Nieuw

2,000 convicted pedophiles to be chemically castrated in Kazakhstan

Pixabay

Convicted pedophiles in Kazakhstan are facing forcible chemical castration after the government approved funding for 2,000 injections. The first request for the punishment has already been sanctioned.

An unnamed pedophile from the Turkestan region, convicted of child sex offences in April 2016, will undergo the injection under the supervision of the country’s Health Ministry, according to officials.

The man will be the first to receive the punishment under new legislation introduced at the start of this year, allowing chemical castration in cases where a court order is made in consultation with a medical authority.

RT >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on 2,000 convicted pedophiles to be chemically castrated in Kazakhstan

  1. ieznogoedh // september 27, 2018 om 13:00 //

    Medical?
    Wat is er mis met een gewoon (niet al te scherp!) keukenmes?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s