Nieuw

Nu stelen ze ook al honden en mishandelen je bij verzet

Droef, altijd de gebeten hond.

Toen de 49-jarige man ’s nachts met zijn hond bij de deur stond in het rustige Landsberg am Lech, benaderden twee onbekende mannen hem. Volgens Focus, die het politierapport publiceerde, had een van de twee mannen een donkere huidskleur, de andere had Duits gesproken met Slavisch accent.

De donkere man bewoog zich direct naar de hond van de 49-jarige en nam het dier in zijn armen en wilde met het dier in zijn armen weglopen. Toen de Landsberger luidkeels riep dat ze zijn hond met rust moesten laten, heeft de tweede man meerdere malen op hem ingeslagen. De Landsberger heeft daarbij fracturen aan de linker- en rechterkant van zijn gezicht opgelopen, een gekneusde rib en een schedeltrauma.

Beschrijving van de dader: De man moet ongeveer 20 tot 30 jaar oud zijn, 180 cm lang en donker kort haar hebben. Hij sprak Duits met een Slavisch accent. De politie heeft geen informatie verstrekt over de dader met een donkere huid.

Reeds in juni, werden twee Afghanen op het Centraal Station van München bij een persoonscontrole “met hond betrapt”. Een van de Afghanen beweerde de kleine Chihuahua te hebben “gevonden” en “meegenomen”. Gelukkig herinnerde een politieagent zich een privé-flyer op het politiebureau, zodat de 38-jarige, overgelukkige hondeneigenares haar kleine Bella iets later mee naar huis kon nemen.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/09/25/jetzt-hunde-gegenwehr/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Nu stelen ze ook al honden en mishandelen je bij verzet

 1. trebor2110 // september 26, 2018 om 11:40 //

  een sjiewawa ja dat is toch ook geen echt hond , dat zullen ze niet doen met een mechelaar of een rotweiler

  Like

 2. Je weet het niet.
  Aan een Rottweiler zit meer vlees.

  Like

 3. Misschien was het niet om het vlees te doen. Lekker nauw hè?

  Like

 4. Onze honden zijn tegenwoordig gechipt
  Een mooie chihuahua met stamboom is heel duur
  Kijk maar eens op marktplaats
  Ook voor kittens, die vroeger gratis waren, vragen ze nu geld

  Like

 5. Ps de foto is ontzettend lief, love you

  Like

 6. Eigen volk eerst // oktober 20, 2018 om 17:39 //

  Walgelijk dit. Mijn haat voor dat tuig wordt steeds groter. Je moet tegenwoordig met een goed wapen op zak je hond uitlaten. Goed gedaan Merkel! Je hebt Europa geruïneerd. Wat zal het Duitse volk dat mens haten….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s