Nieuw

Mark’s hond ontvoerd: moest 2680 euro losgeld betalen aan “bendeleden”

Denemarken – De Amerikaan Mark Saccoccio werd op donderdagochtend wakker in zijn ergste nachtmerrie. Zijn geliefde hond Hector was ’s nachts uit zijn auto gestolen.

Gelukkig kreeg Mark zijn hond op donderdagavond terug. Maar het was niet gratis. Mark moest twee allochtonen in het Aarhus-getto Gellerup 20.000 kronen (2.680 euro) betalen om zijn ontvoerde hond terug te krijgen. Nu hebben de grootmoedige Denen meer dan 25.000 kronen verzameld voor Mark en de hond Hector.

Toen hij woensdagavond in Denemarken aankwam, checkte hij in bij hotel Aarslev Kro in Brabrand. Mark Saccoccio liet zonder erover na te denken Hector slapen in een kooi in zijn gehuurde auto in de parkeergarage van het hotel.

De volgende ochtend was het autoraam gebroken, de deur open en de hond verdwenen.

De hondeneigenaar nam de zaak in eigen hand en Mark Saccocio schreef een Facebookbericht waarin hij informeerde over de hond en de tip gaf dat de politiehond Pablo eerder dit jaar was gestolen in de wijk Brabrand in Aarhus.

Hij huurde een nieuwe auto en ging meteen op zoek naar zijn hond.

– Ik liep rond en smeekte mensen om hulp en liet hen foto’s van Hector zien, zegt hij.

Buiten de Bazar West in Gellerup ontmoette hij twee jonge jongens die hem vertelden dat ze wisten wie zijn hond had.

– De jongens vertelden me dat er een aantal bendeleden waren en dat ik 20.000 kronen moest betalen als ik mijn hond terug wilde hebben. Ik heb ze gezegd dat ik niet rijk ben, maar alles zou doen om het geld te krijgen.

Mark Saccocio bezocht daarom vijf geldautomaten voor het losgeld voor de ontvoerders van Hector.

– Ik was erg zenuwachtig en ik dacht dat ze me zouden bedriegen, maar mijn hond is voor mij het belangrijkst, dus nam ik de kans, zegt hij.

Hij ontmoette de jongens weer voor een huizenblok in Gellerup. Hij had het losgeld in zijn onderbroek gestopt, hij nam het losgeld en overhandigde het aan de jongens, die toen naar binnen gingen en de ontvoerde hond ophaalden.

– Toen ik mijn hond uit de deur zag komen, riep ik hem, hij trok zich van het koord los en kwam in mijn armen terecht, zegt hij.

– Het belangrijkste is dat ik hem weer heb. Ik kan nog steeds niet begrijpen dat ik hem heb kunnen vinden, zegt hij, en zegt dat hij dankbaar is voor alle hulp die hij heeft gekregen.

– Het is een zeer hectische dag geweest, maar nu ik hem terug heb, realiseer ik me dat het ongelooflijk veel hulp is geweest die ik van zoveel Denen heb gekregen, zegt hij.

Het onderzoek is momenteel aan de gang, de politie van Oost-Jutland zei in een persbericht dat ze graag van getuigen willen horen die iets hebben gezien of anderszins van de zaak weten.

– We hebben ter plekke bewijsmateriaal verzameld en hebben meer sporen waar we voor gaan. We weten dat de hond weer bij zijn eigenaar is. De hond is in goede staat. Natuurlijk horen we graag van getuigen die iets gezien hebben of de van de zaak weten. Als u informatie heeft, kunt u die aan de politie geven door te bellen naar 114′, zegt politieagent René Ludvig.

Bron:

https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/marks-hund-blev-bortfoert-i-aarhus-nu-vaelter-pengene-ind/7328782

https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/marks-hund-bortfoert-maatte-betale-20.000-kroner-til-bandemedlemmer/7328236

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8671 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Mark’s hond ontvoerd: moest 2680 euro losgeld betalen aan “bendeleden”

 1. Gladiator // september 29, 2018 om 21:11 //

  Hector, ongeveer hetzelfde hoofdje als mijn Britt, ook een Mechelse herder maar dan een dametje!!

  Moet er niet aan denken dat dit gebeurde hoewel ik dan wel eventjes naar stukken lichaamsdeel van de “ontvoerders” zou zoeken in de buurt van de auto. En hoe krijgt die lomperik het in zijn kop om zoiets vreselijks waardevols in een stom stuk blik achter te laten.

  Zou het gebeuren dan zou ik p.o. het losgeld betalen alleen………….daarna zou er in dat ontvoerderskamp met zekerheid WOIII uitbreken, liet geen spaan meer van dat achterlijke tuig heel.
  Moet je eens in die schitterende oogjes kijken van die schoonheid…..bedoel hier natuurlijk Hector!!

  Ongelooflijk, dat ze zich een Deen pakken, die kan………tja, wat kan die al, de politie bellen….toch!!??

  Ongelooflijk wat een volk, ook hier hoor, maar niet getreurd, het komt het komt, en met rasse schreden deze kant op!!!

  Blij dat we zijn, toch!!??

  Gladiator
  I’ll never forget

  Like

 2. Zie meer in een ontvoering van de hond Mark.
  Dan natuurlijk geen losgeld betalen want opgeruimd staat netjes en Nederland kan weer vooruit.

  Like

 3. Jeanette K // oktober 1, 2018 om 14:03 //

  Ik ken er een paar die niet zoveel geduld hebben als Mark.!!!
  https://fubar.mobi/2015/02/19/exact-zoals-voorspeld-haagse-islampartij-wil-hondenverbod/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s