Nieuw

Joodse AfD-leden lanceren Joodse Groep binnen populistische Duitse partij

Joodse aanhangers van het rechtse populistische Alternatief voor Duitsland (AfD) vormen een op geloof gebaseerde groepering om joodse kwesties in de partij te vertegenwoordigen.

De groep, Juden in der AfD (“Joden in de AfD” of JAfD), is van plan om haar openingsbijeenkomst te houden tijdens een evenement in Offenbach op 7 oktober, onthuldt een brief in de Frankfurter Allgemeine Zeitung, de groep zal toetreden tot een bestaande christelijke organisatie in de partij, schrijft Breitbart.

De partij bevestigde het nieuws afgelopen donderdag in een verklaring op Facebook, waarin de aandacht werd gevestigd op de toenemende aanvallen op Joden in Duitsland, waaronder prominente voorbeelden van islamisten die oproepen tot het vergassen van Joden en keppels van het hoofd van de Joden in Berlijn te slaan.

“We zijn trots op de moedige leden van het Joodse geloof, die met deze vereniging het goede voorbeeld geven”, schrijft de partij.

De verklaring stelt dat veel mensen in Duitsland zwijgen over antisemitisme van radicale moslims “om niet in de kaart van de rechtse beweging te spelen”, en belooft dat de AfD zal opkomen voor de Joodse gemeenschap.

Dimitri Schulz, een van de oprichters van de Joodse AfD-groep, was het daarmee eens en vertelde aan DPA dat de AfD “de enige partij in Duitsland is die het antisemitisme van moslims tot onderwerp maakt zonder het te bagatelliseren”.

Charlotte Knobloch, voormalig voorzitter van de Centrale Raad van Joden in Duitsland, vertelde Bild echter:

– De AfD is en blijft een partij waarin antisemieten zich meer dan comfortabel voelen. Dat Joodse mensen hun lidmaatschap van zo’n partij voor zichzelf kunnen rechtvaardigen is volstrekt verbijsterend, zei ze.

Wolfgang Fuhl, een directeur van de Centrale Raad van Joden in Duitsland van 2007 tot 2012, een ander stichtend lid van de AfD Joodse Groep, bekritiseerde Joodse leiders die Joodse aanhangers van de partij hebben aangevallen en beweerden dat het antisemitisch is.

– Deze vertegenwoordigers zijn zo ver verwijderd geraakt van de alledaagse ervaringen van gewone leden van de gemeenschap, dat hun opmerkingen weinig te maken hebben met de werkelijkheid, foeterde hij.

De sprekers op het evenement in oktober zijn onder andere plaatsvervangend leider van de AfD, Beatrix von Storch, AfD-kandidaat en het hoofd van de christelijke groepering van de partij, Joachim Kuhs, en journalist Michael Klonovsky.

Kuhs zei dat hij verwacht dat ongeveer 20 mensen aanwezig zullen zijn bij het openingsevenement.

– Maar het maakt niet uit hoeveel mensen er komen, zei hij tegen DW.

– Met de christelijke groep waren we rond de 20, en nu zijn we meer dan 10 keer zo veel, voegde hij eraan toe

– Dit zijn mensen die de moed hebben om het te beginnen, ze krijgen heel wat flak, en wij steunen hen en juichen het toe dat ze dat organiseren.

– Ik ben echt geschokt, eerlijk gezegd. Dat geldt helemaal niet voor wat we zijn, antwoordde Kuhs op beweringen dat de AfD antisemitisch is

– De AfD is geen antisemitische partij; we tolereren geen antisemitisme in de partij. Als dat gebeurt, als we het merken, dan worden deze mensen eruit gegooid.

In een verklaring van de stichters van de Joodse Groep erkent men echter dat er “individuele antisemieten” in de partij kunnen zijn, maar voegt eraan toe dat het “de wens van AfD is om Duitsland weer een zelfbewust land te laten worden dat niet in strijd is met de joodse belangen”.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8645 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Joodse AfD-leden lanceren Joodse Groep binnen populistische Duitse partij

 1. “Met de christelijke groep waren we rond de 20, en nu zijn we meer dan 10 keer zo veel”

  Nee Dumbo, ze hebben een eigen Joodse groep gevormd, je bent nog steeds met 19 man en een paardenkop. Je wordt als opstapje gebruikt, sukkel.

  Liked by 3 people

 2. Het democratiewapen waarmee belanghebbenden de Mars door de Instituties nog steeds wandelden wordt ook al jaren aangevuld met het demografiewapen, het ras- en het genderwapen. Een en ander aangevuld met de goede diensten van lui die met elkander uit hetzelfde lucifergesticht komen, het psychopatenwapen. Dus de joden zijn de eersten niet die dit doen. Heeft het FvD ook al een afdeling voor leden van de Kerk van het Vliegende Spaghettimonster, dan wil ik mij graag als aparte afdeling aanmelden voor onze Gelovige Hondehollers.

  Like

 3. Joden tegen moslims? Prachtig.

  Like

 4. Hoe zit het nou met de belangen van Boeddhisten, protestanten, negers, boeren en buitenlui binnen de Afd ? Al deze belangen worden nu in ernstige mate verwaarloosd door die poespas met die Joodse afdeling. Of moeten al die minderheidsclubjes nu ook maar een eigen afdeling gaan oprichten ? Voor de Afd is het een behoorlijk dilemma. Als ze de Joden weigeren, worden ze natuurlijk beschuldigd van antisemitisme of nog erger. Als ze de Joden toelaten binnen het bestuur, dan komt er een aparte club met een eigen agenda binnen hun gelederen. Dat is niet bepaald bevorderlijk voor hun interactie met de buitenwereld.

  Liked by 1 persoon

 5. @F123 // september 29, 2018 om 00:49

  Joden tegen moslims hebben al hun eigen speelveld.
  In het Midden-Oosten. Laten ze het lekker daar uitvechten. Wij hebben onze eigen sores met die moslims, en in tegenstelling tot hen nergens om naar toe te vluchten.

  Liked by 1 persoon

 6. Blijkt in ieder geval dat de AfD en de stemming in Duitsland wel een bedreiging is voor ‘een agenda’.

  De partij was al geinfiltreerd of anders door haantjes gedrag ietwat verdeeld, het opstapje naar deze opdeling was waarschijnlijk een klein kunstje.
  Misschien komt er nog iets van herstel maar, er had gelijk op de rem getrapt moeten worden om deze ellende te vermijden.
  Als in: Stop!; je kunt gewoon lid worden, Duitsland en de Duitsers helpen, in het verlengde Europa etcetc. Op het moment dat er ‘andere’ agendapunten en politieke zelfmoord door ‘ha..bewijs van antisemitisme’ aantijgingen kon je dit sooort elementen nog vrij eenvoudig royeren. Nu zij verankerd worden als Joodse Kwetsbare Minderheid binnen de AfD zullen ze vrijwel altijd het laatste woord hebben, het AfD kan er alleen maar bij verliezen.

  Liked by 2 people

 7. @Rommel
  Wil je zelf de Islam in je eigen land bestrijden? Waarmee, met opinies en toetsenbord? Veel geluk.

  Liked by 1 persoon

 8. Jeanette K // september 29, 2018 om 10:07 //

  Populisme heeft niks met rechts te maken.

  Liked by 1 persoon

 9. Salamitactiek, ook wel bekend als de salami plakjes strategie, is een verdeel en heers proces van bedreigingen en bondgenootschappen gebruikt om tegenstand te overwinnen. Men kan de tegenstand, oppositie beïnvloeden en uiteindelijk het politieke klimaat ten gunste van hen die de salamitactiek toe passen te doen keren.

  Meestal wordt de gebruikte salamitactiek op onderdelen toegepast, op deze wijze wordt de oppositie geëlimineerd plakje voor plakje totdat men zich realiseert (meestal te laat) dat de partij visie versplinterd is en de ideologie weg is in zijn geheel. In sommige gevallen omvat de oprichting van verschillende fracties binnen de oppositie partij en dan ontmantelen die partij zich van binnenuit, zonder dat de afgesneden plakjes protesteren.

  Salamitactiek heeft meeste kans van slagen als de toepassing hiervan hun ware en op lange termijn motieven verborgen en handhaven van een houding van samenwerking en behulpzaamheid, terwijl die zich bezighouden met de beoogde geleidelijke ondermijning van de oppositie.

  Liked by 1 persoon

 10. Vrij lang, maar interessant interview (kan ook in delen) voor de liefhebber (vanaf minuut 44 tot 1:12 kun je overslaan, zonder verder iets te missen).
  Kabbalah, Sabbateanism, Chabad-Lubavitch & Illuminati (en meer)

  Like

 11. Eye opener..
  History Of The Crypto Jewish Saudi Royal Family | Trump Saudi Russian Connection(CNP Thread)

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s