Nieuw

Voorzitter van het Duitse parlement:  geen hoop op uitzettingen, migranten moeten integreren

Pixabay.

De Duitse parlementsvoorzitter Wolfgang Schäuble betwijfelt of uitgeprocedeerde asielzoekers zullen worden uitgezet en beweert dat ze in plaats daarvan in Duitsland moeten blijven en in de maatschappij moeten integreren.

– Daarom moeten we niet te veel hoop koesteren dat we de meerderheid van deze mensen terug kunnen sturen. Integendeel, we moeten allemaal onze krachten verzamelen om ze in onze samenleving te integreren, voegde hij eraan toe.

Schäuble verdedigde ook het massamigratiebeleid van kanselier Merkel in 2015:
– Op 4 september 2015, met de duizenden vluchtelingen op het treinstation in Boedapest, was de beslissing van de bondskanselier de juiste. Maar wat daarna is mislukt, was het beperken van de communicatieve consequenties.

Terwijl hij in de vorige coalitieregering minister van Financiën was, verdeelde Schäuble in 2016 het volledige federale overheidsoverschot aan de kosten van migranten. Datzelfde jaar veroorzaakte hij ook een controverse door een verklaring waarin hij zei dat gesloten grenzen zouden kunnen leiden tot degeneratie van Duitsland door inteelt.

De commentaren werden scherp bekritiseerd door de mede-voorzitter van de anti-massamigratie partij Alternatief voor Duitsland (AfD), Alexander Gauland, die zei:
– De uitspraken van Schäuble zijn monsterlijk en een klap in het gezicht van alle rechtmatige burgers.

In een exclusief interview met Breitbart eerder dit jaar gaf de  Gauland de Duitse “zelfhaat” de schuld als katalysator voor de “vluchtelingenwelkomst”-cultuur die in 2015 Duitsland overspoelde.

Sinds het hoogtepunt van de migrantencrisis heeft Duitsland enorme problemen gehad met het uitzetten van afgewezen asielzoekers, waarbij vorig jaar 21.000 geplande uitzettingen zijn mislukt.

In juni bleek uit een onderzoek van het Federaal Agentschap voor Migratie en Vluchtelingen (BAMF) dat zelfs veroordeelde beroepscriminelen zelden worden uitgezet.

In één geval mochten vijf Somalische staatsburgers die in een Duitse rechtbank wegens piraterij waren veroordeeld, op kosten van de Duitse belastingbetalers in het land blijven.

Bron:

https://www.breitbart.com/london/2018/09/25/german-parliament-president-no-hope-deportations-says-migrants-integrate/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7745 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Voorzitter van het Duitse parlement:  geen hoop op uitzettingen, migranten moeten integreren

 1. marhammed // september 26, 2018 om 11:56 //

  En zo zijn we op weg naar een burgeroorlog

  Like

 2. CurvedAir Bellair // september 26, 2018 om 13:23 //

  Een lachwekkend contrast: het land dat op offensief gebied in WOII een vooraanstaande rol speelde is nu niet meer in staat om een bende inferieure apen het land uit te dirigeren.

  Is het werkelijk, Schauble?

  Like

 3. Claasje Kater // september 26, 2018 om 15:42 //

  uitzetten is beter voor de gemoedsrust

  Like

 4. ´Datzelfde jaar veroorzaakte hij ook een controverse door een verklaring waarin hij zei dat gesloten grenzen zouden kunnen leiden tot degeneratie van Duitsland door inteelt.´
  En dus is zijn geschifte oplossing om een gezonde voortplanting te bewerkstelligen door het importeren van gecultiveerde inteelt. Tja …

  Like

 5. – Daarom moeten we niet te veel hoop koesteren dat we de meerderheid van deze mensen terug kunnen sturen. Integendeel, we moeten allemaal onze krachten verzamelen om ze in onze samenleving te integreren, voegde hij eraan toe.

  Over falend management gesproken.. Alleeh, laten we onze mouwen dan maar alvast opstropen, onderwijl onze krachten verzamelend. Tenslotte is het inderdaad ónze samenleving.. en niet dé samenleving. Dat heeft hij toch nog goed gezien.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s