Nieuw

Multicul is prachtig – alleen islam is een probleem – vertellen ‘bepaalde’ critici U

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10076 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Multicul is prachtig – alleen islam is een probleem – vertellen ‘bepaalde’ critici U

 1. trebor2110 // september 28, 2018 om 09:58 //

  denk dat de zin zo beter staat
  You can take the animal out of the jungle, but you can’t take the ANIMAL out of the animal.

  Like

 2. Scrutinizer // september 28, 2018 om 10:49 //

  @Video
  Als je als éénling door meerdere “gejend” wordt (in het begin nog, voor het escaleert en uiteindelijk totaal uit de hand loopt), sta je machteloos wanneer je je aandacht teveel verdeelt.

  Beste is om de eerste die echt vervelend deed, of die iets geniepigs deed, kijkhard an te pakken door je volledig op hem te concentreren. Die lafaarden weten wel waarom ze in groep zijn. Elk afzonderlijk zijn ze meestal helemaal niet zo sterk. Maar hun solidariteit is maar schijn. Die duurt slechts zolang ze aan de winnende hand zijn of toch in elk geval niet aan de verliezende. Dan is het “goedkoop” scoren voor elkeen en als je teveel in vededigingsmode bent en je aandacht over 5 man verdeelt, heeft elk afzonderlijk niets te vrezen en gaan ze door op de manier zoals je ziet.
  Als je er echter 1 keihard aanpakt, liefst met een enkele snelle move, zodat je ermee klaar bent voor de anderen tijdens je minutenlahe struggle hun brother kunnen ter hulp schieten, dan schrikt de rest zich rot en beseft: wow, dit kan mij ook overkomen, het risico is hier niet 0 en dan plots druipen ze af, of wacht elk van hen tot een ander het initiatief neemt en geeneen van die lafbekjes die dat nog durft.

  Concreet in de video: die kerel op de auto staat niet stabiel. Nadat het slachtoffer een eerste maal plots langs achter een schop kreeg, had ie gewoon die gast zijn been moeten grijpen en eraan trekken zodat de ander te val zou komen, van een hoogte en niet voorwaarts zodat ie met zijn handen de val zou kunnen breken. Die schoppende lafaard zou dus alvast uitgeschakeld zijn en de rest … zou plots afdruipen. Geloof me: hun solidariteit duurt slechts zolang ze aan de winnnende hand zijn en je als een ongevaarlijke prooi beschouwen. Zodra je 1 van hen snel on onverwachts weet uit te schakelen, verdwijnt hun groepsroes als sneeuw voor de zon.

  Like

 3. Jy krij nie die bos uit die kaffer nie

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s