Nieuw

Tot levenslang veroordeelde politiemoordenaar krijgt financiële compensatie voor de stress die hij door het vermoorden kreeg

Foto: Canadese premier Justin Trudeau. Bron: Wikimedia Commons.

Politiemoordenaar Christopher Garnier ontvangt na zijn moord financiële bijdragen. De Canadese liberale premier Justin Trudeau geeft Garnier zijn steun.

Een man die nooit in het Canadese leger heeft gediend, Christopher Garnier, wordt vergoed uit het Canadese Veteranenfonds, omdat hij naar verluidt aan posttraumatische stress lijdt na zijn moord op een politieagente, Catherine Campbell – diens dode lichaam hij vervolgens misbruikte, in een vuilnisbak stopte en onder een brug smeet.

Dat het Veteranenfonds (Veterans Affairs) hem überhaupt een ziekte-uitkering geeft, komt omdat zijn vader in het Canadese leger heeft gediend. De situatie heeft een schandaal veroorzaakt in Canada. Het werd nog erger toen de Canadese liberale premier Justin Trudeau aan Garnier zijn steun gaf en verklaarde dat het Veteranenfonds er goed aan doet om de politiemoordenaar een bijdrage te geven voor zijn vermeende posttraumatische stress.

– Wanneer een man of een vrouw in het leger van Canada dient, dient haar of zijn hele familie met hem, zei Trudeau.

De bepalingen zijn dusdanig dat als een dienend militair aan moord wordt schuldig bevonden en als gevolg wordt onderworpen aan ontslag (oneervol ontslag in Canada), de moordenaar en zijn familie van alle vormen van compensatie en toelagen zullen worden beroofd.

De conservatieve oppositie in Canada is boos dat familieleden die niet in het leger hebben gediend, geld moeten inzamelen als ze als Garnier een moord hebben gepleegd. Maar Trudeau weigert zelfs maar te discussiëren en beschuldigt de Conservatieven ervan dat ze een tragedie gebruiken om een mensonvriendelijk beleid door te drukken.

Michelle Rempel, Canadees parlementslid van de Conservatieve Partij van Canada, heeft de zittende regering op haar eigen YouTube-kanaal aangevallen. Ze zegt dat haar partij de strijd tegen het walgelijke beleid van de zittende links-liberale regering zal voortzetten, omdat ze van mening is dat het op geen enkele manier eer aandoet aan degenen, of hun families, die het land hebben gediend dat een moordenaar zoals Garnier een ziekte kan voorleggen als gevolg van een moord die hijzelf heeft begaan.

Het schandaal heeft ertoe geleid dat het veteranenfonds nu heeft besloten om de bijdragen aan gedetineerde familieleden van militairen te stoppen. Ze hebben echter nog niet aangekondigd of de levenslang gestrafte Garnier ook van zijn “compensatie” af zal zijn.

Bronnen:

Justin Trudeau’s DISGUSTING ANSWER will leave you seeing red….a murderer receives veterans benefit (video)

Veterans Affairs cuts benefits to jailed relatives, but won’t say if Garnier affected

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.131 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7761 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Tot levenslang veroordeelde politiemoordenaar krijgt financiële compensatie voor de stress die hij door het vermoorden kreeg

 1. Trudeau een leipo. Totaal geen normbesef die man. Zo een premier zet je toch af. Goed of kwaadschiks.

  Liked by 1 persoon

 2. syberspees // september 27, 2018 om 00:39 //

  Wat een paardelul, die trudo!

  Like

 3. Truegrope zijn resume wordt je niet vrolijk van.

  Like

 4. ddwazen

  Like

 5. Jack vanderVeen // september 27, 2018 om 07:13 //

  Trudeau(d), gestoord en rijp voor de brandstapel.

  Liked by 1 persoon

 6. Wanneer je denkt dat het niet erger kan, weet trudeau nog lager dan laag te zakken…

  Liked by 1 persoon

 7. Ik krijg stress van/door die man! Heb nu ook recht op een uitkering! Ook al heb ik niet in het Canadese leger gezeten.

  Like

 8. Joey France // september 27, 2018 om 14:07 //

  Trudeau, Macron, Merkel, Junker, Rutte, Timmerfrans, Verafstoot,… allemaal van dezelfde kliek.
  Dit zijn de werkelijke ondermijners van de Westerse samenleving en zullen de geschiedenis ingaan als volksverraders. Laat die geschiedenis liefst niet te veraf zijn.

  Liked by 2 people

 9. Wat een stel dwazen die deze man als premier hebben gekozen
  Zeker door zijn leuke koppie door eenzame oudere dames of gillende jonge keukenmeiden
  Zoals hier toen met de heer J Klaver, zeiden ook de domme gansjes omdat hij er leuk uitziet

  Like

 10. Dat zijn net zulke dwazen als die wij hier hebben en `onze` trutte weer in het zadel hebben geholpen!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s