Nieuw

Nieuwe invasie onderweg – 91% van de Marokkanen wil naar het Westen komen

Uit een alarmerend artikel blijkt dat 84 procent van de Algerijnen, 91 procent van de Marokkanen en 53 procent van de jonge Tunesiërs naar westerse landen willen komen.

Studies over de drie Noord-Afrikaanse landen tonen een groeiende wens van hun bevolking om hun land te verlaten en zich voor een beter leven in een westers land wil vestigen, bericht de krant Oumma.

Het artikel van het nieuwsblad is getiteld “Zal de Maghreb worden geconfronteerd met een massale verdrijving van zijn bevolking”, en publiceert drie studies over de drang van de Maghreb bevolking om te emigreren naar een westers land, schrijft VoE.

Volgens een studie van het arbeidsbureau Rekrute wil 91 procent van de Marokkanen hun land verlaten. En een andere studie van de Europese Commissie toont aan dat 53 procent van de Tunesische jongeren wil emigreren.

Tenslotte blijkt uit een studie van de Boston Consulting Group dat 84 procent van de Algerijnen bereid is om een “professionele ballingschap” te doen.

De belangrijkste drijfveren van de mensen die zich bereid hebben verklaard te emigreren zijn de mogelijkheid om een baan te vinden met een leefbaar loon en een betere levenskwaliteit.

Dit daagt het verhaal uit dat ons in de loop van de jaren werd verteld om te accepteren dat dit ‘vluchtelingen’ zijn die onze humanitaire hulp nodig hebben.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8645 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Nieuwe invasie onderweg – 91% van de Marokkanen wil naar het Westen komen

 1. En hoeveel procent zal bereid zijn om aanslagen te plegen of te criminaliseren zodra ze merken dat het hier niet het beloofde land of continent is.

  Like

 2. En nog iets het zijn precies de landen die volgens mij in het verleden een kolonie waren van Frankrijk. Dus graag dan daar heen en niet verder noordwaarts trekken.
  Is het snel afgelopen met Macron en handlangers.

  Liked by 1 persoon

 3. Ze willen een beter leven in een westers land, dat onze levens worden verpest zal ze een zorg zijn
  Hoeveel mensen worden er nog in onze landen gepropt,het loopt de spuigaten uit
  De mogelijkheid om hier een baan te vinden, ja hoor ze staan te trappelen om te gaan werken
  Nee sukkels in Europa, ze zoeken de makkelijkste weg om uitkering aan te vragen

  Like

 4. Heb even zitten snuffelen op emigreren naar Marokko.
  Maar ..helaas krijg je daar geen gratis geld, Miele, huis en uitkering.
  Discriminatie van blanken!

  Like

 5. Hoeveel Maghrebijnen en hoeveel negers komen er naar de Europese Unie?

  De laatste jaren zijn er een aantal belangrijke tendensen waar te nemen betreffende de Afrikaanse migratie :

  1. de migratie vanuit de Maghreb is juist aan het afvlakken. Daarentegen is migratie vanuit de rest van Afrika aan het toenemen. Daarom zijn de hoge aantallen, genoemd in dit artikel, van de Maghreb, juist verbazingwekkend. In Afrika in het algemeen ligt het aantal negers dat aangeeft te willen emigreren, doorgaans rond de 40 % . Met name onder de jeugd.

  2. Migratie intern binnen Afrika is de laatste jaren verdrievoudigd, maar die naar andere continenten is juist zes maal zo groot geworden.

  3. Afrikaanse negers kiezen nu makkelijker voor landen over de gehele wereld, waar men vroeger uitsluitend koos voor Europa.

  Hoe groot is nu de instroom naar Europa ?
  Een oud onderzoek van de VN had aangegeven dat er minstens een miljoen negers per jaar naar de EU moesten komen. Dit om ervoor te zorgen dat het actieve aandeel werkenden van de bevolking op peil zou blijven.
  Gemiddeld echter komen er jaarlijks ongeveer 200 duizend negers richting de Europese Unie. Dit is al jaren zo. De verwachting, gezien bovengenoemde cijfers, is dat dit aantal flink gaat toenemen de komende jaren.

  Hoe dan ook zijn het alarmerende cijfers.

  Liked by 1 persoon

 6. Dump ze allemaal in Rotterdam de stad van Aboutaleb. Daar zal hij blij mee zijn.

  Like

 7. Reinier Vangie // september 29, 2018 om 00:56 //

  Als Juncker Timmermans Sargentini nu eens in diverse Afrikaanse talen Ermelo dat de NGO Schepen in Europa aan de ketting gelegd worden zij niet meer worden geholpen vanuit Europa. Wil men dan toch de oversteek wagen is dat voor eigen rekening en risico plus alle havens en grenzen in Europa zijn gesloten en potdicht. Laat dat vooral weten aan al die mensen smokkelaars dat er vanuit Europa nu een zero tolerance beleid geldt.

  Like

 8. Scrutinizer // september 29, 2018 om 01:50 //

  Neem dat gerust met een korrel zout.
  ’t Is net als alle (terecht) gefrustreerden, hier, op Xandernieuws en op de vrijspreker die aankondigen dat ze het zat zijn en volgend jaar Nederland verlaten. En dat dan 10 jaar lang. Altijd zijn ze het zo zat dat ze het volgende jaar zouden weggaan. Tja…
  Oh, maar wacht: de betrouwbaarheid van een uitspraak van een moslim of zwarte afrikaan is natuurlijk veel hoger dan die van een Nederlander die zomaar wat schreeuwt, toch?

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel // september 29, 2018 om 02:08 //

  Neem dat soort peilingen altijd met een handvol zout maar zelfs als je het zou halveren en je beseft dat Marokko 34 miljoen inwoners heeft dan blijft het toch beangstigend. Temeer omdat van enig beleid nog altijd geen sprake is, niet in Nederland en niet in de EU.
  En geef ze eens ongelijk, die mensen moeten elke dag sappelen om het hoofd boven water te houden, en zien vervolgens de voorbeelden van de migranten die nog even in hun geboorteland vakantie komen vieren en zich laten onderhouden door het gastland.
  Mohammed in Marokko die zonder werk komt te zitten heeft een levensgroot probleem, Achmed in Nederland niet, die gaat naar een loket en krijgt daar gratis geld.

  Liked by 2 people

 10. Er is toch geen oorlog dus zijn het geen vluchtelingen.

  Werk vinden ze toch niet want ze denken: “Waarom nemen jullie mij? Er zijn zoveel anderen die een baan zoeken”.

  Like

 11. antiislamnu // september 29, 2018 om 22:45 //

  Opsporing verzocht kan dan ook gaan uitbreiden ik denk dan aan meerdere uitzendingen per dag politie dossier zat

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s