Nieuw

“Ik heb het idee dat we geïnfiltreerd worden”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10076 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on “Ik heb het idee dat we geïnfiltreerd worden”

 1. Haar naam is Van der Steen, ze heeft een derde been…… 😉

  Liked by 1 persoon

 2. Infiltreren kun je leren. Gebruik het Wapen van de Democratie. Zie alle politieke partijen op een enkelig na die daarom geen leden heeft die middels het Wapen van de Democratie, het stemmen en het tellen, zijn overgenomen door de vijand.

  Like

 3. ‘Billy, Rene and Walt were born male, but they all felt uncomfortable with their sex. So they underwent sex reassignment surgery, believing it would end their distressing condition, which is known as gender dysphoria – feeling uncomfortable with your birth sex. However, becoming female only brought problems, disappointment and regret.’

  Like

 4. Von Puffelen // oktober 11, 2018 om 13:32 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s