Nieuw

Geen terrorisme – Afghaanse moslimjihadist rijdt op 20 voetgangers in onder het uitroepen van ,,Allahu Akbar” 

Afgelopen december ploegde Saeed Noori een Afghaanse Moslim jihadist zijn voertuig in een groep voetgangers op een van de drukste kruisingen van Melbourne alvorens ,,Allahu Akbar” te schreeuwen. Maar zijn advocaten zeggen dat zij waarschijnlijk zijn mentale toestand aan zullen voeren als oorzaak.

Saeed Noori zou met de Suzuki SUV van zijn moeder buiten Flinders Street Station voetgangers hebben aangereden, waaronder een oudere man die later is overleden. De aanklagers beweren ook dat de computer van Noori beelden van autoterreuraanvallen uit de hele wereld bleek te hebben.

De 33-jarige is geconfronteerd met de eerste dag van een hoorzitting van het Melbourne Magistrates Court, waarbij hij werd beschuldigd van één moord en 15 pogingen tot moord. Noori zou 16 voetgangers hebben geraakt op de drukke oversteekplaats in de straten van Flinders en Elizabeth, terwijl andere mensen werden getroffen door rondvliegende lichamen.

Politiesergeant Francis Adams was in de buurt en haastte zich naar de auto, die stopte toen hij een paal raakte. “De ,,sergeant Adams zei de beschuldigde hij onder arrest was waarop de beschuldigde twee of drie keer Allahu Akbar riep,” zei aanklager Mark Gibson. Na het incident, werden op Noori’s thuiscomputer beelden gevonden van recente autoaanvallen in Londen in het Verenigd Koninkrijk, Barcelona in Spanje, zei de heer Gibson.

Een reconstructie van de scène bepaalde dat de SUV tussen de 47 km/h en 53 km/h reed toen Noori naar verluidt door een rood licht en op de voetgangers inreed om 4.30 die donderdag. Antonios ,,Anton” Crocaris uit Northcote, 83, stierf acht dagen later aan hoofdverwondingen. Vóór het incident, bezocht Noori twee autoverhuurbedrijven maar kon niet huren wegens bankkaartproblemen, zeggen de eisers. Hij bezocht toen het huis van zijn moeder, en reed daar weg in haar auto waarmee hij de aanval uitvoerde. Ook ging die dag Noori naar een bank om $7000 op te nemen en later $3000 op de bankrekening van zijn moeder te storten. Noori kwam in 2004 als vluchteling uit Afghanistan naar Australië en is nu Australisch staatsburger.

BNI >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.199 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

7 Comments on Geen terrorisme – Afghaanse moslimjihadist rijdt op 20 voetgangers in onder het uitroepen van ,,Allahu Akbar” 

 1. Scrutinizer // september 26, 2018 om 16:37 //

  Dat laatste plaatje is wel heel goed 🙂

  Liked by 1 persoon

 2. Overal in Duitsland staan op kerstmarkten en grote evenementen de toegangswegen vol met betonblokken en politiewagens ,allemaal om de verwarde mensen tegen te houden ,lekker veilig allemaal ,en nu net voor de verkiezingen in Beieren moeten ze er al helemaal niet aan denken dat er iets gebeurd ,ze worden al door de media kunstmatig in leven gehouden ,en het mag wat kosten om dat zo te houden .

  Like

 3. CurvedAir Bellair // september 26, 2018 om 16:54 //

  Pearl Harbour = Parel Haven

  Tegenwoordig is dat ‘Kansenparel Haven’, wat neerkomt op ‘harbouring criminals’, een strafbaar feit in anglosaxische landen…

  Like

 4. Jihad vuilnisbakken heb je overal,laten wij maar voor vuilnismannen spelen en het vuil opruimen en direct in de vuilverbranding gooien.

  Like

 5. misschein wel de moeite om eens te overdenken wst in het artikel van de link eigenlijk word gezegd…..

  https://www.ed.nl/helmond/autistische-jongen-20-neergestoken-in-helmond-hij-betrapte-auto-inbreker~a9ff9cda/

  Like

 6. Joey France // september 26, 2018 om 17:13 //

  Islam vergiftigt de geest, in die zin hebben die advocaten nog gelijk ook.
  Levenslang opsluiten in een Afghaans-alike gevangenis, alle bezit geconfisqueerd en dwangarbeid tot hij omvalt om de nabestaanden en gekwetsten te vergoeden.
  Niet in Afghanistan zelf natuurlijk, daar zouden ze hem nog als held durven opvoeren.

  Like

 7. Jack vanderVeen // september 26, 2018 om 18:48 //

  Gestoord is die heidense hond sowieso, want anders kan men toch geen mensen doden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s