Nieuw

George Soros daagt Hongarije voor het Europese Hof wegens wetten die het illegaal maken om asielzoekers te helpen

De Open Society Foundations wendt zich tot het Europees Hof voor de Rechten van de Mens in Straatsburg (EHRM) om in beroep te gaan tegen de Hongaarse “Stop Soros”-wetten, aldus de organisatie op maandag.

De OSF, opgericht door miljardair George Soros, zegt op zijn website dat ze wil dat de rechtbank optreedt “tegen Hongarije wegens haar zogeheten Stop Soros wetten, die het werk van onafhankelijke maatschappelijke groeperingen criminaliseren en belasten, onder het voorwendsel van het beheersen van migratie”, schrijft VoE.

De wetgeving van juni, beweert men, is in strijd met de statuten van het Europees Verdrag tot bescherming van de rechten van de mens inzake de vrijheid van meningsuiting en de vrijheid van vereniging.

In de verklaring staat dat volgens de nieuwe wet iedereen die asielzoekers helpt die Hongarije zijn binnengekomen, met inbegrip van mensen die juridisch advies geven, als misdadigers worden beschouwd. Verder moeten organisaties een speciale belasting van 25 procent betalen als ze zich bezighouden met activiteiten die migratie ondersteunen.

Daniela Ikawa, de hoofdadvocaat van OSF in deze zaak, zei:

– Deze maatregelen stellen een breed scala aan legitieme activiteiten bloot aan het risico van strafrechtelijke vervolging, waaronder het voorbereiden en verspreiden van informatie en het geven van juridisch advies over de rechten van migranten, activiteiten die beschermd worden door Europees en internationaal recht.

Tegelijkertijd wendt de OSF zich ook tot het Grondwettelijk Hof van Hongarije met de klacht dat sommige delen van de wet in strijd zijn met de rechten die worden gegarandeerd door de grondwet van het land.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8623 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on George Soros daagt Hongarije voor het Europese Hof wegens wetten die het illegaal maken om asielzoekers te helpen

 1. Reinier Vangie // september 26, 2018 om 01:18 //

  Ten eerste wat heeft Hongarije met de wetten van Soros te maken. 2 elk land is toch soeverein en maken hun eigen wetten
  Denkt Soros dat hij God is. Je kan toch moeilijk zeggen dat islamieten en zwarte Afrikanen nog mensen te noemen zijn zie hoe ze als beesten te keer gaan tegen blanken. Ze moeten Soros voor het gerecht slepen wegens misdaden tegen de Europese bevolking. Die ouwe senile gek. Ik vraag mij ook af hoe komt hij aan al dat geld.

  Like

 2. Ongelooflijk dat debielen zoals Soros nog een media platform krijgen. Deze man is nog zieker in zijn hoofd dan de meest extreme linkse sukkel.

  Liked by 1 persoon

 3. koddebeier // september 26, 2018 om 11:28 //

  Het wordt de hoogste tijd dat ze Soros opsluiten, die man is een gevaar voor de samenleving !!

  Like

 4. Joey France // september 26, 2018 om 12:23 //

  Wat drijft zo’n duistere seniele machtswellusteling, hij is te oud om ooit nog het mogelijke resultaat van zijn ongewenste bemoeienissen mee te maken. Maar macht schijnt nog de enige resterende bevredigende “lust” te zijn die bij ouderlingen rest. Moet dringend opgesloten en vergeten worden. Sint Helena misschien?

  Like

 5. Een verdrag is niet een wet, maar een afspraak. Als het verdrag van de rechten van de mens bindend was zou ons politieke landschap er heel anders uitzien.

  Wat levert de kop van Soros in harde valuta op? iemand?

  Liked by 1 persoon

 6. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s