Nieuw

Italië: Wij geven prioriteit aan onze mensen voor de EU

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, slaat opnieuw terug naar wat hij de bedreiging van de EU aan Italië noemt. Zijn regering zal de belangen van het Italiaanse volk voor de bureaucraten van de EU plaatsen, wat er ook gebeurt, heeft hij vrijdag duidelijke gemaakt.

Lega-leider en Italiaanse minister Matteo Salvini is niet gelukkig met de “EU-bureaucraten”.

Hij is van mening dat de EU probeert te involveren in de begroting en het bestuur van het land, en dat men “dreigt Italië onder haar controle te brengen”. De EU is van mening dat de begroting van de Italiaanse regering veel te omvangrijk is.

Maar het zal niet gebeuren, legt hij uit. Italië zal de begroting gebruiken die men zelf ziet als het beste voor zijn bevolking.

– Het recht van de Italianen op gezondheid, banen en pensioenen gaat voor op Europese dreigementen of enig argument van EU-bureaucraten, zei hij vrijdag, aldus Reuters.

– Het is nu genoeg, zei hij over de bedreigingen van de EU.

Salvini ontkent ook beschuldigingen van ontevredenheid in de Italiaanse regering omdat minister van Financiën Giovanni Tria het begrotingstekort onder de 2,4 procent wilde brengen.

Volgens de minister van Binnenlandse Zaken is er een goede relatie tussen de verschillende ministers, en iedereen streeft naar hetzelfde doel, zegt hij.

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5816 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on Italië: Wij geven prioriteit aan onze mensen voor de EU

 1. Dat verdient een bloemetje! Bravo Salvini, laat maar eens even een behoorlijk poepie ruiken.

  Like

 2. EU is grootste geld verslinde zooi alleen maar zakkenvullers en vreetfestijnen
  Wat levert het de gewone burgers op, niente
  Salvini ti amo = Salvini ik hou van je

  Like

 3. Joey France // september 29, 2018 om 18:26 //

  Mocht het EU misbaksel gereduceerd worden tot de essentie dan kunnen alle lidstaten voldoende geholpen worden, en als ze dan toch nog buiten de lijntjes kleuren, geef ze hun eigen munt terug zodat ze kunnen devalueren.

  Like

 4. De Italiaanse regering heeft groot gelijk. Het financiële systeem is toch al toe aan een big reset, dit zal het misschien wel bevorderen. Het wordt hoog tijd….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: