Nieuw

“De verkiezingen voor het Europees Parlement van volgend jaar zullen beslissen over de toekomst van Europa”

Foto: Hongarije, Boedapest, parlementsgebouw.

De Europese Parlementsverkiezingen volgend voorjaar zullen beslissen over de toekomst van het continent, vertelde de Hongaarse parlementsvoorzitter Laszlo Kover tegen de publieke nieuwszender M1 op woensdagavond.

Migratie zal de komende jaren het grootste probleem van Europa zijn, in termen van veiligheid, arbeid en sociaal beleid.

In een gezamenlijk interview met Marek Kuchcinski, hoofd van de Poolse Sejm, zei Kover dat de Europese verkiezingen de samenstelling van zowel het EP als de Europese Commissie zullen veranderen, waardoor “de houding van Brussel” zal veranderen.

Kover zei dat de lage opkomst bij eerdere Europese verkiezingen erop wijst dat “er geen Europese identiteit kan worden gecreëerd ter vervanging van nationale identiteiten. Mensen kunnen het niet begrijpen en zijn niet geïnteresseerd in verafgelegen dingen”, benadrukte hij.

De verkiezingen van 2019 kunnen “een belangrijke verschuiving naar (nationale) soevereiniteit met zich meebrengen”, aldus Kover en sprak de hoop uit dat “de abnormale linkerzijde” zal worden onderdrukt.

Hij zei dat de problemen van de gemeenschap, zoals binnen binnen de geografische scheidslijnen of internationale uitdagingen, alleen kunnen worden aangepakt wanneer de meerderheid van de Europese beleidsmakers “weer op grond van normaliteit zijn en om dat te bereiken hebben we rechttoe rechtaan politici nodig die hun kiezers respecteren”, schrijft VoE.

Wat betreft het recente Sargentini-rapport van het EP over de rechtsstaat in Hongarije, zei Kover dat de goedkeuring ervan deel uitmaakte van de Europese verkiezingscampagne en “een poging om druk uit te oefenen op Hongarije” door “ons thuis in een moeilijke situatie thuis te brengen”. Hij voegde eraan toe dat “we alleen aan onze eigen kiezers verantwoording moeten afleggen”.

Kuchcinski zei dat de westerse landen gericht zijn op “het afleiden van de aandacht van hun eigen problemen” door “het vinden van fouten” met andere landen. Ze hebben ook tot doel de Poolse en Hongaarse economieën, die zich veel dynamischer ontwikkelen dan de West-Europese landen, te “verzwakken”. Maar binnenkort zullen die landen “rekening met ons moeten houden”, zei hij.

Kuchcinski zei dat migratie de komende jaren de ernstigste kwestie voor Europa zal zijn op het gebied van veiligheid, arbeid en sociaal beleid. Migranten moeten worden geholpen, maar in hun thuisland, voegde hij eraan toe.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on “De verkiezingen voor het Europees Parlement van volgend jaar zullen beslissen over de toekomst van Europa”

 1. De uitslag van de verkiezingen volgend jaar is zoals gewoonlijk toch nu al bekend?!!

  Like

 2. Claasje Kater // september 28, 2018 om 15:50 //

  Het is te verwachten dat de nederlandse “inbreng” wederom teleurstellend dom zal zijn.

  Like

 3. je kunt je afvragen hoe geloofwaardig verkiezingen zijn.

  Like

 4. Laatste verkiezing in nl wist men voor de officiële uitslag al dat vvd de grootste was geworden, vreemd

  Like

 5. antiislamnu // september 29, 2018 om 22:30 //

  Verkiezingen hebben geen zin want als de uitslag niet bevalt is er even geen democratie en gaat men rustig verder met hun eigen agenda.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s