Nieuw

German leftists protest AfD, demand ALL who want to come to Germany be allowed

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10031 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on German leftists protest AfD, demand ALL who want to come to Germany be allowed

 1. Scrutinizer // september 26, 2018 om 16:34 //

  De man had moeten zeggen: er zijn een miljard afrikanen die allemaal wel graag in Duitsland willen wonen. In ons land met 80 miljoen. Als u geen maximumaantal noemt, zouden er dus 12x zoveel inwijkelingen komen als er nu Duitsers zijn. Hoeveel inwoners heeft Muenster? ca. 300 duizend? Dus vindt u het dan goed dat we weldra met ca. 4 miljoen in deze stad wonen (waarvan amper 300k autochtone Duitsers)? Zoveel huizen kunnen we niet bijbouwen maar misschien zijn sommige huizen wel onderbenut. Misschien kunnen we uw bed vervangen door een stapelbed en neemt u nog een Afrikaan op de kamer? Neen? Waarom niet? Is 1 miljard vreemdelingen toch teveel voor Duitsland? Wel aantal is dan wel genoeg? 100 miljoen? Dan zijn we nog steeds outnumbered… 10 miljoen? Euhm… dat aantal zijn we door de jaren heen reeds gepasseerd (ent als het kleinere Frankrijk). Dus … zullen we grenzen nu dan maar sluiten? Of wil u nog wat discussieren over een miljoentje mee rof minder? Maar veel ruimte is er niet en sowieso zal u minstens 900 miljoen de toegang moeten ontzeggen. Dus is het verschil tussen u en mij nou zo groot?

  ==

  Bovenstaande is wat hij (als AfDer) m.i. best had gezegd toen het over aantallen ging.
  Het is evenwel niet mijn eigen mening.
  Persoonlijk zou ik zeggen: ze zijn allemaal welkom, maar geen enkele krijgt nog een uitkering, een auto, gratis zorg etc. De instroom zou wel snel opdrogen en de reeds aanwezigen zouden het in groten getale aftrappen.

  Like

 2. Persoonlijk zou ik zeggen: ze zijn allemaal welkom, maar geen enkele krijgt nog een uitkering,
  ————————-

  Dan komen ze nog steeds, want ook dan valt er in Duitsland nog steeds meer te halen dan in hun eigen shithole.

  Je opengrenzenglobalistische libertarische sprookjes zijn precies dat; sprookjes 😉

  Like

 3. Totaal debiel.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s