Nieuw

Moeder schiet pedofiel dood in kamer van dochter – knalt zijn halve hoofd er af

foto slechts ter illustratie, niet de betreffende moeder. Pixabay

De moeder gebruikte een shotgun om met één schot het hoofd van de pedo er af te schieten, toen ze de 53-jarige betrapte terwijl hij haar dochter aanviel.

De man, een geregistreerde seksuele delinquent, stierf onmiddellijk.

ABC News 14 meldt dat de vrouw “een commotie” hoorde in haar huis in Morgantown, West Virginia, dus greep ze haar jachtgeweer en ging ze op onderzoek uit. Bij het bereiken van de kamer van haar dochter, zag ze naar verluidt de man “worstelen met haar dochter”.

De man draaide zich vervolgens naar de moeder toe, “op dat moment schoot ze direct in zijn gezicht en knalde het grootste deel van zijn hoofd er af”.

Een politiewoordvoerder zei, “onderzoekers kwamen bij de scène aan en ontdekten het lichaam van een overleden man. Aangezien ons onderzoek aan de gang zijnde is moeten wij nog de naam van de verdachte, of de slachtoffers in kwestie vrijgeven, maar wij kunnen bevestigen dat de dode man in de West Virginia Sex Offender Registry staat”.

Een lid van een niet-geïdentificeerde victims’ rights group gaf commentaar op het incident en zei: “Kunt u zich voorstellen dat u de confrontatie met een verkrachter in de slaapkamer van uw kind aangaat? Ik denk dat wij het er allemaal mee eens zijn dat hij kreeg wat hij verdiende”.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.216 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

21 Comments on Moeder schiet pedofiel dood in kamer van dochter – knalt zijn halve hoofd er af

 1. Zie je wel ze kunnen niet zonder de blanken https://www.telegraaf.nl/nieuws/2605215/kuifje-in-afrika
  Vanaf het moment dat hij voor De Telegraaf een reportage schreef over de slechtste plek op aarde, wist Sander de Kramer: hier kan ik niet alleen over schrijven, hier moet iets gebeuren. Twaalf jaar later is de particuliere Sunday Foundation van Sander in Sierra Leone uitgegroeid tot een organisatie die 200.000 mensen uit de diepste armoede heeft gehaald. Elf scholen zijn er onder zijn naam gebouwd in de donkere wouden van Afrika. Binnenkort reist hij samen met Danny Cruijff af voor de opening van nog een school.

  Liked by 3 people

 2. trebor2110 // september 26, 2018 om 20:57 //

  ik dacht al Breitbart Hmmmm en dan kijk je op Breitbart en dan staat het bericht er niet meer ???
  Verder zoeken en wat blijkt gedeeltelijk FAKE NEWS https://www.snopes.com/fact-check/mother-shoots-pedophile-burglar/

  Like

 3. trebor2110 // september 26, 2018 om 21:07 //

  https://www.snopes.com/fact-check/homeless-veteran-dying-bush/
  A pair of photographs reportedly showing a severely dehydrated homeless veteran named Kent near death on the streets of Los Angeles started making their way around social media in September 2018:

  Like

 4. Frans Wouterse // september 26, 2018 om 21:34 //

  Voor mij heeft die vrouw een standbeeld verdiend. Alleen het zal niet zo een prettig gezicht voor haar dochter geweest zijn. Naar daar kan je in zo een situatie geen rekening mee houden

  Like

 5. roelof glaasker // september 26, 2018 om 23:59 //

  heel goed gedaan van die moeder

  Like

 6. Scrutinizer // september 27, 2018 om 00:50 //

  Wat gaan de anti-gun-activisten hier nu op zeggen?

  Like

 7. Eugene de Groot // september 27, 2018 om 09:34 //

  De enige gepaste straf voor de zedendelinquent is hier toegepast.

  Like

 8. Ik had liever gehad dat die man in zijn zakie geraakt zou worden.

  Like

 9. Dit is het antwoord van dew EU; https://www.telegraaf.nl/nieuws/2606730/ras-weegt-mee-bij-aanvraag-wapenvergunning

  Let wel, dit is om u te “verhinderen” een wapen te bezitten met een “legale” reden, geld niet voor hen die niet ion democratie en rechtstaat geloven en hier zijn tot overname. Een politieke standpunt innemen is dus straks een reden om u te verbieden een wapen legaal aan te schaffen.
  En omdat in veel EU landen, denk Visegrad, waar wapenbezit een grondwettelijk recht is omdat men reeds weet wat het is om macchteloos te zijn tegen geweld.
  Door in de EU wetten te maken die willekeur op politieke overtuiging volledig open zettten deze manier kan die landelijke wetgeving worden gepasseerd en kan er worden ontwapend zodra men daar vanuit de EU een regering om weet te gooien….

  Overal waar weapenbezit word verboden is terreur op de burger vanuit de overheid in de planning.

  In 1920 was het in de provincie Groningen legaal om een communist dood te maken zonder rechtsvervolging…..nog geen 100 jaar geleden…
  Nog geen 100 jaar gelden werd de Holomodor uitgevoerd, en nog geen 100 jaar gelden kwam een deel van Nederland incluis een legereenheid in opstand en trok gewapend naar Den Haag…

  140 jaar gelden werd in Nederland de wet gewijzigd en was het niet langer toegestaan hout te sprokkelen in het bos of vee te laten grazen of te wonen op de heide…dit stuitte op enorm verzet van vooral armen en er zijn dan ook veel slachtoffers gevallen onder de burgers door het optreden van de regeringstroepen…hoe de wet heet weet ik niet meer, maar het trof de armen keihard in hun bestaan.

  Een ongewapende burger is eenvoudig de wil op te leggen en indien gewenst uit te schakelen. Met genoieg repressie wettten is een hek overbodig en word ieder huis een cel en ieder dorp ene gevangenkamp. Reeds nu kan men van afstand zien op u thuis bent en met hoevelen, via uw “smart” meters….in het dorp en in de bebouwde kom staan camera’s, net als op de provinciale wegen en hun kruisingen….als verkeershulpmiddel goedgekeurd door de regering, nu aangepast voor alle gebruik incluis vervolging….en dan heeft u in uw zak een volgsysteem waarvoor u zelf betaald, uw mobiel. Uw pin pas geeft aan wat uw levensgewoonten zijn en waar die zich voornamelijk afspelen. Defensie heeft helicopteres met apperatuur om uw huis volledig door te lichten, de politie heeft warmtebeeld camera’s en uw romantische avond in de woonkamer met vrienden is dan ook niet prive……. Alles zichtbaar voor derden….

  Volgens de wetgeving mag u in geval van inbreuk of onjuiste bejegening door overheids personeel een aanklacht indienen, maar weet dat u kansloos bent en eerst anderhalf jaar mag wachten op enige reactie. Men weet dit en uw rechten worden met de dag minder en vaker geschonden. De weg terug naar normaal leven is kapot en zeer waarschijnlijk niet meer terug te krijgen…

  En wij worden vrij genoemd…

  Verenig u !

  Liked by 5 people

 10. koddebeier // september 27, 2018 om 12:02 //

  Een medaille voor die vrouw !!

  Like

 11. polderboy // september 27, 2018 om 16:30 //

  De pest is dat die je die rommel zo moeilijk van de muur krijgt.
  Die viezeriken geven je nog een hoop werk ook.

  Liked by 1 persoon

 12. Die mag op de koffie komen bij Trump ,en dat heeft ze verdiend .

  Liked by 2 people

 13. Republikein // september 27, 2018 om 21:52 //

  In zijn zakie, ja, dacht ik ook aan, verkeerde nick, wel rimpels van het denken.

  Like

 14. Zou net het zelfde doen 🤷🏼‍♀️

  Alleen hier in België word je dan gezien als de slechte 🤷🏼‍♀️

  Nu ik zou er graag voor zitten iedereen blijft met zen poten van mijn kind af!!

  Like

 15. Bericht is onjuist.
  Hoe noemen we dat? Fakenews?
  https://www.snopes.com/fact-check/mother-shoots-pedophile-burglar/

  Like

 16. Snopes wordt gefinancierd door Soros.

  Like

 17. goed gedaan ik had het ook gedaan wand zulke mensen zijn monsters blijf toch af van kinderen ik geef die moeder gelijk

  Like

 18. Republikein // september 29, 2018 om 18:06 //

  Maggie?

  Like

 19. Ook ik had het zelfde gedaan! Respect voor deze goede moeder ♡

  Like

 20. Laurens // mei 17, 2019 om 10:35 //

  Ja lieve mensen naar welke maatschappij gaan we naartoe in Europa ? Steeds meer geluk zoekers uit islamitische landen die onze levens wijze verafschuwen !!! Ook al beweren linkse wegkijkers van niet !! En naar een groot Europese heilstaat waar het individu niet telt alleen de groep een echt communistische gedachte !! Stem ze weg 23 mei. Stem Forum of PVV

  Like

 21. Die moeder verdiendt een medaille pedofielen op een eiland neer zetten met zijn alle, zonder kinderen, zodat ze alleen nog maar elkaar kunnen pakken.😭😭😭

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s