Nieuw

Rotterdam – buitenlanders ontwrichten de samenleving

Foto: Ter illustratie. Bron: Unsplash / Auteur: Majid Korang Beheshti

Rotterdam wil de onrust tussen en onder verschillende bevolkingsgroepen en religies in de stad tegengaan. De afgelopen jaren was de Maasstad onder meer het toneel van Turkse protesten en anti-islamdemonstraties. De conflicten en de verscherping van tegenstellingen kunnen volgens het stadsbestuur de Rotterdamse samenleving ontwrichten. Daarom steekt de stad de komende vier jaar 144 miljoen in het verbeteren van veiligheid.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

13 Comments on Rotterdam – buitenlanders ontwrichten de samenleving

 1. De eerste rellen met turken in de maasstad dateren van bijna 50 jaar geleden (1972) in de afrikaanderwijk op zuid. Dat het nu pas doordringt bij de goegemeente pleit niet echt voor ze

  Liked by 1 persoon

 2. polderboy // september 27, 2018 om 16:13 //

  Lees dat wanneer je radicaliseert je meer zorg krijgt.

  Natuurlijk alles op kosten van de belastingbetalende schijt dhimmie. Daar zorgt die salafist Aboutaleb wel voor.

  Like

 3. Von Puffelen // september 27, 2018 om 16:19 //

  Gaan ze een luchtbrug naar het rif en ottomania beginnen met 144 miljoen belastingpoet?

  Like

 4. Er bestaat een goedkopere effectieve oplossing. Maar ik zet die oplossing hier niet neer. Vul zelf maar in.

  Liked by 1 persoon

 5. Edit Rommel: gewieberd.

  Like

 6. Alle islam moet weg uit Nederland en Europa. Deze totalitaire politieke intolerante veroverings ideologie verkapt als religie staat haaks tegenover alles wat de Nederlanders en Europeanen voor elkaar gekregen hebben. Moslims accepteren dit niet, zijn tegen het Westen, hun wet staat boven de onze, ze willen/mogen niet integreren. Ze zijn hier om ons te overwinnen en tot nu gaat het met de stille, sluipende jihad, steeds een stapje verder, moskee erbij, halal winkeltje erbij, weekend school, autobranden, politie en hulpverleners lastig vallen etc. Demografisch gaat het ook duidelijk de verkeerde kant op en als ze met genoeg zijn en ze op democratische wijze over 20 jaar nog niet aan de macht zijn volgt de gewapende jihad. Dit geldt voor heel het Westen. Met dank aan onze leiders.

  Liked by 3 people

 7. Claudia M. // september 27, 2018 om 17:40 //

  @Willem, vergeet het wegtreiteren van je buren ook niet… Verder ben ik het roerend met u eens! Als dit zo doorgaat, gaat half Europa naar klote! De Visegrad landen zijn momenteel de verstandigste.

  Like

 8. .”Daarom steekt de stad de komende vier jaar 144 miljoen in het verbeteren van veiligheid.”….

  Zo, kijk eens aan. De stommeriken hebben gesproken. Als men met die hele import van vreemdelingen vele jaren geleden niet begonnen was, was dit geld smijten gespaard gebleven. We hebben om de boel te “regelen” of het “oplossen van situaties” miljarden zuur verdiend centje aan belasting geld uit gegeven. Het zijn nietsnutten, eigen belang hebbende corrupte bestuursleden allemaal. Men mag hier niks verwensen, maar jonge wat een pishekel heb ik aan dat volk. Niks kunnen ze, behalve dom lullen.

  Like

 9. Daniel, ik zat meer aan Poetin te denken. Daar een Antonov An-225 Mrija proberen te regelen. Maar natuurlijk niet afzinken die Antonov, dat is eeuwig zonde. Er zijn ook andere creatieve oplossingen te bedenken. Er gaan heel veel makke mossels in een Antonov. Met een beetje schuif en stapelwerk nog veel meer.

  Like

 10. @Willem. En vergeet de terreur tegenover onze vrouwen niet. Rotterdam heeft een sliss-verbod, geen fikkie fikkie of kech meer zeggen. Lastigvallen, aanranden, verkrachten en groeps-verkrachten of lover-boy spelen. Bezwangeren en weglopen. Dat vind ik sexuele terreur naar een volk dat men minacht.

  Like

 11. Krijgen die allochtonen een oprotpremie??

  Like

 12. Geld zat he? Hoeveel % van de 144 mlj verdwijnt in de zak van Aboutaleb????????????
  En toch verder belasting betalen ten goed van de islamisering.

  Like

 13. Voor 144 miljoen kan men heel veel enkeltjes marokko kopen à €35.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s