Nieuw

Allan Snackbar in de Schilderswijk – politie stuurt arrestatieteam

Als je elke keer een arrestatieteam naar de Schilderswijk moet sturen als iemand daar Allah Akbar roept mogen we wel wat meer politieagenten aanstellen.

Volgens de NOS ging het om lachgas.

Was ie verward of misschien toch gewoon geradicaliseerd?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10076 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Allan Snackbar in de Schilderswijk – politie stuurt arrestatieteam

 1. Tijl Uylenspiegel // september 27, 2018 om 00:21 //

  Dat het opgemerkt werd door een medewerker van de HTM is niet zo gek als je weet dat in de Telexstraat een grote garage van de HTM staat waarin ook de bussen van streekvervoerder Connexxion staan. De Telexstraat is overigens aan de achterzijde van de beruchte As-Soenahmoskeet. Als hij ter hoogte van de achterkant van het benzinestation stond dan had het een mooie fik kunnen worden, zowel de bussen van de HTM als van Connexxion rijden op gas en hebben een aardige bom op hun dak liggen, gaat er één dan gaan ze allemaal. Dat tezamen met een benzinestation, tel uit je winst, dan is de schade niet te overzien.

  Like

 2. Goedemorgen blank Nederland ! Hier de weersvoorspelling voor Franrijk; idioten overal die blanken in opdracht van rapper gaan afslachten….ze noemen het “kunst”…
  https://www.rt.com/news/439571-conrad-music-video-kill-whites/

  Like

 3. Edit Rommel:
  De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s