Nieuw

Regering was in detail op de hoogte van misdaden Syrische rebellen – bleef doelbewust de koppensnellende jihadisten steunen

Idlib, foto alleen ter illustratie (via Russian Embassy)

Mark Rutte en Bert Koenders staan tot aan hun nek in het bloed van christenen en andere slachtoffers van deze terreurmohammedanen.

De Nederlandse regering was op de hoogte van de misdaden die de Syrische rebellenbeweging Jabhat al-Shamiya beging. Dat blijkt uit een mailwisseling in de zomer van 2016 tussen Amnesty International en Buitenlandse Zaken, die is ingezien door Nieuwsuur en Trouw. Ondanks deze kennis en de belofte aan de Kamer dat ze geen mensenrechtenschenders in Syrië zou steunen, besloot de regering om Jabhat al-Shamiya in 2017 logistieke hulpgoederen te sturen. NOS >>

Tot in detail op de bloederige hoogte, waaronder ontvoeringen, executies, en shariarechtbanken waar de doodstraf staat op afvalligheid:

De Nederlandse regering was tot in detail op de hoogte van misdaden die werden begaan door Jabhat al-Shamiya, maar besloot toch om de Syrische rebellenbeweging te ondersteunen met logistieke middelen. Dat schrijven Nieuwsuur en Trouw woensdagavond op basis van een mailwisseling tussen Amnesty International en Buitenlandse Zaken. NRC >>

De christenmoordenaars in de jihadkabinetten van Mark Rutte is dit herhaaldelijk onder de aandacht gebracht:

Trouw en Nieuwsuur melden dat het rapport herhaaldelijk onder de aandacht is gebracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken. De mails maken volgens deze media ook duidelijk dat de inhoud ervan, inclusief de naam Jabhat al-Shamiya en de misstanden waaraan deze strijdgroep zich volgens Amnesty schuldig maakte, bekend was bij het ministerie. Telegraaf >>

Maar dit bloeddorstige regime van moordenaars, misdadigers en mensenrechtenschenders ging gewoon door met het financieren van de meest schandalige genocide in deze eeuw.

Deze regering voert jihadoorlogen in het Midden-Oosten, omdat de kolonisator van West-Europa sinds WW-II dat eist in opdracht van degenen die Washington aansturen, omdat die zich veiliger voelen als hun buurlanden permanent in de hens staan.

Los van de ellende die dat in die landen tot gevolg heeft, stuurt dat ook nog eens ‘vluchtelingenstromen’ (mede veroorzaakt door onze eigen regering) deze kant uit, waar we dan onze hele woningvoorraad aan cadeau doen, waardoor er geen huizen meer beschikbaar zijn voor Nederlandse starters. Die dus geen eigen ‘nestje’ kunnen bouwen, geen gezinnetje kunnen stichten, en dan kan al dat regeringsjihadgeteisem weer gillen dat we nóg meer immigratie nodig hebben om de vergrijzing op te vangen.

Deze regering is een vijandige entiteit. Samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde gewetenloze manipuleerbare schoften, die heel goed weten welke misdaden tegen de menselijkheid ze begaan.

Er is maar één ding verbazingwekkend aan deze affaire, en dat is dat het nu als groot nieuws gebracht wordt door Trouw en Nieuwsuur, elke islamcriticus en Syrië-watcher wist het al jaren, maar er zit kennelijk een barstje in de MSM.

Of, het zal te maken hebben met dat Assad definitief aan de winnende hand is. Ik heb het een tijdje terug ook al gezegd (geen zin om het artikel op te zoeken), dat men nu het narratief aan het aanpassen is, want laten we vooral niet vergeten dat datzelfde Nieuwsuur dat dit nu brengt jarenlang volledig en volkomen ongenuanceerd net zo hard de rebellen koppensnellers steunde als ons jihadkabinet.

Er zal geen proces gevoerd worden om de misdaden tegen de menselijkheid van dit kabinet, maar als het er zou komen dan hoort Nieuwsuur net zo hard in het beklaagdenbankje te staan, deze draai op het laatste moment pleit ze niet vrij van de jarenlange jihadpropaganda die ze verspreid hebben.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.216 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

12 Comments on Regering was in detail op de hoogte van misdaden Syrische rebellen – bleef doelbewust de koppensnellende jihadisten steunen

 1. Waarom schrijf je ergens over als je er geen verstand van hebt?
  Het draait alleen maar om Assad weg te krijgen en er tegelijkertijd een gesprekspartner aan over te houden.

  Like

 2. Hoe kan het bestaan dat een stelletje oelewappers zo met miljoenen mag smijten ,,intussen de zorg compleet op zijn gat ,huizen worden niet meer gebouwd ,scheefwoners worden met hoge aanslagen aangepakt ,zodat onze nieuwe gelukszoekers gratis onderdak hebben , Btw wordt verhoogd ,allemaal zaken om de burger geld af te pakken ,de heren van unilever hoeven geen miljarden dividendbelasting te betalen ,omdat rutte dat heeft beloofd ,nou heeft hij ons ook veel beloofd maar dat kan plots niet meer Ze zijn in DenHaag compleet door de ratten besnuffeld dat ze achter deze praatjesmaker lopen

  Liked by 1 persoon

 3. @Dirk

  Dat is wel een overtuigende binnenkomer voor iemand die hier zijn eerste comment ever plaatst, terwijl wij de situatie in Syrië al belichten sinds de ‘arabische lente’ daar uitbrak.

  Like

 4. Dear Karma, I have list of people you mist. But don’t worry: Karma has no deadline!

  Like

 5. Mist moet zijn: missed. Nog net even niet wakker…… 😉

  Like

 6. Nou wie nog een sprankje sympathie voor Stef Blok wist op te brengen, bij deze mensen moet de bodem onder hun voeten weggeslagen zijn, want vanmorgen hoorde ik op de Völkischer Beobachter (Radio 1) zeggen dat Blok er vanuit ging dat er adequaat toezicht werd gehouden op de steun voor de koppensnellende allahu akbar gillende moordenaars.

  Like

 7. De moordenaars van IS worden beschermd door onze regering , dit is de reden dat men de Jerzidi’s liet vermoorden op de berg. We zijn bevriend met landen die moorden, maar we moorden dus zelf ook lusitg mee. Rutte en de regering zijn moordenaars door te faciteren en wij worden medeverantwoo0rdelijk gemaakt aan walgelijke zaken.

  Men is nu in Engleand maar ook in Nedelrand “witte helmen” aan het faciliteren met huis, hoer en uitkering. De propaganda machine van IS en co word tussen ons in gezet. Ongetwijfeld ter voorbereiding voor hier, straks….

  De enigste reden voor de massa import is het creeren van oorlgo omdat de Europeanen zelf onderling geen oorlog meer zouden accepteren. We zijn als burgers wel slim genoeg geworden en teveel verbonden met anderen, maar Islam is enkel met Islam verbonden. en om de boel zeker te laten escaleren word Afrika erbij getrokken. Alles kansloos en bereid te moorden word geimporteerd. Ja, zo ga je vergrijzing tegen, door oud worden onmogelijk te maken.

  Verenig u burgers, en wacht niet op anderen.

  Like

 8. We zijn in Europa als burgers teveel verbonden met anderen, door reizen, vakantie en emigratie, doordat veel mensen een partner hebben uit een ander EU land.
  We spreken meerdere talen en we zijn mondiger geworden.

  En dat is waarom hier alles kapot moet, omdat wij een oorlogs verklaring van onze regeringen met een ander EU land niet meer zouden opvolgen. Met NATO heeft het niks te maken of EU, het is wij die in verzet zouden komen.
  En dus importeert men oorlog en misdaad, om een gewenst eindresultaat van een versplinterde bevolking te verkrijgen en alle pensioenen te laten verdwijnen.
  Vergrijzing is een probleem omdat veel landen de pensioenen al hebben opgemaakt aan andere dingen, daarom is het een probleem. Hun diefstal komt in de toekomst aan het licht als er meer grijs op straat komt. Reeds nu zijn er landen binnen de EU waar het geld voor pensioenen op de dag dat ze moet worden uitbetaald moet worden opgehaald. De reserves zijn al verbruikt of opgefeest. Soms moet er geleend worden om de pensioenverplichting te kunnen nakomen. Wel de premies overal incasseren maar niet bewaren om later uit te kunnen keren….

  Als men alle niet aan de economie bijdragende immigranten en hun tweede en derde generatie uit Europa gooit hebben wij geen huizentekort, een fractionering van de misdaadcijfers, geen noodzaak meer tot bezuinigen in zorg en onderwijs, geen hoge zorgpremie en een sociaal stelsel dat gewoon financieel gezonbd is. Er zal geen file meer zijn, want Achmed in de auto naast u in de file s’avonds gaat wel werken maar zijn begrip van werk is heel anders dan het uwe….
  Europa zou zonder migranten geen brandstofprobleem heben maar zelfverzorgend kunnen zijn. Het absurde is dat we genoge hebben voor ons zelf, mits het vreemde volk weg is. En nu worden we dus afhankelijk van vreemd volk door vreemd volk.

  Die fout ligt bij het feit dat olie vroeger goedkoop uit Arabie kwam en de winst op die troep het grootst was. In 1973 was er wel een olie crisis, maar die kwam doordat er teveel werd geinvesteerd in de winning van olie elders. en die leiden elders de oliemaatschappijen bij de ballen vast hadden. Kortzichtig managment voor snelle winst en winstdeleing.
  De macht die men elders liet ontstaan wat betreft olie om zelf meer winst te krijgen is de oorzaak van het vervuilen van onze wereld. Had men gekozen voor een zelfvoorzienendheid en dan elders ingekocht waren er nu geen problemen, de winst was dan lager geweest in het verleden maar wel constant. Volgens mij is dat het idee van investeren, een stabiele plek hebben voor je overtollig geld. een begrip wat volledig niet begrpeen is door de politiek in de afgelopen decennia.
  Stabilitiet en zekerheid, duidelijkheid, toekomst visie….Het ontbreekt compleet.

  Werk en werkloosheid kan binnen Europa prima worden opgelost, Spanjaarden, Grieken en Italianen kunnen prima binnen de EU werken. Goed voor hun staatskassen en het terugbetalen van leningen…..Maar net die mensen worden buiten spel gezet….snapt u het nog?

  Economie is geen hocus pocus, maar gezond verstand en sociaal denken zodat het nut tot samenleving ten volle word ervaren en als pluspunt gezien is een brug of wat te ver voor onze “elite’.

  Slechte leiding herken je aan verbieden en dwingen, aan afzeiken en negeren.
  Ja meneer Sjoerd Talsma, leiding geven kan op een enkel A4 tje in een alinea worden samengevat…

  Door mijn leven heen ben ik veel mensen tegen gekomen en heb veel gehoord.
  Er is een bedrijf in Nederland dat directeuren en politici begeleid in hun weg naar de top, tegen een leuk tarief. Ik citeer: ” de ministerpresident deed verstoppertje met de andere ministers en kamerleden, ze hadden een leuke middag gehad”…
  Dit is het volk dat ons leid, met professionele begeleiding speelt men verstoppertje en leert hoe men zijn en haar loopbaan het beste kan invullen….

  Wist u dat er een dozijn professionele tekstschrijvers voor de ministers werkt….en dat een persoonlijk gesprek bijna onmogelijk te voeren is omdat de helft in een compleet andere wereld leeft….dat ze bijna allemaal kinderen hebben die aan de drugs zijn geraakt en geen of nauwelijks contact meer onderhouden….zo vervreemd dat hun kinderen er niets meer mee te maken willen hebben.

  Wist u dat kinderen van politici van de grote partijen die met pensioen zijn de naam van hun ouders niet durven gebruiken en dat hun ouders bijna allemaal in buitenland zijn gaan wonen…anoniem….

  We leven in een wereld waar een kleine groep zoveel mogelijk pakt voor zichzelf en in hun haast het grootste deel van de provisiekast laat vallen en vertrapt.

  De deals van Bos en Balkenende voor de banken zijn voor ons een enorme verliespost, zelf hebben ze er al jaren een leuke cent aan en al met al is er voor miljarden verkwanseld en houden hun er zelf met wat famillie enkele miljoenen prive aan over. alsof je appels eet door uit iedere appel een part te eten en de rest weg te gooien tot je honger gestild is.

  Verkwisting door politici zou keihard moeten worden gestraft. Maar ze krijgen er de rest van hun leven een beloning voor, ongekend…

  Misdadigers zin het, in woord en geschrift.

  Like

 9. Hoer van de MoslimBroederschap blijft het opnemen voor de koppensnellers

  Like

 10. Ongelofelijk wanneer komt het Nederlandse volk in opstand tegen deze kneuzen.
  Als je denkt dat het niet erger kan dan komt er wel weer een bericht waar je zo kwaad om kan worden, dat je die gasten daar in Den haag weer een beetje meer haat!

  Like

 11. Tja dat vermoeden was er al lang dat ze er vanuit het westen tot aan de knieen in het bloed staan. Verbaasd me totaal niks.

  Like

 12. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s