Nieuw

Zweedse media wachtten 24 uur om verslag uit te brengen over een auto die in een menigte van 100 kinderen ploegde

De Hinnedalsvägen. (Foto: Google Maps)

Het verhaal ontwikkelt zich nog steeds en de politie doet een beroep op het publiek om met om het even welke informatie naar voren te komen die hen kan helpen om de verdachte te arresteren.

Rond 13.00 uur gisteren in Karlshamn reed een zwarte of donkerblauwe Saab met ongeveer 40 km/u in de menigte van kinderen en hun leraren.

Er waren 100 kinderen met tien leerkrachten die hen begeleidden van de Mjällby school op een wandeling over de Hinnedalsvägen van Grundsjön naar Gammalstorp.

De scholieren hadden “friluftsdag”, een dag die ze buiten doorbrengen op een wandeling in de natuur, sport of een ander dergelijk evenement. Er wordt verondersteld dat er opzet in het spel is.

Twee kinderen zijn gewond geraakt, hoewel de verwondingen volgens de politie niet ernstig zijn.

De bestuurder kon vluchten, met getuigen die niet eens konden beschrijven of de bestuurder een man of vrouw was.

Het is ongebruikelijk dat slechts één Zweedse nieuwsbron in eerste instantie verslag deed van het incident, dat zich gisteren voordeed en waarom zij 24 uur hebben gewacht om het publiek te waarschuwen.

– Volgens getuigen moet de bestuurder hebben versneld en is toen in de groep gereden, zegt Bengt Jeppsson, rechercheur van politie Karlshamn.

De politie doet een beroep op het publiek om met om het even welke informatie die zij hebben naar voren te komen die hen kan helpen in hun klopjacht om de verdachte te arresteren.

Bron:

https://www.express.co.uk/news/world/1022524/sweden-news-karlshamn-car-children-mjallby-school-Hinnedalsvagen

https://voiceofeurope.com/2018/09/swedish-media-wait-24-hours-to-report-on-a-car-that-ploughed-into-a-crowd-of-100-children/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7745 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Zweedse media wachtten 24 uur om verslag uit te brengen over een auto die in een menigte van 100 kinderen ploegde

 1. Quote: “friluftsdag”, een dag die ze buiten doorbrengen op een wandeling in de natuur, sport of een ander dergelijk evenement. Er wordt verondersteld dat er opzet in het spel is”
  Kijk, de mislim gehersenspoelde nageboorten gaan natuurlijk nooit mee naar buiten, en zeker niet samen met de kafir kindertjes want niet hallul ofzo, dus de prettig gestoorde mislim rat kon zonder gewetens wroeging erop in rammen, gelukkig met weinig resultaat. De begeleidende linkse goed fout mensch leraren zullen niet geloven dat het een gore pislam gelover is…. Zweden sterf!!!

  Liked by 1 persoon

 2. Zo kan je er ook voor zorgen dat de autochtone bevolking wordt gedecimeerd ten behoeve van een grotere populatie moslims.

  Like

 3. ….autochtoon is hij die door allachtoon met auto word neergemaaid. Als je dan ook nog Toon heet….

  De toekomst zal veel van dit soort “nieuws” brengen, headlines en dan artikelen die eigenlijk niets zeggen……een beetje zoals politiek dat doet, veel letters maar geen inhoud. Op die manier kan er niet worden gezegd dat er word verzwegen maar je hebt niks aan de info.
  De nieuwe “journalistieke” norm: het nietszeggende “nieuws”.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s