Nieuw

Noorwegen: Asielheksen “helpen” jonge mannelijke asielzoekers in ruil voor seks

Niet alleen in Zweden worden jonge viriele nieuw aangekomen rasvreemdelingen door asielheksen geëxploiteerd en uitgebuit voor hun eigen seksuele verlangens. Het probleem is ook in Noorwegen wijdverbreid.

Vrijwilligersvrouwen op Noorse asielcentra initiëren relaties met jonge asielzoekers. Ze geven hulp, geld en geschenken, terwijl ze de mannen verplichten om met seks terug te betalen.

Toen het 22-jarige “onbegeleide kind” Khaled uit Syrië in een Noorse stad in Austland aankwam, na een reis door verschillende andere veilige landen, had hij naar verluidt geen geld of bagage. Hij kon geen Noors spreken, maar ontmoette toen een Noorse vrijwilligster in de asielindustrie. De vrouw is 50 jaar en wordt beschreven als vriendelijk en attent. Khaled had haar ervaren als de enige die om hem gaf, bijna als een moeder.

Al snel verhuisde hij naar een eigen kamer bij de vrouw, getrouwd met een man die veel ouder was dan Khaled. De vrouw bestuurde het grootste deel van Khaled’s leven; economie, scholing, sollicitatiegesprekken en asielaanvragen. Ze kocht kleren en andere dingen die hij nodig had, nam hem mee op reis en zorgde uiteindelijk voor een nieuw onderkomen voor hem. En ze had seks met hem.

Op de berichtendienst Messenger schreef ze aan Khaled dat hij aan niemand moest vertellen over hun seksuele relatie en dat ze hem vertrouwde. Khaled voelde zich in toenemende mate misbruikt door de oudere vrouw.

Suikermama’s

Dit is een van de verhalen die de Noorse VG heeft verzameld over de gigantische bedrijvigheid met Noorse vrouwen die de nieuw aangekomen jonge mannen uitbuiten voor seks. Het tijdschrift heeft een uitgebreid sortiment chatlogs in handen gekregen en verschillende asielzoekers geïnterviewd. Vier van de geïnterviewden hebben aan VG toestemming gegeven om hun verhaal te publiceren. Ze noemen de Noorse vrouwen voor “sugar mamas” (suikermama’s), net zoals Gambiaanse mannen de blanke vrouwen noemen die op “romantische” reizen naar Gambia gaan om seks van jonge zwarte arme mannen te kopen, die ook bekend staan als ”beach boys”.

De seksuele uitbuiting van de asielzoekers door vrouwen is natuurlijk illegaal en volgens professor in de strafrechtspleging Jørn Jacobsen, kunnen er verschillende bepalingen van het wetboek van strafrecht van toepassing zijn. Toch zijn er geen procedures voor het melden en vervolgen van dergelijke situaties, zegt Borghild Flørte, directeur van het Utlendingsdirektoratet, het Noorse equivalent van de Nederlandse Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND).

– Iedereen weet dat dit gebeurt, zegt een andere jonge asielzoeker die anoniem wil blijven tegen VG.

“Dus daarom ben ik hier”

De krant meldt dat de mannen ofwel in dergelijke situaties met Noorse suikermoeders terecht zijn gekomen, ofwel verschillende “aanbiedingen” voor dergelijke relaties hebben ontvangen in ruil voor steun bij de vestiging in het land. De manier waarop de vrouwen omgaan met deze mannen vertoont meestal vergelijkbare patronen: ze geven de jonge mannen geld of kopen cadeaus voor hen in de vorm van elektronische gadgets, schoenen en kleding, helpen bij het onderwijs en het asielaanvraagproces, nemen ze mee naar restaurants, op vakantiereizen en overnachtingen in gehuurde vakantiehuisjes. De mannen zeggen dat de vrouwen dan seks verwachten als tegenprestatie.

Khaled beweert dat hij geen seks met de oudere vrouw wilde, maar hij voelde zich “eenzaam, kwetsbaar en geïsoleerd”. Hij had al gehoord over andere asielzoekers die met oudere vrouwen in ruil voor geld en giften naar bed gingen, maar hij had nooit gedacht dat hij een van die mannen zou worden.

Toen Khaled voor het eerst met de vrouw van zijn asielopvang alleen was, realiseerde hij zich waar het om ging. Ze had een chatbericht gestuurd: “Ik heb gevoelens voor je”.

– Toen ik wakker werd. Was alles anders. Ik dacht: “Dus daarom ben ik hier”, zegt Khaled.

“Ze wist dat ik geen keuze had”

– Ze wist dat ik geen keuze had, zegt de Syriër Yousef over zijn suikermoeder, en gaat verder:

– Ik begreep dat ze op vluchtelingen jaagde. Noorse jongens hadden nooit ja gezegd. Ik denk dat ze het gevoel had dat ze mij bezat. In de hotelkamer beval ze me rond. Als ik op dat moment een verblijfsvergunning had gehad, had ik niet bij haar hoeven te slapen. Ze wist wat ze deed.

Nadat de relatie tussen Yousef en zijn suikermoeder was beëindigd, kreeg hij aanbiedingen voor een suikerrelatie met drie nieuwe vrouwen, die als vrijwilligsters op asielonderkomens werken. Twee van de vrouwen bezochten hem in zijn asielhuisvesting en waren volledig open over het feit dat de relatie zich handelt over giften en terugbetalingen met seks. De laatste vrouw bezocht hem via een afspraak die de leiding van de asielopvang had geregeld. Ze was discreter, maar hij had geen twijfel over wat ze zocht, zegt Yousef. Hij zei nee tegen alle drie, en verklaart dat als andere vrijwilligers zagen dat hij plotseling nieuwe dure kleren en schoenen had, het voor hen meteen duidelijk was waar dat vandaan kwam.

– Ik voel zo’n schaamte. Als ik voor de spiegel sta, vraag ik soms wat ik in hemelsnaam heb gedaan. Ik word bedroefd als ik er aan denk en dat is iets dat ik mijn hele leven moet dragen. Soms denk ik dat het beter was geweest om in Syrië te blijven, zegt Yousef.

“Ik moet hem in mijn bed hebben”

Fenixx heeft eerder geschreven over hoe Zweedse vrouwen acteerde als vrijwilligsters voor de zogeheten onbegeleide vluchtelingenkinderen. Het netwerk bestond toen bijna uitsluitend uit vrouwen die onder andere vochten voor verblijfsrecht van de zogenaamde onbegeleide Afghanen, die op hun beurt bijna uitsluitend jonge mannen van viriele en strijdvaardige leeftijd zijn. Met verschillende argumenten eisten deze vrouwen collectieve amnestie voor deze hele groep jonge mannen en oefenden ze dagelijks druk uit op de overheid.

Het jargon van deze Zweedse vrouwelijke asielactivisten omschrijft deze Afghanen als “leenzoon” of “extra zonen”, ze houden ervan om samen met deze jonge mannen een dubbelportret te maken en op sociale media te plaatsen, wat resulteert in ‘likes’ en reacties zoals “kijk hoe fijn ze het samen hebben”.

We hebben ook verwezen naar een vrouw die op een website van een asielzoeker-activiste beschrijft hoe een jongeman steeds vaker in haar privéwoning verblijft:

“Het worden steeds meer bezoeken, hij is geplaatst in een asielcentrum van de immigratiedienst, maar regelmatig overnacht hij bij mij. Nu is de sofa niet meer goed genoeg, ik moet hem in mijn bed hebben. Ik Twitter een vriendin: Help – ik wil hem in mijn bed hebben! Ik krijg antwoord: Dat doe we allemaal, geen paniek. Zo is het nou eenmaal, geef hem genegenheid, dat is wat je voor hem kan doen”, schrijft ze in haar reactie.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7761 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Noorwegen: Asielheksen “helpen” jonge mannelijke asielzoekers in ruil voor seks

 1. Reinier Vangie // september 26, 2018 om 01:26 //

  Edit Rommel: Houd je een beetje in met grove je opmerkingen. Reacties zoals die van jouw schrikken nieuwe bezoekers af.

  Like

 2. antiislamnu // september 26, 2018 om 01:36 //

  Edit Rommel: Kan het wat minder?

  Like

 3. Lekker jong en wild!

  Like

 4. hier is het juist hetzelfde maar discreter en waarom gaan die zo gezegde welzijnswerkers dokters zonder grenzen enz naar Afrika denk je bijna allemaal pedofielen je moest eens weten.ik heb er genoeg over gehoord

  Like

 5. CurvedAir Bellair // september 26, 2018 om 11:32 //

  Het is voor een deel de verklaring van de onnatuurlijke houding van feministen jegens de islam.

  Je zou verwachten dat ze fanatiek tegen de islam zijn omdat deze vrouwen systematisch onderdrukt, maar dat blijkt wonderwel in de praktijk eigenlijk niet op te gaan.

  Dergelijke vrouwen zien Europa echter graag overstroomd met exotische mannen om hierbij wellicht een kans te maken, en dat dit vaak volgers van de profeet zijn mag natuurlijk geen belemmering zijn.

  Like

 6. Scrutinizer // september 26, 2018 om 11:57 //

  Kortom: de staat als pooier en mensenhandelaar voor oude taarten en dat op kosten van de belastingbetaler. Oh dus dat was het eigenlijk: één groot sociaal programma t.b.v. lelijke oude wijven. Daarom dus dat 80% van de nieuwkomers allemaal jonge mannen waren…

  Like

 7. antiislamnu // september 26, 2018 om 13:01 //

  Liked by 1 persoon

 8. Ze worden dus door nymphomane linkse slechtmensen als seksslaven misbruikt.

  Like

 9. Von Puffelen // september 26, 2018 om 13:42 //

  Wanneer je vrouwen niet meer laat stemmen (bijna standaard op linkse partijen) zullen deze praktijken uit zichzelf ophouden.
  Toen eind vorige eeuw mannen op vakantie naar Thailand of de Filippijnen gingen waren het smerige sextoeristen maar nu de dames zich door zwarte aidspijpen in Afrika en de Karieb vol laten blaffen komt het omdat ze zuhause niet genoeg aandacht krijgen oid.

  Liked by 1 persoon

 10. grappig ok, dit is biologisch gezien erg natuurlijk gedrag. Oude onvruchtbare wijfjes die zich laten dekken door jonge, bronstige buitenlandse mannetjes. Pluspunt hierbij is dat deze oude wijfjes praktisch nooit zwanger worden en feitelijk zou men al die buitenlandse mannen moeten steriliseren.

  ik kende jaren geleden een hele potente en sterke negerman die vroeger gigolo was voor rijke blanke meiden en hij heeft mij alles erover verteld. Ja veel rijke, oude meiden, ook in India kicken erop om een jonge man te kopen als seksslaafje en huisman. .

  Vergeet niet dat de zgn paddo-profeet v islam , nasrullah mohammed vroeger gekocht werd door rijke oude meid en hij was haar huisman en seksslaafje, en in het oude Pre Islamic Arabia was dit toen doodnormaal en sociaal maatschappelijk geaccepteerd.

  hahah dit is de ultieme paradox van deze paddo-profeet

  Like

 11. syberspees // september 26, 2018 om 19:38 //

  De ellende die deze arme syrier moet doormaken! Hij komt aan in een wildvreemd land, hij krijgt cadeautjes, er wordt woonruimte geregelt en het enigste wat hij ervoor hoeft te doen is neuken? En hij vraagt zich af of hij niet beter in Syrië had kunnen blijven!?
  Het is werkelijk afschuwelijk!

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s