Nieuw

Boswachter beschoten door ’mannen met baarden’

“Iedereen ziet het, maar niemand deed wat”, fulmineert een buurvrouw achteraf. “Ze krijgen alles van de staat: uitkering, elektrische fietsen, alles. Iemand die echt vlucht voor oorlog, is van mij heus welkom. Maar dit zijn gewoon profiteurs. Ze deden eerst alles per vuilniszakje in de afvalcontainer. Dat kost iets van twee euro per keer. Oh, zei ze, dat maakt niks uit; de gemeente betaalt. Hoe heb je het dan?!”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7745 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Boswachter beschoten door ’mannen met baarden’

 1. Tsja, culturele verrijking mevrouwtje…..goud, uw verzorgers en pensioen betaler als u straks oud bent…..klagen en toch ieder jaar VVD stemmen….of CDA, of van dat soort verrijkers…..

  Ach ja, de broertjes Taminau wandelden ook ooit in het bos…..

  Like

 2. Er beginnen zich hier reeds Duits-Franse toestanden te vertonen. Binnenkort bij u in de straat.

  Like

 3. En straks in no time alweer op vrije voeten natuurlijk. Ze hebben niet met zware wapens geschoten. Ze speelden vast soldaatje of zo iets……

  Like

 4. Vast Jan, Pier, Joris en Korneel
  Want: die hebben baarden…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s