Nieuw

Na Hongarije schaft nu ook Bulgarije de gender-studies af

Het gebouw van de Nationale Assemblee (parlement) van Bulgarije, Sofia. Bron: Wikimedia. Auteur: Plamen Agov. ( Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0)

Er is weerstand tegen de genderideologie, die het zogenaamde sociale geslacht onevenredig opwaardeert ten opzichte van het natuurlijke geslacht en zo een wanverhouding creëert, dat moet worden gecorrigeerd door allerlei sociale dwangmaatregelen, die eerder schadelijk dan nuttig zijn. Nu worden de genderideologen, die als leveranciers van dit destructieve beleid dienen, geconfronteerd met tegenwind uit het Oosten.

De regering in Hongarije heeft verklaard dat er geen genderstudies meer zullen plaatsvinden aan de universiteiten in het land. Nu kunnen we met tevredenheid hetzelfde nieuws voor Bulgarije vermelden. Bulgarije neemt ook afscheid van de genderideologie.

Grondwettelijke rechters hebben vastgesteld dat de Conventie van Istanbul 2011, waarop genderideologen, ook wel bekend als “genderisten”, zich beroepen, niet verenigbaar is met de grondwet, zoals Balkaninsight schrijft. Nu brengt Bulgarije zijn genderstudies naar de vuilnishoop van de geschiedenis.

Zoals te voorzien was, is er een hoop poeha uitgebroken in de gendernetwerken. De betrokken Bulgaarse werknemers sturen brieven met een verzoek om ondersteuning (zij zullen immers binnenkort werkloos zijn) en roepen genderinstellingen in heel Europa op om een ondersteunende verklaring te publiceren en deze naar het Bulgaarse ministerie van Onderwijs en Wetenschappen te sturen.

De betreffende correspondentie eindigt regelmatig met het verzoek dat dezelfde projectmedewerkers die om ondersteunende stellingname vragen, niet bij naam in hun ondersteunende stellingname en als bron van informatie mogen worden genoemd.

Dus ze zijn bang? Waarom? Wat doet ze denken dat ze nadelen kunnen ondervinden als ze bij naam genoemd worden?

Dat is gemakkelijk uit te leggen: Het is hun manier van argumenteren. Ze weten niet beter. Ze stellen zich niet in een open academisch discours, maar proberen zich via achterkamertjespolitiek te doen gelden met pesterijen en valse beschuldigingen. Zodra ze de kracht en de mogelijkheden hebben, verbieden ze kritische stemmen. Nu zijn ze bang dat het hen ook zo vergaat.

Ze denken dat het een normale academische praktijk is.

Bron:

https://www.freiewelt.net/nachricht/bulgarien-verabschiedet-sich-von-den-gender-studies-10075780/

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5830 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Na Hongarije schaft nu ook Bulgarije de gender-studies af

 1. Reinier Vangie // september 29, 2018 om 00:30 //

  Mijn vraag wat zijn nou weer genderstudies. Is dat zoiets als leren dat er geen jongens en meisjes zijn en dat er gaan vrouwen en mannen zijn.

  Like

 2. Reinier Vangie // september 29, 2018 om 00:31 //

  Ik bedoel geen.

  Like

 3. gender gelazer, plausibel of compleet duidelijk, wat je wilt, in onder de drie kwartier

  At the Teens4Truth Conference, Ft. Worth, TX, Nov. 18, 2017. A physician who was in the Johns Hopkins Univ. Hospital group where “transgender medicine” was developed describes the lies, bad medicine, and fraud behind that movement. Quentin Van Meter, MD, FCP is a pediatric endocrinologist. He is a Fellow of the American College of Pediatricians and the American Association of Clinical Endocrinologists.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: