Nieuw

De overheid wil ook graag de organen van uw kinderen oogsten

Afgelopen woensdag begon het acht uur-journaal met een item over orgaandonatie.

Als een spreekstalmeester bij een belangenvereniging scandeert Rob Trip: ‘Kinderen op de basisschool zouden al voorlichting moeten krijgen over orgaandonatie.’ Werkelijk? Wie vindt dat?

Telegraaf >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on De overheid wil ook graag de organen van uw kinderen oogsten

 1. Voor wie nog twijfelt of nog niet op de hoogte is van wat orgaandonatie inhoudt:

  http://brekendnieuws.nl/03-10-15-de-schaduwkant-van-orgaandonatie.html

  Like

 2. Wel ja zeg, het leven is nog niet begonnen of we moeten vertellen hoe er weer van af te komen en het liefs met zoveel mogelijk organen. Mogen ze wel leven en is er ook een leeftijd hoe oud E eerst zeker moeten zijn of zijn baby organen ook welkom? Gaan we straks een organen zwangerschap promoten. Waar eindigd deze wereld????

  Like

 3. Tot de knieen in het bloed in het middenoosten en tot de ellebogen in de organen handel thuis, niets gaat deze mafia te ver, Mengele praktijken van vroeger waren slechts kinderspel

  Like

 4. Organenhandel van Nederlandse organen over de hele wereld. Mogelijk gemaakt door het slagerswetje van D66’s Pia Dijkstra.

  Like

 5. Von Puffelen // september 29, 2018 om 16:21 //

  Met de echte hardcore orgaanhandelaren kunnen ze hier toch nooit echt concurreren ook al doet slagerij Dijkstra d’r best.
  http://www.jewworldorder.org/israel-imported-25000-kids-for-their-organs/
  http://www.realjewnews.com/?p=417

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s