Nieuw

Orbán: Europa moet zijn eigen kinderen baren, “geen mensen uit Afrika importeren”

Minister-President van Hongarije, Viktor Orbán, is de Oosterse vijand van de Europese elite. Niemand anders in Europa spreekt over de bescherming van 'het christendom,' behalve hij. Rechts: "Koning Jan III Sobieskie van Polen tijdens de strijd tegen de Ottomaanse Turken in Wenen, in 1683.

De Hongaarse premier Viktor Orbán maakt zich zorgen over de toekomst. Als Europa niet stopt met immigratie en begint met de geboortes van zijn eigen kinderen, zal het continent binnenkort onherkenbaar zijn. Zei hij in een interview met Kossuth Radio op vrijdag.

Volgens de Hongaarse premier bevindt Europa zich nu op een wegsplitsing, waar men moet kiezen voor een Europese teruggang of en een einde moet maken aan de immigratie.

Hij is van mening dat de verkiezingen voor het Europees Parlement volgend jaar bepalend zullen zijn voor de weg die Europa zal inslaan.

Op dit moment hebben de liberale immigratiepartijen een overweldigende meerderheid in zowel het Europees Parlement als de Europese Commissie. En die moeten worden weggestemd, aldus de Hongaarse leider.

– Ze vormen een ernstig democratisch probleem, omdat ze iets vertegenwoordigen wat de Europese bevolking niet wil, zegt hij.

Demografische problemen moeten niet worden opgelost door “mensen uit Afrika of Azië te importeren”, vervolgt Orbán, maar door meer inheemse kinderen en financiële steun voor gezinnen met kinderen. Wat Hongarije nodig heeft is “Hongaarse mensen”, geen immigranten. En “meer kinderen hebben gezinnen nodig en een gezin heeft een moeder en vader nodig”, zegt hij.

– Er worden steeds minder Europeanen geboren en er worden steeds meer buitenlanders geïmporteerd. Dit zal onze cultuur veranderen en over een jaar of twee zullen we ons dorp, onze stad, ons eigen land of continent niet meer herkennen, aldus Viktor Orbán.

– Immigratie is slecht omdat het in werkelijkheid een volksomwisseling betekent.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8670 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Orbán: Europa moet zijn eigen kinderen baren, “geen mensen uit Afrika importeren”

 1. Iedereen weet wat het betekend, en iedereen is zich bewust van de ernst van de situatie. Daarom hoor je niets. Je bent bang werk etc te verliezen. En daarmee de zorg voor je mooie gezin, woning, alles waar je voor gewerkt hebt.
  Als dat op het spel staat met een weerwoord, kun je spreken van een ernstige en gevaarlijke situatie waarin Europa wederom verkeert.

  Like

 2. Dit weten wij toch eigenlijk al heel lang! Maar velen denken nog steeds dat het allemaal niet zo’n vaart zal lopen. Het zelfde met het milieu. Mijn naaste familie bestaat nu, na het overlijden van mijn moeder, nog uit 7 stemgerechtigden en 3 kleintjes. Maar het percentage (groen)links en D’66 stemmers is vrij groot en ik vind het jammer dat ik ze niet kan overtuigen om hun stemgedrag te veranderen. Arme kinderen.

  Like

 3. Mag orban snel zijn en nu beginnen het is 10 voor 12 meneer orban dus opschieten.

  Like

 4. Zorgen om overbevolking
  De Tweede Kamer wil een groot onderzoek naar de bevolkingsgroei. Mogelijk telt Nederland in 2060 zo’n twintig miljoen inwoners. Belangrijkste oorzaak: immigratie. Partijen vragen zich af of dat wel goed gaat.

  Peter Winterman 20-09-18, 03:00 Laatste update: 09:08
  504

  Het kabinet moet een staatscommissie instellen die precies uitzoekt hoeveel Nederlanders er de komende jaren bijkomen en wat dat gaat betekenen voor de verzorgingsstaat, het verkeer, de zorg en de woningmarkt. Dat willen regeringspartijen VVD en CDA. Ook coalitiepartner D66 en oppositiepartij PvdA zijn positief.

  Dat bleek gisteren tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen. ,,De bevolking groeit aanzienlijk harder dan we dachten”, zegt CDA-leider Sybrand Buma. ,,Stel dat de groei doorzet naar twintig miljoen inwoners, dan komt de generatie na ons voor klemmende vragen te staan. Waar gaan die extra Nederlanders wonen, werken en recreëren? Hoe voorzien we ze van energie?”

  Waarden
  We denken wél na over de hoeveel­heid co2-uit­stoot in 2050, maar niemand buigt zich over de bevolkings­groei. Dat overkomt ons gewoon

  Paul Scheffer
  VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff wil ook weten wat de groei van de bevolking betekent voor ‘onze vrije Nederlandse waarden’. ,,De groei komt door migratie”, zegt hij. ,,Wij kunnen beslissen om daar meer grip op te hebben en meer orde in te scheppen.”

  In 2060 telt Nederland mogelijk zo’n twintig miljoen inwoners, blijkt uit recent onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek en de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid. Die groei wordt volledig veroorzaakt door immigratie: de autochtone bevolking wordt juist kleiner. Nu telt Nederland 17,2 miljoen inwoners.

  Onderzoeker Paul Scheffer benadrukt dat er iets te kiezen valt: ,,Als er jaarlijks 50.000 nieuwkomers zijn, groeien we naar twintig miljoen inwoners. Maar als jaarlijks 8000 mensen vertrekken, komen we uit op 16 miljoen inwoners.”

  Onderzoek
  In de jaren 70 is voor het laatst door een staatscommissie onderzoek gedaan naar de bevolkingsgroei. ,,Dat was niet simpel en de materie lag uitermate gevoelig”, zegt VVD’er Dijkhoff. Dat is ook nu het geval: net als toen vinden partijen dat Nederlandse waarden onder druk staan door de komst van mensen van niet-westerse afkomst.

  Scheffer is blij met de steun voor het onderzoek. ,,In Canada gebeurt dit al veel langer. Daar is meer rust rond het immigratievraagstuk, omdat mensen meer houvast hebben. Zij weten: zoveel arbeidsmigranten komen erbij, zoveel vluchtelingen vangen we op.”

  Samenklitten
  Hoogleraar sociale demografie Jan Latten noemt het ‘hoognodig’ dat er een onderzoek komt naar de bevolkingsgroei in Nederland. Hij maakt zich zorgen over de veranderende samenstelling van de bevolking, door immigratie. ,,We zien al jaren dat gelijkgestemden in Nederland samenklitten, van integratie is nauwelijks sprake.”

  Als het aandeel allochtonen in Nederland de komende jaren toeneemt, wat de verwachting is, dan neemt de tweedeling ook toe, stelt Latten. ,,Uit recent onderzoek blijkt dat veel jonge Turkse en Marokkaanse moslims in Nederland steeds orthodoxer worden. En die jongeren nemen ook afstand van de Nederlandse samenleving.”

  Geen onderzoek
  Daarom moeten we ons afvragen of het verstandig is om het huidige immigratie- en integratiebeleid voort te zetten, vindt Latten. Het verbaast hem dat een onderzoek naar de bevolkingsgroei al jaren niet van de grond komt. ,,We denken wél na over de hoeveelheid co2-uitstoot in 2050 en hoe hoog de zeespiegelstijging dan zal zijn, maar niemand buigt zich over de bevolkingsgroei. Dat overkomt ons gewoon.”

  Regeringspartij D66 is ook voor. ,,Maar ik wil niet dat het alleen op immigratie wordt geënt”, zegt D66-leider Pechtold. Hij stelt dat immigratie nodig is om de Nederlandse economie draaiende te houden. ,,In de verpleeghuizen hebben we op korte termijn zo’n 70.000 mensen nodig. Die zijn er nu niet.” PvdA-leider Lodewijk Asscher vindt dat ook moet worden gekeken hoeveel arbeidsmigranten in Europa nodig zijn.

  VVD’er Dijkhoff: ,,Het is belangrijk dit goed te onderzoeken. Zodat wij de keuzes daarop kunnen baseren en onze kinderen niet opzadelen met beleid dat gebaseerd is op drijfzand.” Het kabinet reageert vrijdag op het verzoek.

  (Bron: AD)

  ‘In de jaren 70 is voor het laatst door een staatscommissie onderzoek gedaan naar de bevolkingsgroei.’ Maar we horen en lezen al jaren hoe de maatschappij ‘vergrijsd’ en over inherente maatregelen.. Zoals langer doorwerken; verdampende pensioenen en de nood aan uitheemse arbeidskrachten..

  The Kalergi Plan is Zionist War on Europe

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s