Nieuw

Essen – Boerkavrouw steekt man dood

In Essen heeft een 34-jarige haar man gestoken. Het slachtoffer stierf ter plaatse. Een vrouw in Burka werd gearresteerd.

Een familiedrama vond blijkbaar plaats in de nacht van zaterdag in een appartement in Essen-Altendorf, meldt MMN. Volgens de politie werd de noodoproep om 0.35 uur ontvangen. De taskforces waren in een appartement in de Helenenstraße opgeroepen vanwege een steekpartij.

Ter plaatse troffen de reddingsdiensten een ernstig gewond persoon aan, die ondanks onmiddellijke reanimatiemaatregelen ter plaatse overleedt.

Twee personen werden tijdelijk gearresteerd: de 17-jarige zoon en de 34-jarige vrouw van het slachtoffer. Het onderzoek naar de achtergrond van het misdrijf is aan de gang.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Essen – Boerkavrouw steekt man dood

 1. Messer gebrauchen macht frei……

  Pluspuntje voor alle moslim vrouwen, ditis de weg naar vrijheid, je onderdrukker lek prikken alsie slaapt en dan 112 bellen, de hotline naar vrijheid…..

  Like

 2. Tweede pluspunten is dat er nu geen balkje over het gezicht getekend hoeft te worden. Lijken toch allemaal op elkaar.

  Like

 3. Ik dacht het zijn heilige en zeer gelovige personen maar het zijn moordenaressen achter de boerka gruwelijk meer verborgen secrets ik denk het wel.In mijn omgeving gelovige moslima maar niet als het om seks gaat dan zijn het
  Losbandige geile beesten in mijn omgeving echt meegemaakt piercings overal.En mij steeds uitlachen dat ik me niet met seks bezighoudt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s