Nieuw

3 personen ernstig gewond geraakt bij steekpartij in Duitsland

De dader van Ravensburg - type 'MENA-lander' - stak met een lang mes willekeurig op drie voorbijgangers in. (Foto: PI-News)

Verscheidene mensen zijn gewond geraakt bij een steekpartij in de stad Ravensburg in het zuidwesten van Duitsland. De lokale politie zegt dat de verdachte is gearresteerd.

Alle drie de slachtoffers van de mesaanval hebben ernstige verwondingen opgelopen, waarvan één in kritieke toestand verkeerd, schrijft de lokale nieuwssite Schwaebische Zeitung. De aanval lijkt een steekpartij te zijn geweest waarbij de slachtoffers op drie verschillende locaties in het oude gedeelte van de stad zijn aangevallen .

De politie heeft de verdachte gearresteerd en de omgeving waar de aanval plaatsvond afgesperd, momenteel ondervraagt men getuigen.

De identiteit van de aanvaller werd niet gemeld. De politie zei dat ze niet beschikbaar zouden zijn voor vragen over wat er is gebeurd totdat ze zelf voldoende informatie had verzameld.

Schwaebische Zeitung meldt dat een van de gewonden een vader was die met zijn gezin in een plaatselijk café aan het eten was toen hij een man zag die met een mes zwaaiend op hen toe kwam rennen. De vader probeerde vervolgens de aanvaller met een stoel af te slaan en raakte in zijn handen en rug gewond

Ravensburg, gelegen in de deelstaat Baden-Württemberg, is een kleine stad met ongeveer 50.000 inwoners.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.199 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on 3 personen ernstig gewond geraakt bij steekpartij in Duitsland

 1. Ze hoeven niets bekend te maken over de dader. We kunnen zelf nog wel logisch nadenken. Was natuurlijk een meslim.

  Like

 2. En verward

  Like

 3. Like

 4. De orks van Merkel hebben weer toegeslagen.

  Like

 5. guusvelraeds // september 29, 2018 om 00:34 //

  Zoals je had kunnen verwachten was ook deze mesmoordenaar in Ravensburg een asielzoeker die bescherming zocht.

  Ravensburg

  Angriff mit Messer

  Aus bislang unbekannten Gründen hat ein 19-jähriger Asylbewerber aus Afghanistan heute Nachmittag gegen 16.20 Uhr auf dem Marienplatz mit einem Messer drei Personen schwer verletzt, eine davon lebensgefährlich. Die drei Verletzten wurden vom Rettungsdienst ins Krankenhaus gebracht. Bei den Opfern handelt es sich um zwei junge syrische Asylbewerber im Alter von 19 und 20 Jahren sowie einen 52-jährigen deutschen Staatsangehörigen. Nach bisherigen polizeilichen Erkenntnissen hatte der Tatverdächtige zunächst auf zwei Passanten an einer Bushaltestelle in Höhe Charlottenstraße eingestochen und sich anschließend in Richtung Frauentor entfernt, um etwa 50 Meter weiter erneut auf eine Person einzustechen. Als der Oberbürgermeister der Stadt Ravensburg, der mit zwei Mitarbeitern in Tatortnähe auf den mutmaßlichen Täter traf, diesen aufforderte, das Messer fallen zu lassen, kam der 19-Jährige dem nach. Unmittelbar darauf konnte er von einem Beamten des Polizeireviers vorläufig festgenommen werden. Die Aufklärung der Hintergründe der Tat, für die es derzeit keine Hinweise auf einen terroristischen Hintergrund gibt, sowie der genaue Hergang des Geschehens sind Gegenstand der laufenden kriminalpolizeilichen Ermittlungen.

  Oberstaatsanwalt Karl Josef Diehl, Tel. 0751-806-1301

  Erster Polizeihauptkommissar Markus Sauter, Tel. 07531-995-1010

  Rückfragen bitte an:

  Polizeipräsidium Konstanz
  Telefon: 07531 995-0
  E-Mail: konstanz.pp@polizei.bwl.de
  http://www.polizei-bw.de/

  Original-Content von: Polizeipräsidium Konstanz, übermittelt durch news aktuell

  Like

 6. Ik kan maar niet wennen aan die cultuur verrijkers

  Like

 7. @Sloffeslippert Vind dit een hele milde straf hoor. Een jaar eenzame opsluiting (dus geen contact meer met de buitenwereld via telefoon of internet want daar heeft het geen geld meer voor), het Duitse paspoort/nationaliteit intrekken en daarna het land uit. Heeft het geen paspoort meer dan alleen maar eenzame opsluiting en nooit meer terug in de maatschappij.
  Geef het maar een voorbeeldfunctie.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s