Nieuw

Duitsland: Oproep voor “eenheid” na Afghaanse migrant drie mensen neerstak

De staatsminister voor integratie heeft de Duitsers tegen de “haat en de kwaadaardigheid” gewaarschuwd voor iedereen wie politieke conclusies zou kunnen trekken nadat een Afghaanse migrant drie mensen in het stadscentrum van Ravensburg had neergestoken.

Een 21-jarige asielzoeker werd op vrijdag in hechtenis genomen na zijn steekpartij in de stad Baden-Württemberg, waar de migrant twee passanten bij een bushalte neerstak alvorens een 52-jarige neer te steken die hem met een restaurantstoel probeerde te stoppen, schrijft Breitbart.

Twee Syrische asielzoekers van 19 en 20 jaar en een Duitser werden met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waarbij volgens de politie een van de drie levensbedreigende verwondingen had opgelopen.

De aanklagers zeiden dat de verdachte, die naar verluidt 19 jaar oud is, aan een geestelijke ziekte leed en naar een psychiatrische inrichting is gebracht, en onthulden dat de achtergrond van de aanval werd gezien als een arbeidsconflict.

Lokale media berichten dat de Afghaan “van plan was om dit conflict met een collega op vrijdagmiddag in het centrum van de stad te regelen”, maar toen deze niet kwam opdagen besloot hij om willekeurige voetgangers aan te vallen.

De Baden-Württembergse integratieminister Manne Lucha, die een beroep deed op burgers om “nu bij elkaar te staan”, beweerde dat hij geschokt was dat dergelijk geweld had plaatsgevonden in Ravensburg.

– Het spreekt voor zich dat de dader met alle middelen die ons ter beschikking staan ter verantwoording zal worden geroepen… en tegelijkertijd zullen we onze voortdurende integratie-inspanningen in deze stad en daarbuiten niet laten verslappen, zei de rood-groene politicus.

– We zullen ons niet laten verdelen door mensen die deze verschrikkelijke daad voor politieke doeleinden willen misbruiken door haat en kwaadwilligheid te spuwen op ons allen die opkomen voor eenheid in deze stad, voegde hij eraan toe.

Lucha bedankte ook de burgemeester van Ravensburg, Daniel Rapp, die – in een ongewone wending van de gebeurtenissen – degene was geweest die de verdachte op vrijdagmiddag had gearresteerd, toen hij toevallig in het gebied was.

– Ik was toevallig in de buurt….. en plotseling stond de dader voor me met een bloedig mes en bedreigde me. Ik vertelde hem dat hij het mes op de grond moest moest leggen, zei Rapp tegen het persagentschap dpa.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8643 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Duitsland: Oproep voor “eenheid” na Afghaanse migrant drie mensen neerstak

 1. antiislamnu // september 30, 2018 om 00:17 //

  En wie denkt dat de meeste Duitsers wel genezen zijn van merkels asielparasieten politiek maak je maar geen illusies deze video is echt verbijsterend

  Like

 2. antiislamnu // september 30, 2018 om 00:18 //

  Oeps deze video bedoel ik

  Like

 3. De drie eenheid, de Vader , de Zoon, en de Heilige Geest, die hebben ze geloof ik niet voor ogen.
  En zondagochtend zit mevrouw Merkel weer in de kerk, de domineesdochter, terwijl ze op zaterdag nog even een moskee heeft geopend met erdogan

  Liked by 1 persoon

 4. polderboy // september 30, 2018 om 06:38 //

  Ondertussen rost iets verderop in Oostenrijk een Syrische “vluchteling” 3 oude dametjes van 65, 67 en 75 aan flarden, terwijl de godvruchtige Mekkaan nog wat winkels tijdens zijn vredelievende pelgrimstocht kapot slaat: https://www.krone.at/1780122\

  Liked by 1 persoon

 5. ieznogoedh // september 30, 2018 om 07:00 //

  , aan een geestelijke ziekte leed
  Dat is inherent aan het mislim zijn en hoeft dus eigenlijk niet vermeld te worden.

  Liked by 1 persoon

 6. Von Puffelen // september 30, 2018 om 15:11 //

  @antiislamnu // september 30, 2018 om 00:17 //
  Is dat toevallig op de Frankfurter schule opgenomen? ongelooflijk, wat een idioten..

  Liked by 1 persoon

 7. antiislamnu // september 30, 2018 om 18:40 //

  Van puffelen ik heb geen idee maar ik schrok me wezenloos toen ik het filmpje zag ik had nog even de hoop dat het een oud filmpje was maar nu helaas het is een paar dagen oud .
  Hier heb ik overigens een zeer recent filmpje hoe zo’n mes aanval er uit ziet
  https://drive.google.com/file/d/1UqknLLaUiI91UtLr2goaORuo1KZYWu_z/view?usp=drivesdk

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s