Nieuw

Als Marokkanen misdaden plegen noemen de media ze steevast Nederlanders

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

20 Comments on Als Marokkanen misdaden plegen noemen de media ze steevast Nederlanders

 1. Blij dat ze gepakt zijn in Belgie ,onze Nederlandse cultuur verrijkers, daar krijgen ze een paar jaar langer straf dan hier .Zolang de media niet de namen erbij vermeld weet iedereen dat het om Marocs of Turken gaat .,

  Like

 2. koddebeier // september 27, 2018 om 15:56 //

  De media stigmatiseert de autochtone Nederlanders !!
  De vuile linkse ratten !!

  Like

 3. Strikt genomen zijn het ook Nederlanders.
  Het probleem hier ligt bij de Marokkaanse (en Nederlandse) overheid. Die nazaten van deze immigranten wordt op verzoek zomaar een Marokkaans paspoort verschaft door de Marokkaanse overheid. De Nederlandse overheid zou mensen met een dubbele nationaliteit niet moeten accepteren.

  Like

 4. En als ze een doelpunt scoren zijn het ineens Marrokanen.
  Hier in Zweden vindt hetzelfde fenomeen plaats. Als bozerik is het een Zweed, als braverik is het een immigrant. De Jekyll en Hyde uitvoering van de goedmens.

  Like

 5. In nagenoeg het hele buitenland denken ze inmiddels dat Marokko een provincie van Nederland is.

  Like

 6. Het begint hier met die zogenaamde Nederlanders ook behoorlijk de spuigaten uit te lopen:

  https://www.telegraaf.nl/video/2607639/vrouw-in-elkaar-gemept-door-deze-lafaard

  En dan vragen ze zich af wie dit zijn:

  https://www.telegraaf.nl/video/2606897/schokkende-mishandeling-wie-zijn-deze-kopschoppers

  Nou, ik maak er geen gehakt van met dat geblur. Zet ze gewoon luid en duidelijk vrij in beeld. Daar kunnen wij wat mee. Het zullen toch geen ‘Nederlanders’ zijn die te lang van de tropische zomer hebben genoten?! Wat doet dat ‘minderjarig’ ertoe? Ze gedragen zich niet als minderjarige fatsoenlijke mensen en dus gewoon volwassen berechten aub!!

  Ook hier begint het onderhand strontvervelend te worden, dergelijke brichten.

  Liked by 2 people

 7. koddebeier // september 27, 2018 om 16:42 //

  Een Nederlands paspoort maakt hen nog geen Nederlander !

  Like

 8. Like

 9. Hier alweer een bericht van ‘een verward? persoon’……:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2609627/overvaller-met-grote-bijl-bedreigt-personeel-jumbo

  Like

 10. Berichtgeving komt pas een dag later. Hoe bizar?!

  Like

 11. Er bestaat een verhaal van een keizer die zijn nieuwe kleren aan zijn onderdanen toont en ook een verhaal van mensen die glijdend langs de muur naar buiten willen omdat ze door de olifant die in de kamer staat niet gewoon naar buiten kunnen lopen, maare….kijk uit dat je niet te hard de waarheid zegt, dat wordt nl. erg ongemakkelijk.

  Like

 12. Voor mij zijn het geen Nederlanders zolang ze het dubbele paspoort houden. Maxima is ook gewoon Argentijnse en geen Nederlandse. Reden twee om haar niet te accepteren als koningin.

  Liked by 1 persoon

 13. In Frankrijk ook weer een politieman doodgestoken. Het gaat maar door. Zou dit ook door een meslamiet gedaan zijn? Daarover wordt, zoals we reeds gewend zijn, in alle talen gezwegen.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2610044/franse-politiechef-op-straat-doodgestoken

  Like

 14. Ik wordt schijt ziek van die berichtgeving van Nederlanders of jongeren. Ze hebben alleen een Nederlands paspoort maar 0% Nederlands DNA.
  En waarom wordt een Hollandse boer die al 40 jaar in Canada woont wel Nederlander genoemd?

  Like

 15. Ik ben het volledig met @Hein eens!
  En die etterbakken willen geen eens Nederlander zijn of worden, rifapen!!

  Like

 16. antiislamnu // september 28, 2018 om 00:17 //

  Het Nederlandse programma opsporing verzocht zit ook elke keer vol moet Nederlandse verdachten die er toch echt niet uit zien als een Nederlander.
  Het lijken meer vieze rifgebergte ratten

  Like

 17. Scrutinizer // september 28, 2018 om 01:27 //

  Paspoorten zijn geen criterium?
  Wow, een document verstrekt door een ambtenaar is niet de maat der dingen?
  Dat moet voor de meeste etatisten toch wel een schokkende ontdekking zijn!

  Ooit liep ik als 20er 5 jaar rond met een paspoort waarop de burocraten vergeten waren een geslacht in te vullen en inderdaad: ik was geen androide. Gelukkig had ik mijn piemel nog! 🙂 Het vodje papier was slechts een toegangsticket tot een grondgebied, bewaakt door geuniformeerden op de luchthaven die dit wilde zien voor ze me binnenlieten. Niet meer en niet minder.
  Het bepaalde zeker niet wie ik was, zeker niet gezien het geen Vlaams paspoort betrof maar een Belgisch. Nou, ik voel me net zo Belgisch als een Tibetaan zich Chinees voelt.
  Maar het is een paspoort van een Schengenland, dus nuttig, temeer omdat je er ook visumvrij in ca. 150 van de 200 landen op de wereld kan mee reizen, en je dus in ca. 20 landen kan vestigen als je daar zin in hebt.

  Helaas gaat het wel om 20 landen die allemaal in hetzelfde bedje ziek zijn en waar ik weldra oorlog vrees.
  Dus moest ik zien me elders te kunnen vestigen.
  En voorwaar ik vond een plek die me beviel en alwaar ik inmiddels een zg. permanente verblijfsvergunning heb. Maar dat is slechts the next best thing.
  Teneerste omdat wetten kunnen veranderen en bij verniewing van het 3 jarige document het misschien ooit plots toch niet zo automatisch verloopt als verhoopt indien men de wet op verblijfsvergunningen heeft gewijzigd (maar voor nationaliteitswetgeving is een grondwetswijziging vereist dus dat loopt niet zo vaart).
  Bovendien is zelfs nu een “permanente”verblijfsvergunning slechts verlengbaar (en dus echt permanent) als je de afgelopen periode voldoende in het land verbleef. De drempel ligt laag maar als je er nooit was, zelfs niet voor en weekje vakantie, dan kan je vernieuwing wel vergeten. Wie evenwel een lokaal (2e) paspoort verwerft, heeft plots die (2e) nationaliteit en da’s voor het leven, m.a.w. die kan desnoods 10 jaar wegblijven en elders wonen, maar als ie wil op eender welk moment hals over kop terugkeren naar dat land zonder aan allerlei criteria te moeten voldoen en ellenlange procedures te doorlopen. Een paspoort is in wezen de ultieme permanente verblijfsvergunning.

  M.a.w. stel dat iemand eerst een 2e paspoort verwerft, van bv. Uruguay en vervolgens liever in Europa woont, dan kan ie later op elk moment zomaar naar Uruguay gaan en er onvoorwaardelijk als Uruguayaan binnenkomen.
  Ik denk dat menig leer hier dat maar al te graag zou willen: een permanent, voorwaardevrij toegangsticket tot een safe zone voor als Europa brandt. Dat heeft niets te maken met loyaliteit aan een land (of aan een familie erfelijke onverkozen staatshoofden zoals de Oranjes of de Coburgers), maar alles met zelf over een plan B te beschikken, een toevluchtsoord voor bange tijden.

  Dat Marokanen die t.g.v. geboorte een Nederlands paspoort hebben, kan je eventueel betreuren maar het probleem is niet dat ze daarnaast nog een Marokkaans paspoort hebben. Dat is leuk voor hen en uzelf had vermoedelijk graag een Australisch, Nieuw-Zeelands, Chileens, Uruguayaans of Singaporees paspoort gehad. Ja, dat is erg aantrekkelijk. Dat begrijpt u best.

  Het probleem is dus niet dat die Marokkaan naast zijn Nederlands paspoort er nog een Marokkaans heeft, het probleem is de overheidsdiscriminatie van Nederland richting “oer-autochtonen”, waardoor u geen 2e paspoort kan verwerven.

  Immers, zodra u als Nederlander ergens een 2e nationaliteit verwerft, anders dan door geboorte (m.a.w. door er bewust voor te kiezen), dan verliest u de Nederlandse. Voor de meesten is dat wel een stap te ver. Dat Nieuw-Zeelandse of Uruguayaanse paspoort zouden ze graag bemachtigen maar niet als ze daar hun Nederlanderschap moeten voor opofferen.

  In principe wil NL geen dubbele nationaliteit maar sommige landen (waaronder Marokko, maar ook bv. Franrkijk of Uruguay) laten hun onderdanen niet gaan. Je kan bv. een Amerikaan die Nederlander wil worden wel verplichten zijn US citizenship op te geven maar eenmaal Fransman, ben je dat voor het leven. Marokkaan ook, Argentijn eveneens etc.
  Hierdoor zijn mensen die door geboorte het staatsburgerschap van zo’n land hebben bevoorrecht aangezien het hen niet verweten kan worden hiervoor te hebben gekozen én ze er niet vanaf geraken waardoor Nederland in dat geval wél de dubbele nationaliteit accepteert.
  Maar het resultaat is natuurlijk pure discriminatie van overheidswege.

  Immers een 2e generatie Marokkaan die in Nederland geboren wordt, heeft 2 paspoorten en kan t.z.t. als hij dat wil te allen tijde de EU ontvluchten en zich in Marokko vestigen. Maar een vooruitziende oer-Nederlander die graag strategisch een 2e paspoort elders zou verwerven, verleset de Nederlandse en zal hierdoor meestal besluiten om dan maar niet Uruguayaan of Nieuw-Zeelander te worden. Daardoor heeft ie slechts 1 paspoort en heeft ie minder opties in het leven (geen plan B!) dan een Marokkaan met zowel NL als Marokkaans paspoort. Kortom de autochtoon is de pineut van overheidsbeleid. Zijn eigen overheid verknoeit eerst zijn land en zorgt vervolgens dat ie niet wegkan. Mooi is dat: met handen en voeten gebonden zijn aan de lui die de boel voor je verziekten.

  Maar het probleem is dus niet dat die Marokkaan 2 paspoorten heeft, doch dat u er maar 1 heeft.
  Want bedenk wel: er kan meer misgaan in een land dan louter immigratie van lieden die u iever niet zag komen. Er kan ook gewoon een repressief regime zijn (bv. als ons huidige socialisme almaar verder afglijdt naar totalitair communsme) of oorlog met een buurland en liefst een groter, sterker waartegen je het onderspit delft. M.a.w. er zijn 101 redenen waarom je graag een toevluchtsoord zou hebben en dus graag een paspoort van een 2e land. Maar … dat werd u als autochtone Nederlander niet gegund door uw éigen regering die wel degelijk sterk tegen dubbele nationaliteit is maar … die uitgerekend voor Marokkanen en Turken een uitzondering maakt!

  Maar het is niet hun vrijheid die het probleeem is, het is uw eigen onvrijheid die u later mogelijk zuur opbreekt. Er zal een dag komen dat u vurig wenste dat u over een 2e paspoort beschikte.
  Probleem is dat het u door uw eigen plantagehouders niet gegund werd.

  De Coburgers zijn wat dat betreft iets relaxter dan de Oranjes.
  Een mogelijke piste zou dus kunnen zijn om eerst in Belgie te gaan wonen en Belg te worden. Je verliest dan je Nederlanderschap maar hebt wel nog een paspoort van een Schengenland (en niet zomaar 1 doch zelfs een Beneluxlidstaat, maar anders kan je ook pakweg Portugal kiezen of zo) en vervolgens ga je alsnog naar je favoriete non-EU land, bv. Uruguay of Nieuw-Zeeland om daar een 2e paspoort van te verwerven. Maar wil je ooit terugkeren, nou dan kan je in ieder geval terug naar Belgie en mits Schengen/EU nog in voege is (in 2030 bv.), kan je je met dat Belgisch paspoort nog in NL vestigen ook. En zoniet, ach NL is een voorschoot groot, dus als je je in de gresnstreek vestigt, kan je vrienden en familie altijd nog wel bezoeken in minder dan 2u rijden. Alleen Groningen is misschien wat verder.

  Wil u graag uw overlevingskansen maximaliseren in deze rotwereld?
  Hou dan op met emotionaliteit zoals gehecht zijn aan een stuk papier uitgegeven door de plantage van de Oranjes, en oordeel met welk stuk papier (of combinatie) u uw keuzemogelijkheid vergroot waardoor u uw vrijheid (qua mobiliteit) vergroot alsook uw economische vrijheid om u bv. op een andere tax farm te vestigen waar een kleiner deel van de vruchten van uw arbeid geconfisceerd wordt.
  Wil je graag koning Willem en zijn dubbelpaspoortige Argentijnse vrouw trouw zijn, ga je gang, maar als je jezelf en je kroost trouw bent, leer dan emotionele afstand te nemen tot een stuk papier uitgegeven door ambtenaren en zie het als een instrument in je levensplanning: een toegangsticket tot een toevluchtsoord.

  Like

 18. Ik las laatst een prachtig tegeltje op GS tijdens het WK voetbal met Morocco ;

  citaat “het enige wat NL aan hen is, is hun NL paspoort” schitterend! Dat geeft mij altijd voldoening om de comments daar te lezen. Er zit áltijd wel iets geniaals tussen.

  overigens vroeg ik me daarnaast nog één ding af: als plofkraken altijd maar mislukken, waarom worden ze dan wereldwijd aan de lopende gepleegd en waarom knallen de kosten voor een jaarlijkse rekening bij banken dan zo onredelijk omhoog?

  Like

 19. Tijl Uylenspiegel // september 28, 2018 om 11:44 //

  Toch is het voor Marokkanen eenvoudiger dan je denkt om komende generaties van dat dubbele paspoort af te helpen, als ze hun kind(eren) een Nederlandse naam geven dan houd het op, die worden niet geaccepteerd.
  Noem je kind Jan Piet of Klaas (of Roderick Joris of Jan-Willem) dan wel Mien Truus of Marietje en het hele dubbele nationaliteit gedoe stopt.
  Hoe het voor Turkije gaat weet ik niet maar voor de Turkse staat is het natuurlijk wel lekker dat al die Mohammeds en Achmeds mettertijd hun dienstplicht af moeten kopen voor een paar duizend euro.

  Like

 20. Fransdo // januari 9, 2019 om 16:21 //

  Zo zie je maar hoeveel namen iemand kan hebben.

  Als ze teringzooi trappen dan zijn het ‘Nederlanders.’

  Als ze scoren zijn het opeens ‘Marokkanen.’

  Als ze een uitkering hebben dan zijn het ‘vluchtelingen die onze hulp nodig hebben’.

  Als ze een shoarmatent openen dan zijn het ‘cultuurverrijkers’

  In het programma ‘Opsporing verzocht’ zijn het ‘mannen met een Noord-Afrikaans uiterlijk’.

  En als het dan een enkele keer daadwerkelijk om een blanke gaat dan gaat het volgens de NOS over een ‘Witte man’ een soort van levende sneeuwpop dus.

  Maar de NOS heeft ons hiermee feitelijk een dienst bewezen want als de vermelding ‘Witte man’ weg blijft dan weet je dus automatisch dat het niet om een blanke of blanken ging maar om mannen met een … eh ….. ‘getint uiterlijk’.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s