Nieuw

Guy Verhofstadt roept op tot “interventie” van de VS in Hongarije

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Guy Verhofstadt roept op tot “interventie” van de VS in Hongarije

 1. Von Puffelen // september 29, 2018 om 23:35 //

  Dat half verrotte knaagwerk van hem lijkt inderdaad op de lange termijn wel hartproblemen te gaan geven.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // september 30, 2018 om 01:24 //

  Guy Verhofstadt, de man belichaamt alle slechte capaciteiten die een politicus kan hebben. Alles wat ik haat aan politici komen in hem samen.
  Maar laten we niet uit het oog verliezen dat zijn rechterhand in het Europese parlement Sophie in ’t Veld (D66) is, haar enige taak lijkt te zijn om continu verliefd naar hem op te kijken en bij alles wat hij zegt in totale adoratie zit te applaudisseren alsof haar leven ervan afhangt. Nou ja haar leven niet natuurlijk maar haar bankrekening wel.

  Like

 3. koddebeier // september 30, 2018 om 07:45 //

  Guy Verhofstadt, wanneer sluiten ze deze debiel is eindelijk op ????

  Like

 4. Is het niet strafbaar aat hij zegt….o, hij hoort bij de juiste groep.

  Zoals ik al eerder schreef, iedereen wil van lui als Verhofstad en Junkers en Timmermans af maar niemand heeft er iets voor over…hoe denkt de gemiddelde persoon dan dat ze verdwijnen….?

  Like

 5. Scrutinizer // september 30, 2018 om 11:36 //

  Wat een projectie.
  Als er iemand is die radicaal veranderd is, is het wel Verhofstadt.
  In de jaren ’80 werd ie baby Thatcher genoemd als ultra liberaal, die burgermanifesten schreef op de grens van het libertarische af en nu is ie als een ware Robert Stadler(*) verworden tot diametraal het tegenovergestelde een ultra-collectivist die de EU wil omvormen tot een EUSSR.
  En uitgerekend zo’n kazakkendraaier durft een ander te verwijten van gedraaid te zijn? ’t Lijkt me eerder dat Orban altijd pro vrijheid was: eerst onder het juk van de USSR vandaan komen en later, wanneer hij inziet wat voor wolf in schaapskleren de EU is, dat herhalen door het juk der EU van zich af te werpen.

  (*) nu is de beide namen na mekaar schrijf, krijk ik opnieuw inspiratie. Bij deze introduceer ik hier (voor zover me bekend als eerste) de term VerhofStadler.
  ‘k Zal proberen hem voortaan minstens zelf consistent te gebruiken (net zoals mijn andere uitvinding: brain smotheren)

  Like

 6. Scrutinizer // september 30, 2018 om 11:45 //

  A propos: je had eind jaren ’80 of begin jaren ’90 in Wallonie het schandaal met “les 3 Guys” (zelfs in de Engelse pers “the 3 Guys” genoemd), 3 Franstalige socialisten: corrupte graaiers en naar verluidt zelfs moordenaars. Maar al bij al … wat verwacht men ook van 3 PS-kopstukken?
  Maar deze Guy, VerhofStadler (*), is mogelijk nog erger. Vanwege de hypocrisie, gezien ie juist zo prachtig aan zijn loopbaan begon en vanwege de schaal van de moorden (gelegaliseerde dat wel) die zal volgen als ie zijn zin krijgt qua militaire plannen.
  Kortom: een kleien 30 jaar geleden schrok Belgie (zelfs Wallonie) bruut wakker van het schandaal rondom les 3 Guys maar, deze ene Vlaamse Guy is in zijn eentje nog 1000x erger en vooral verwerpelijker, dan die kliek van 3 Waalse socialisten.

  (*) en zie: ik ben er alvast 1x in geslaagd me aan zijn nieuwe bijnaam te houden 🙂

  Like

 7. Ik roep alle Belgen op om Marie-Isabel Verhofstadt met dt zo spoedig mogelijk af te leveren bij de gesloten afdeling van de dichtstbijzijnde psychiatrische inrichting, niet in Nederland overigens want hier moeten wij hem niet. De man is er psychisch slecht aan toe en heeft duidelijk behoefte aan professionele hulp.

  Like

 8. Wat wil die klootzak nu nog?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s