Nieuw

Grapperhaus: voorbereidingen aanslag serieus

De bewindsman noemt het „goed nieuws dat de terroristische cel is opgerold”. Hij kan nog niets zeggen over het doelwit van de zeven verdachten die gepakt zijn. „Het was heel duidelijk en er is bewijs voor dat ze bezig waren met de voorbereidingen van een aanslag. Niet dat het bijna te laat was, maar de voorbereidingen waren serieus.”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

12 Comments on Grapperhaus: voorbereidingen aanslag serieus

 1. Binnenkort weer op vrije voeten dankzij onze Eurofiele D666 rechters. Het is wachten op een megaklapper.

  Like

 2. Heb al vast vuurwerk voor oudejaarsavond gekocht, mag dat nog wel?

  Like

 3. Aldus de Telegraaf;
  De inval in Hillegersberg-Schiebroek is onderdeel van de landelijke actie tegen terreur van donderdagavond.
  ………Twee buurvrouwen reageren geschokt. “Er woonde een jong stel met een baby”, vertelt één van de aangeslagen dames. Dat de man mogelijk een terroristische aanslag wilde plegen, komt als een klap voor de vrouwen. Het waren lieve mensen”, zegt één van hen. “We hebben ze nog babykleertjes gegeven.”………..

  Pfffffffff,….’t is vermoeiend dit,…zo ont-zet-tend vermoeiend.

  Waar islamietjes niet bepaald grossieren in intelligentie,……is er een groep Nederlanders die, ondanks dat alle lichten mbt tot moslims al heel lang ‘op rood staan’, blijft acteren op een niveau van een tranentrekkende achterlijkheid!

  Liked by 1 persoon

 4. Juist, Axel, net wat je zegt.

  Like

 5. Like

 6. polderboy // september 28, 2018 om 06:45 //

  Het schijnen criminele moordlustige draaideur terroristen te zijn volgens geenstijl,
  “De Arnhemse Irakees die het spil zou zijn, is mogelijk de 33-jarige uit deze uitspraak van een jaar geleden.”
  https://www.geenstijl.nl/5144097/politie-verijdelt-islamitische-aanslag/

  Gaat dus om vluchtelingen, die ietwat verward met volle teugen van hun grondwettelijke geloofsvrijheid aan het genieten zijn.
  Laten we hopen dat deze vrome jihadisten en dubbele slachtoffers die de cultuur hier komen verrijken maar weer snel vrijgelaten worden door zo een sympathieke ambtenaar en rechter.

  Like

 7. Het ergst van alles is, die griezels mogen gewoon terugkeren na hun opleiding. Ze worden bijna met open armen en de rode loper onthaald. Totdat hier ‘de klapper’ komt. Dan zeggen ze (weer): ‘Wir haben es nicht gewusst’.

  Like

 8. Hoeveel van dergelijke creaturen hier nog vrij rondlopen mag Joost of Allah weten maar dat het om enkele duizenden potentiële terroristen gaat moge overduidelijk zijn.

  We zijn blijkbaar door het oog van de naald gekropen. Maar het wachten is op een wel geslaagde terreuraanslag want het zijn er domweg te veel om allemaal continue in de gaten te kunnen houden.

  We zijn overigens zeer benieuwd welke straffen deze terreurverdachten tegemoet kunnen zien want de hoofdverdachte was alweer op vrije voeten na het uitzitten van een zeer korte straf.
  En de andere verdachten hadden gezien hun staat van dienst allang het land uitgezet moeten worden of als dit niet mogelijk is in preventieve hechtenis moeten worden genomen in een interneringskamp. Uiteraard volkomen afgesloten van de buitenwereld onder zeer sobere omstandigheden.

  Helaas gaan wij in dit land gebukt onder een rechtspraak die slechts symbolische straffen uitspreekt t.a.v. radicale moslims, criminele Marokkanen, asielzoekers en ander gespuis.
  De veiligheid van de autochtone bevolking speelt geen enkele rol bij het uitspreken van hun vonnis. Integendeel: ‘de verdachte heeft recht op een menswaardige behandeling, is vaak wat verward en bovendien het slachtoffer van discriminatie en racisme veroorzaakt door de populisten’.

  Aan die voortdurende terreurdreiging moeten we maar aan zien te wennen. Er staat immers veel goeds tegenover: diversiteit van onze samenleving, de strijd tegen de vergrijzing en de komst van de vredelievende islam als vervanger van het christendom.
  De kerken moeten noodgedwongen sluiten en worden omgebouwd tot moskeeën en de hoofddoek en de boerka bepalen het straatbeeld.

  Hans Janmaat werd niet serieus genomen, Pim Fortuyn werd vermoord door een linkse activist en Geert Wilders moet continue worden beveiligd en dat is het resultaat van demoniseren, wegkijken, pappen en nathouden, bagatelliseren en ander links gedachtegoed.

  De AIVD doet haar werk maar onze rechtspleging heeft blijkbaar andere prioriteiten dan de algehele veiligheid van Nederland te laten meewegen in haar zeer controversiële uitspraken.

  Een voorschot op de sharia-rechtbanken?

  Like

 9. Von Puffelen // september 28, 2018 om 12:38 //

  Was het weer eens tijd voor een PR stuntje voor die kale rat?

  Like

 10. Eugene de Groot // september 28, 2018 om 13:49 //

  Wij hebben maar 1 ding nodig en dat is Regime Change.
  Niet goedschiks, dan maar gedwongen.

  Doen we dit niet, dan zal er Nederlands bloed vloeien uit naam van de zittende regering en de “democratie”.

  Like

 11. c.kater (hoofdletters alleen waar nodig) // september 29, 2018 om 15:12 //

  gewoon laten vertrekken naar hun geliefde zandbak, en uiteraard nooit meer terug, dat voorkomt heisa (400 agenten??). kunnen echt niet logisch nadenken daar in den haag

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s