Nieuw

Opsluiting jihadverdachten blijft ‘duivels dilemma’, bewijst Hardi N.

Arrestatie Hardi N.

Volgens de NOS dan toch:

Had hem gewoon uit laten reizen naar Syrië met een Toyota van Bert Koenders en we hadden nooit weer wat van hem vernomen. Zo simpel had het kunnen zijn.

Maar dankzij de gecultiveerde naïviteit van de boven ons gestelden liep het allemaal wat anders.

Het was nog wel zo’n lieve jongen.

Misschien is Daan Weggemans toch niet zo’n goede ‘terrorismedeskundige’.

Want het werd uiteindelijk een grote stront puinzooi.

Dat is genoeg voor een hele grote BOEM.

Omdat de overheid maar niet wíl zien dat de islam an sich een probleem is.

Enfin, terug naar het eerste stukkie van de NOS:

Hardi N., de man die als spil wordt gezien in de terreurgroep die gisteravond is opgerold, deed zich mogelijk anders voor om sneller vrij te komen.

Je verwacht het niet.

N. zelf zegt dat hij alleen weeskinderen wilde helpen in het Midden-Oosten.

Sure.

Volgens de reclassering zette N. in de periode na zijn veroordeling “in positieve zin stappen”.

Tuurlijk.

Hardi N. was zelfs in Dienst van justitie.

En nadat Hardi N. een posttraumatische-stressstoornis had opgelopen door zijn veroordeling hielp de reclassering hem zijn geloof opnieuw te ontdekken.

En bedankt he.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on Opsluiting jihadverdachten blijft ‘duivels dilemma’, bewijst Hardi N.

 1. Ik kan maar één ding zeggen: Wat een k*tzooi! (Of moet ik nu zeggen: voorgatzooi??).

  Liked by 1 persoon

 2. Goed betaald burgemeesters die Nederland naar de ondergang brengen. De Islam probleem is beperkt zolang ze aan de macht zitten en daarvoor goed betaald worden.

  Like

 3. Frans Wouterse // september 28, 2018 om 21:37 //

  Gewoon een heel simpele vraag of beter gezegd een vaststelling. Een minister van naar ik meen Oostenrijk stelde, wij zullen hier een mega moskee verwelkomen, indien we ook een kathedraal in Saudi Arabië mogen bouwen Nou wordt deze man natuurlijk gelijk weggezet als islamofoob en veroordeelt door de VN. Er komt straks in december een door de VN geleide conferentie over o.a de wereldwijde immigratieproblematiek om dit wereldwijd bindend vast te leggen in een wetgeving. Ik zet daar heel grote vraagtekens bij, want de VN is zeker geen democratisch gekozen instelling. Alleen al het feit dat een Saudi werd gekozen tot directeur van de mensenrechten en vrouwenrechten. Maar afgezien daarvan, in de vele islamitische landen zoals Saudi Arabië en dergelijke, daar worden andersgelovigen op ernstige wijze onderdrukt. Daar wordt binnen de VN met geen enkel woord over gerept, maar wanneer het om moslim en de islam gaat, dan staat de VN wereld op zijn kop. Maar er is geloof ik nog nooit een christelijk aanslag in dit soort landen gepleegd. Wereldwijd worden aanslagen praktisch altijd door moslims gepleegd.

  Dus waarom niet dezelfde politiek voeren in Europa, zoals dat onder goedkeuring van o.a. de VN gebeurt bij landen als Saudi Arabië. Dus moslims bij ons dezelfde rechten geven als christenen en andere religies in deze islamitische landen. Want daar is niks mis mee volgens de VN.

  Like

 4. Ik snap ook niet dat ze tegen gehouden worden. Lekker laten vertrekken en niet meer binnen laten mochten ze het overleven. Afgekort MEU.

  Like

 5. en nu roemt die achterlijke balgehakt, die door zijn mama Markje (Rutte) wordt genoemd, de geheime jihad opsporingsdienst.
  mij is geleerd om preventief te handelen: al dat getinte tuig had men reeds veel eerder europa uit moeten trappen, zo ook andere bedenkelijke figuren die de lucht van salafisme met zich meedragen. beetje Jihad of beetje veel Jihad, al die rommel terug naar de Sahara.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s