Nieuw

Trump@War – een filmdocumentaire van Steve Bannon

Trump @War, een filmdocumentaire van Steve Bannon, is een verbazingwekkende en gedetailleerde weergave van de revolutie tussen liberale en conservatieve ideologieën die plaatsvond in de maanden voorafgaand aan de verkiezingen van 2016.

De meeste mensen die de mainstream liberale mediakanalen volgden, zagen nooit de diepgang van de werkelijke kracht en het geweld dat tijdens demonstraties tegen Trump-aanhangers werd gebruikt. Deze film is een vertoning van de grenzeloze aanvallen tegen zijn aanhangers, een waarheidsgetrouwe uiteenzetting van de inspanningen om de boodschap van Trump te ontkrachten en hem ervan te weerhouden de verkiezingen in november 2016 te winnen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Trump@War – een filmdocumentaire van Steve Bannon

  1. Arnold Schipper // september 30, 2018 om 00:09 //

    Het linkse tuig hoe ze werkelijk zijn.

    Like

  2. Like

  3. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s