Nieuw

Noodtoestand in Keulen – Erdogan opent mega-jihadcommandocentrale

Het toch al beladen driedaagse staatsbezoek aan Duitsland van de Turkse president Erdogan eindigt vandaag in Keulen onder extra spanning. Erdogan opent daar een van de grootse moskeeën in Duitsland.

De reusachtige Ditib-Centrale Moskee is de grootste in de EU. Ditib (Duitse versie van Diyanet) is die organisatie die het afgelopen jaar een aantal keer in het nieuws kwam omdat ze bewapende kinderen in militaire uniformen jihadmartelaar toneelstukjes op lieten voeren, in onder andere Mönchengladbach, Homburg, Wenen, Ulm en Duisburg.

Turkse veiligheidstroepen zijn vandaag de baas in Duitsland.

Erdogan aanhangers maken massaal het Grijze Wolven en het Rabia (moslimbroederschap) teken.

Erdogan maakte eerder al het Rabia teken (slecht te zien hier).

Tijdens de persconferentie van Merkel en Erdogan werd een journalist die een T-Shirt droeg met een opschrift vóór persvrijheid verwijderd op bevel van Erdogan. Erdogan moest lachen en Merkel keek onderdanig toe.

Ondertussen heeft Erdogan een bestemming gevonden voor de 6 miljard van Mark Rutte.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

7 Comments on Noodtoestand in Keulen – Erdogan opent mega-jihadcommandocentrale

 1. antiislamnu // september 29, 2018 om 19:30 //

  Hoogverraad meer zeggen is niet nodig.

  Like

 2. Jack vanderVeen // september 29, 2018 om 19:31 //

  En weet je wat ik vanochtend, zaterdag 29 september 2018, zag op de TURKSE TV?
  Erdoğan geweigerd door Duitse Roverheid om in te reizen voor moskee-opening.

  Like

 3. Vanaf negende minuut..
  WW3: Political Zionism vs Islam ~ William Engdahl (auteur: The Lost Hegemon – whom the gods would destroy)

  Like

 4. polderboy // september 30, 2018 om 07:10 //

  Turkse bedrijven moeten de komende 15 maanden tussen de 120 en 180 miljard $ aan leningen vernieuwen. EU banken zijn de voornaamste crediteuren, en met die in elkaar geklapte Turkse lira kan dat een groot probleem worden: http://www.arabnews.com/node/1379781

  De Ottomaanse grijze moslimbroeder wolven kunnen wel eens heel erg pissig worden als ze de broeksriem aan moeten trekken, zo van “de tyfus, we betalen niet!”, dus vandaar dat Merkel in opdracht van het EU banken en bedrijven kartel uit Brussel de lieve gastvrouw moest spelen voor de veeleisende moslim uit Ankara.

  Like

 5. Nou, in Duitsland is de Duitser niet meer de baas op straat, zoals hier bij d ekomst vannd eMarrokaanse koning de Nederlandse politie niets meer te zeggen had.
  Die wapenvergunningne van de Marrokaanse “bodyguards” van Hassan zijn nooit aangevraagd en nooit afgegeven, maar er is geen wapen in beslaggenomen. Heel benieuwd hoe ze het zouden doofpotten als een Marrekaan gaat schieten op Nederlanders….
  De wet geld enkel als pressie middel naar willekeur, niet als leidraad voor iedereen.

  Turkije meer tanks, Marokko ineens dienstplicht, horden die hier al de vloer bevuilen, mensen, je moet blind en stom zijn om niet te zien dat WIJ het doelwit zijn. Die tanks zijn om de tanks van de Grieken plat te walsen als Erdogan zijn Ottomaanse rijk wil herstellen, en die dienstplicht om in twee tot 3 jaar tijd een groot geoefend leger met een kader in Europa te hebben, betaald door ons zelf…

  Misschien moeten we de Russen vragen ons op onze eigen stellingen te nuken, wij niks, dan niemand niks.

  Like

 6. @ Von Puffelen // september 29, 2018 om 23:12 //
  Interessante link, dank. Jammer dat er geen link naar achtergrondinfo is toegevoegd aldaar. Ik ben onlangs op zoek gegaan naar de roots van Erdogan.. Aangezien ik al een ‘voorgevoel’ had dat er bepaalde essentiële familielijnen aanwezig zouden kunnen zijn, maar kon nog niets vinden. Wanneer het waar is dat Erdogan, net als de in S.A. geïnfiltreerde macht, een crypto(azkenazi)jood is, is mijn gevoel hierin bevestigd. Nu nog op zoek naar info die dit kan bekrachtigen, dan wel kan ontkrachten. Het verhaal wordt wel steeds ‘spannender’, in mijn opinie. 😉

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s