Nieuw

JOVD zegt Edwin Wagensveld (Pegida) af als spreker: Veiligheid staat voorop.

De voorman van Pegida zou spreken op een congres van de jonge niet-zo-liberalen.

En dat ging dus niet door:

Veiligheid staat voorop

Omwille van de veiligheid van de andere sprekers, congresgangers, JOVD-leden en de congres-locatie zal de discussie met Edwin Wagensveld worden afgezegd. Dat we op het punt zijn aangekomen dat die veiligheid op deze manier beschermd moet worden, in verband met bedreigingen, betreuren wij. Maar de veiligheid van alle mensen die deelnemen aan het congres, gaat voorop.

De JOVD staat pal voor gelijkwaardigheid, vrijheid en verdraagzaamheid. We zullen elke keer opnieuw proberen meningen die deze gelijkwaardigheid, vrijheid en verdraagzaamheid in de weg staan, via discussie en debat proberen te bestrijden. In de hoop dat we niet verder polariseren én dat we een open cultuur houden en blijven. JOVD >>

‘Linkse bedreigings’. Dan vraag je toch politiebescherming ? Politiebescherming werkt alleen niet altijd:

Waarmee wij niet zeggen dat dat de reden was voor het zwichten van de JOVD, de JOVD heeft geen nadere informatie gegeven.

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8301 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on JOVD zegt Edwin Wagensveld (Pegida) af als spreker: Veiligheid staat voorop.

  1. Claasje Kater // september 28, 2018 om 12:09 //

    uitermate zwak, maar een voorbeeldige afspiegeling van hun moederpartij. ook zij worden zonder ruggegraat geboren lijkt het. geen wonder dat “volwassen” vvd politici in de praktijk dit gedrag nog steeds vertonen. de appel valt nooit ver van de boom

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: