Nieuw

Hongarije: Brussel wil de instroom van illegale migranten versnellen

Hongarije ziet toenemende druk van pro-migratiekrachten in de EU, aldus de Hongaarse staatsminister voor EU-aangelegenheden, Judit Varga in een interview.

Varga vertelt Echo TV, dat een interview met Judith Sargentini, de auteur van een rapport waarin kritiek wordt geuit op de democratie en het migratiebeleid van Hongarije, een teken is dat chantage wordt gebruikt om het migratiebeleid van het land te beïnvloeden.

Sargentini zei eerder in een interview dat de EU zich kan mengen in de interne aangelegenheden van een land en dat het een illusie is dat lidstaten soeverein zijn.

“Deze uitspraak (van Sargentini) toont duidelijk aan dat het rapport politieke chantage is, gericht op het ontnemen van de soevereiniteit van Hongarije en het uitoefenen van druk op het migratiebeleid,” zegt Varga.

Volgens haar was het verslag-Sargentini bedoeld om het Hongaarse volk te straffen voor het feit dat het weigerde een migratieland te worden.

“Ze willen dat we een immigratiebevorderend beleid accepteren, maar dat doen we niet”, voegt Varga eraan toe.

Een meerderheid van het Europees Parlement stemde voor het verslag van Sargentini over Hongarije en als gevolg daarvan werd een artikel 7-procedure tegen het land gestart.

Hoewel de meerderheid niet de wettelijk vereiste tweederde van de uitgebrachte stemmen was, veranderden ze de regels voor een dag om niet-stemmers op te nemen om dat verschil goed te maken.

De procedure zou ertoe kunnen leiden dat Hongarije zijn stemrecht in het parlement verliest.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/09/hungary-brussels-wants-to-speed-up-the-inflow-of-illegal-migrants/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

7 Comments on Hongarije: Brussel wil de instroom van illegale migranten versnellen

 1. Claudia M. // september 27, 2018 om 18:08 //

  Q; De procedure zou ertoe kunnen leiden dat Hongarije zijn stemrecht in het parlement verliest.

  Dan voorzie ik een niet ondenkbaar scenario waarin Hongarije dag-dag tegen de EU zegt… en als er één schaap over de dam is, volgen er meer! Ik hoop het toch zo mee te mogen maken!

  Like

 2. Vergeet een lulhannes een keer een condoom ,en dan heb je zoiets .

  Like

 3. Tuurlijk, de vernietiging gaat momenteel niet hard genoeg. ‘Jammer’ zeker dat een aanslag verijdeld is, maar niet blij zijn met een dooie mus. De klapper gaat ook hier vast en zeker komen.

  https://www.ad.nl/binnenland/zeven-aanhoudingen-voor-plannen-grote-terroristische-aanslag-in-nederland~a2cfc79c/

  Like

 4. “veranderden ze de regels voor een dag om niet-stemmers op te nemen om dat verschil goed te maken”
  Niet te geloven. Het lijkt wel de Sovjet-Unie.

  Liked by 1 persoon

 5. Henk der Niederlander // september 27, 2018 om 21:13 //

  Feitelijk is het nog erger dan de Sovjet Unie Rommel wannt in Brussel loopt dat tuig met steun van de pers te verkopen dat dit iets met democratie van doen heeft.
  Daar deden ze in de SU niet aan.

  Like

 6. Onbegrijpelijk dat zo’n GroenLinks trutje zoveel macht naar zich toe kan trekken. Zo arrogant als je haar ziet spreken is onwerkelijk. Dit toont aan dat de hele EU één grote debiele poppenkast is wat niet snel maar heel erg snel opgeheven dient te worden!

  Liked by 1 persoon

 7. Dankzij Judith Sargentini (een blonde fee of heks?) heeft ons land weer goed gescoord in Straatsburg in hun verwoede pogingen Europa om te vormen tot een Islamitisch kalifaat.

  Een land dwingen om illegale immigranten op te nemen via mensensmokkel georganiseerd door linkse activisten en de zelfbenoemde machthebbers in Brussel is naadloos vergelijkbaar met de praktijken van een totalitair bewind.

  Het Europees parlement is verworden tot een links bolwerk waar het vluchtelingenbeleid wordt gebruikt als chantagemiddel om landen die weigeren daar aan mee te willen werken hun stemrecht te ontnemen.
  Gelukkig staat Hongarije niet alleen, integendeel zelfs. Steeds meer landen weigeren om hun nationale identiteit en hun zelfbeschikkingsrecht in leveren in ruil voor een totale ontwrichting van hun oorspronkelijke samenleving.

  Als men zoals Hongarije 45 jaren heeft gezucht onder het regime van de voormalige Sovjet-Unie zou men wel totaal geschift moeten zijn om de herwonnen soevereiniteit om te ruilen voor een multiculturele samenleving met een dominante rol voor de Islam.

  Het zou een goede zet zijn als Hongarije haar stemrecht zelf zou inleveren gezamenlijk met landen zoals Polen, Oostenrijk, Bulgarije en Italië etc. als ludieke actie om de huidige tweedeling in de EU te accentueren en zodoende die blonde feeks en haar aanhang volledig voor schut te zetten.

  Want wat stelt het stemrecht in het Europees Parlement in de praktijk nu eigenlijk helemaal voor?
  Het recht om te beslissen of de Islamisering van Europa stapsgewijs of versneld via ongelimiteerde stromen asielzoekers van voornamelijk moslimsignatuur plaats zal vinden.

  Andere agendapunten komen niet aan de orde, want grootschalige repatriëringen van uitgeprocedeerde asielzoekers en het hermetisch afsluiten van de buitengrenzen van Europa zijn blijkbaar volkomen taboe verklaard.

  Dergelijke prioriteiten staan namelijk niet op de agenda van de Bilderberg-conferenties waar de echte beslissingen worden genomen over de toekomst van Europa.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s