Nieuw

Revolutie

In Nieuwe Republiek der Nederlanden gaat bij grondwet geregeld de macht uit van het volk.

Er kan niets zijn tussen de vrije mens en zijn oorsprong, dit is ook bij grondwet geregeld. Wat de oorsprong is, weet niemand. Een vrije mens kan niets boven zich stellen, en niemand kan zich boven de vrije mens stellen, ook niet op uitdrukkelijk verzoek.

De vrije mens wordt op het land geboren, vrij van enige schuld en vrij van enige vrijheidbeperkende belemmeringen. Bij geboorte ontvangt zij of hij een geboortebewijs, welke tot het 18e jaar door de ouders wordt bewaard, c.q. in bewaring wordt gegeven bij het gewestelijk filiaal van de nieuw op te richten Bataafse Wisselbank.

Herstel de Republiek >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Revolutie

  1. Begin maar !

    Like

  2. Ik doe mee als Republikein zijnde. Leve de Republiek. Weg met de geldverslindende vorsten.

    Like

  3. Ik volg jullie..

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s