Nieuw

Migranten gebruiken begraafplaats als kamp en plee

Lokale bewoners hebben hun woede online geuit nadat een groep halfnaakte migranten een kamp had gebouwd en midden op een begraafplaats poepten.

Omwonenden hebben hun woede online geuit nadat een groep halfnaakte migranten een kamp had gebouwd en midden op een begraafplaats hun behoefte deed.

Terwijl de controversiële migranten op de begraafplaats een kamp bouwden werden ze gefilmd door een toeschouwer die de video op de sociale media plaatste. Het incident vond plaats in de Servische stad Loznica. In de video is een groep topless mannen te zien die iets aan het bouwen is en waarvan vervolgens blijkt dat het op terrein van een begraafplaats is.

Geplaatst op sociale media

De video werd gepost op de sociale media met een commentaar waarin werd beweerd dat de schijnbare immigranten op de beelden plassen en poepen in het midden van de begraafplaats. De video werd gepost met de opmerking “onze geliefden draaien zich om in hun graven” en een pleidooi voor de autoriteiten om in te grijpen en de gemelde immigranten ervan te weerhouden op het kerkhof te bouwen.

Meer dan 20.000 keer bekeken

De beelden zijn meer dan 20.000 keer online bekeken en netizens waren er snel bij om de immigranten te veroordelen, ‘Snezana Filipovic’ gaf als commentaar: “Lieve God is dit mogelijk? Waar gaat deze wereld heen? En ‘Tatjana Drakulic’ voegde eraan toe: “Het is al twee maanden zo op het kerkhof, triest. Terwijl ‘Jadranka Djordjevic’ schreef: “Wat zou er gebeuren als we ons uitkleden op hun begraafplaatsen?

De nationaliteit van de immigranten wordt niet vermeld, maar er wordt gezegd dat ze naar Europa reizen.

Unzensuriert >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.131 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Migranten gebruiken begraafplaats als kamp en plee

  1. Dat zijn geen mensen die dit doen. Zelfs dieren tonen meer respect voor overleden ‘soortgenoten’!

    Like

  2. Koud water straal met ontsmettingsmiddel eroverheen spuiten! Zijn ze meteen herkenbaar en kunnen ze direct uitgezet worden!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s