Nieuw

Hitler en Lenin bestrijden elkaar om de burgemeesterspost in Yungar

“Hitler keert terug! En “Hitler met het volk! Zijn twee slogans die Hitler Sanchez gebruikt in zijn campagne voor de burgemeesterspost in het Peruaanse Yungar tegen zijn concurrent Lenin Valverde.

Yungar, een stad in de Andes, gaat in oktober voor de verkiezing van een nieuwe burgemeester. De sterkste kanshebbers voor de functie zijn Hitler Alba Sanchez en Lenin Vladimir Rodriguez Valverde.

Hitler Sanchez is tussen 2011 en 2014 al burgemeester van de stad geweest. Een van zijn slogans luidt: “Hitler keert terug! Andere woorden die hij gebruikt in zijn campagne zijn “Ik ben de goede Hitler! En “Hitler met het volk!”

Hitler beweert dat zijn ouders onwetend waren over de politieke leider in een vreemd land waarvan ze zijn naam aan hun zoon gaven. De vader dacht naar verluidt dat de naam “buitenland klonk” en koos daarom deze naam voor zijn zoon. In plaats van het te veranderen, heeft Hitler Sanchez ervoor gekozen om de naam te cultiveren.

Lenin heeft al laaghartige aanvallen op Hitler uitgevoerd en heeft geprobeerd te voorkomen dat hij als kandidaat voor de huidige verkiezingen werd ingeschreven, verwijzend naar Hitler’s vorige zittingsperiode. Deze oneervolle poging werd echter door de verkiezingsautoriteit tegengehouden. Daarom zullen zowel Hitler als Lenin op het stembiljet staan bij de verkiezingen op 7 oktober.

Peru heeft meer burgers met kleurrijke namen. Vorig jaar speelde Osama Vinladen voor het jeugdvoetbalteam van het land.

Bron:

https://www.thesun.co.uk/news/7322981/hitler-lenin-peru-mayoral-race-yungar/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s