Nieuw

Geïslamiseerd Groot-Brittannië loopt voorop: massale vechtpartij onder scholieren

Screenshot YouTube.

Groot-Brittannië laat zien hoe het er straks in heel West-Europa eruit zal zien. In een school met een duidelijk hoog percentage migranten brak gisteren tussen de leerlingen een zodanig massaal gevecht uit dat de politie zelfs met politiehonden moest ingrijpen.

100 tot 150 leerlingen van de Fir Vale school in Sheffield vielen elkaar aan. Volgens ooggetuigen “brak de hel los”. Een cirkelende helikopter, meer dan 15 politieauto’s en ondersteuning van politiehonden waren nodig om de razende menigte van leerlingen, die zich voor de school in de haren vlogen, onder controle te brengen. Op video’s in de sociale netwerken, zijn voor de school islamitisch geklede mannen en gesluierde vrouwen te zien.

“We zagen ouders en scholieren over het hek klimmen. 100 tot 150 mensen sloegen op elkaar in. Aan beide zijden van het hek heersten chaos”, zegt de 24-jarige Abdul Al-Lahbi, die naar school was gekomen om zijn neef op te halen. “Ik heb een meisje gezien dat vocht met een politieagent, anderen schreeuwden en sloten zich aan,” vertelt Al-Lahbi.

Volgens MailOnline waren er geen ernstige gewonden. Alle leerlingen zijn weer in veiligheid en thuis, aldus een leraar van de school. Waarom de jongeren elkaar hebben aangevallen is niet bekend.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7745 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Geïslamiseerd Groot-Brittannië loopt voorop: massale vechtpartij onder scholieren

 1. Joey France // september 26, 2018 om 20:09 //

  Heel zwak artikel. Alleen voor de sensatie gebracht. Ontbreekt elke informatie om zich een beeld te vormen wat daar nu eigenlijk gaande was. Insinuerend: er lopen islamitisch geklede mannen en gesluierde vrouwen buiten. So what?
  Jullie zijn al veel beter geweest, verpruts het nu niet.

  Like

 2. trebor2110 // september 26, 2018 om 21:01 //

  Jongeren ja de beelden zeggen genoeg
  De politie heeft beelden op Facebook gezet waarop te zien is hoe agenten worden belaagd door een groep jongeren. Het incident vond plaats in een winkelcentrum in Breda op vrijdagavond 14 september
  https://www.telegraaf.nl/video/2604554/jongeren-vallen-agenten-aan

  Like

 3. @Joey France: ‘Insinuerend: er lopen islamitisch geklede mannen en gesluierde vrouwen buiten. So what?’: Alice zegt: Wakker worden, dit is nog maar het begin.
  Ik heb meer video’s voorbij zien komen waarin islamietjes ‘los’ gaan. Zal steeds vaker en veelvuldiger voorkomen. Net zolang tot de dienders het niet meer in de hand hebben. (En dat hebben ze duidelijk al niet meer).

  Liked by 1 persoon

 4. Goed gezegd Joey, je bent een brave dhimmi.

  Liked by 1 persoon

 5. antiislamnu // september 26, 2018 om 21:35 //

  Je ziet dit soort vechtpartijen steeds vaker heeft zeker met de multicultie shit te maken.
  Het zelfde met woning overvallen had je vroeger niet heeft ook zeker wel met multicultie shit te maken.

  Like

 6. trebor2110 // september 26, 2018 om 23:54 //

  Die hond heeft er zin in 🙂

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s