Nieuw

Barcelona – Noord-Afrikaan met enorme machete toont zich genadig tegenover jammerende andere Noord-Afrikaan en laat hem in leven

Alleen gekleed in zwarte shorts, is de vermeende Noord-Afrikaan te zien, terwijl hij zwaaiend met zijn machete van een halve meter naar zijn slachtoffer terugkeert. De man ligt bloedend op de grond en jankt en gilt. Hij veronderstelt kennelijk dat hij zal worden gedood. Men hoort zijn smekende “Allahu Akbar” geroep terwijl de dader zich afwendt.

Het slachtoffer was er kennelijk ook eentje van Allah’s psychopatenclub.

Volgens een ooggetuige, die de video zou hebben verspreid, spraken beide mannen Arabisch en komen ze uit de Maghreb. Het gewonde slachtoffer smeekte de dader in het Arabisch om hem niet te doden en riep zijn moeder en Allah op, zo meldt The Express.

De aanval zou gisteren rond 8 uur ’s morgens hebben plaatsgevonden in de Carrétesstraat in de wijk Raval in Barcelona en werd gefilmd vanaf de eerste verdieping van een aangrenzend gebouw, meldt Europa Press.

Tot nu toe is het onduidelijk hoe ernstig de man gewond is geraakt. Na de aanval toont de video twee oudere voetgangers die door de foto lopen en een jongeman die iets in zijn mobiele telefoon typt.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s