Nieuw

“Onbekende groep mensen” in Duitsland: 21-jarige neergestoken, levensbedreigende verwondingen

Een groep van een tiental belagers heeft dinsdagavond een jongeman bij een tankstation in Bremen aangevallen en met meerdere messteken levensbedreigend verwond.

De onbekende daders hebben ook met honkbalknuppels op de 21-jarige en zijn auto ingeslagen, meldt de politie. Het motief voor de misdaad in de “kwetsbare” wijk Huchting in Bremen is nog steeds onduidelijk.

In een eerste beoordeling gaat de politie niet van een willekeurige aanval uit. Het kan niet volledig worden uitgesloten dat de aanvallers en het slachtoffer elkaar kennen, aldus een woordvoerster van politie Bremen. Volgens de politieagente had de 21-jarige in een supermarkt boodschappen gedaan en ontdekte toen dat zijn auto op de parkeerplaats voor de winkel een lekke voorband had. Daarop reed hij op het terrein van een tegenovergesteld tankstation om de schade te herstellen. Daar stormen plotseling een tiental aanvallers naar hem toe. De recherche doet onderzoek naar de “onbekende groep mensen”.

Bron:

http://www.pi-news.net/2018/09/personengruppe-in-bremen-21-jaehriger-lebensgefaehrlich-verletzt/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8671 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on “Onbekende groep mensen” in Duitsland: 21-jarige neergestoken, levensbedreigende verwondingen

 1. Wanneer komt Duitsland in opstand? Hoe lang pikken ze deze laffe smerige misdaden nog van die woestijnratten? Het wordt tijd dat dat Stasizwijn opgesloten wordt en de bezem door Duitsland gehaald wordt.

  Like

 2. Merkel zal vermoord worden,en vele met haar, dit blijft niet goed gaan afgeslacht worden in je eigen land!

  Like

 3. Verder het volgende, vele restaurants van buitenlandse afkomst met-name Turkije, enz worden gebruikt als dekmantel en zetten een grootscheeps netwerk op, wat dan meestal opvalt het personeel idem van buitenlandse afkomst, ik hoorde een meisje dat daar werkte in de bediening let wel zij was blank, tegen een collega zeggen heb je het ook gehoord zij…..heeft zich bekeerd tot de islam ze is Moslima geworden, wat mij dan opviel niet veel later heb ik dit meisje in de bediening niet meer gezien. Ook deze ontwikkeling gaat gestaag door, en in vele gemeenten in Nederland gebeurd dat, komt bij deze willen niet integreren ze zetten hun eigen leven verder en kijken neer op een blanke is maar een varken (geloof dit gerust) ze maken je vreten klaar en wie weet spugen ze er nog eens in en kijken stiekem van uit de keuken zie ze eens vreten.
  Als ze nu denken dat ik ze niet in de gaten heb, maken ze een schromelijke vergissing vele gemeenten zijn hier schuldig aan, incompetent als ze zijn en dan gaat de burgemeester dit soort zaken nog openen ook onvoorstelbaar, dit is nog maar een tipje.

  Shalom

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s