Nieuw

De gewelddadige islamitische ex-lijfwacht van Macron is weer in opspraak

Twee maanden geleden werd de naaste medewerker van president Macron opgepakt en ontslagen, nadat  veiligheidsmedewerker Alexandre Benalla zich op 1 mei, tijdens een demonstratie, voordeed als iemand van de mobiele eenheid en onder meer een student met grof geweld tegen de grond werkte.

En ondanks dat Macron persoonlijk de zaak in de doofpot had proberen te houden, breidde het schandaal zich uit toen bleek dat de mohammedaan maandelijks 10.000 euro incasseerde en beschikte over een wagen met chauffeur en een luxeappartement in het Elysée bewoonde.

Macron voelde zich genoodzaakt om te verklaren dat Benalla “nooit in het bezit was geweest van de nucleaire code” en ook “nooit zijn minnaar was geweest”.

Ondertussen spelen er zich wel vreemde zaken af op het Elysee.

En nu is Benalla weer in opspraak gekomen:

Brisant: Macron’s voormalige veiligheidsadviseur richt pistool op het hoofd van een vrouw om een selfie te maken

Een selfie met in de hoofdrol Alexandre Benalla heeft opnieuw een schandaal veroorzaakt rond Emmanuel Macron’s voormalige veiligheidsadviseur: Benalla, al berucht om het in elkaar slaan van demonstranten en in het centrum van het “Watergate-schandaal” van deze president, poseerde tijdens de verkiezingscampagne van Macron met een pistool zonder dat hij een wapenvergunning had. Meer nog – hij richtte op het hoofd van een jonge vrouw die de Selfie schoot.

Volgens het onderzoeksjournaal Mediapart werd de Selfie minder dan een maand voor de laatste ronde van de presidentsverkiezingen in Frankrijk genomen in een restaurant, na een ontmoeting met de toekomstige president in de West-Franse stad Poitiers op 28 april 2017.

Benalla, die tijdens de presidentiële campagne van 2017 hoofd was van het veiligheidsteam van Macron, had destijds geen recht op wapenbezit. Hij kreeg pas op 13 oktober 2017, zes maanden na de Selfie in kwestie, een wapenvergunning.

De gebruikers van sociale media waren in hun commentaar het minst bezorgd over de licentie. De consensus leek dat het wapen “geen speelgoed” was dat gebruikt kon worden voor een selfie. “Het wapen in de buurt van het hoofd van het meisje is gevaarlijk en respectloos,” merkte een gebruiker op.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on De gewelddadige islamitische ex-lijfwacht van Macron is weer in opspraak

 1. antiislamnu // september 28, 2018 om 00:23 //

  Vraag me af of deze gek een psychologische test heeft gehad voor deze baan en zo ja hoe is hij deze dan in godsnaam positief doorgekomen.

  Like

 2. Wat denk je antiislam…..typisch is dat Macron veel Afrikanen als lijfwacht heeft…..

  Wat je op de foto ziet is een hoofd dat over 10 jaar leiding geeft bij de “Franse” geheime dienst.

  Liked by 1 persoon

 3. Ziet werkelijk niemand, in dat geworden kloteland Frankrijk, dat moslims serieus de overhand krijgen en dat het binnenkort is afgelopen met Frankrijk? Het is daar net zoals in Engeland niet vijf voor twaalf maar één voor twaalf!

  Like

 4. Feilong zaitian // september 28, 2018 om 11:02 //

  LOL 1 voor twaalf ? Je bedoeld kwart na twaalf zeker. Decadentie in het Elysee .

  Like

 5. Joey France // september 29, 2018 om 11:57 //

  Zou het wel interessant vinden te vernemen waar die misdadiger nu zit, welk wachtpostje hij heeft gekregen en zijn huidige status. Logisch gezien (maar ja, logisch in Macrons Frankrijk…) zou hij ergens in verzekerde bewaring moeten zitten in afwachting van zijn proces (áls er al een aanklacht tegen hem werd ingediend).

  Like

 6. ‘They Are All One’.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s