Nieuw

Vrouwen ‘bemannen’ de top van defensie – sturen militairen naar de Noordpool in onderbroek

Pixabay

Vrouwen op defensie dat gaat natuurlijk niet goed. Dat kan iedereen bedenken.

Het was al een jaar bekend dat onze militairen deel zouden nemen aan een NAVO-oefening in Noorwegen waar het min 20 wordt, maar minister van defensie Ank Bijleveld en staatssecretaris Barbara Visser waren met hun gedachten nog bij hun collectie zomerjurkjes kennelijk, want waren even vergeten dat je dan iets warms aan moet trekken. De assistente van Barbara Visser is dan weer meer geïnteresseerd in döner en shoarma.

Of misschien hadden de vrouwtjes wel geluisterd naar sterverslaggever Erik Mouthaan die al jaren beweert dat al het ijs smelt. Hij was vorige week zelf nog op de Noordpool en toen was het er 19 graden.

Nederland is tegenwoordig ingesteld op de behoeften van jihadisten, omdat we er van onze baas aan bij moesten dragen om Assad te wippen, omdat de christenen nog veilig waren onder zijn bewind. Daar hebben we bijna een half miljard aan uitgegeven, dus dan is er geen geld meer voor winterjassen. Logisch. Of de soldaten ze dan maar even zelf aan willen schaffen.

Het is al 20 jaar een enorme puinzooi als het gaat om de aanschaf van materieel bij defensie. Soldaten kopen hun eigen scherfvesten, eigen kistjes en mortiergranaten ontploffen voortijdig. Anyways, hele dossier:

Ank kan haar standaardantwoord alvast weer oppoetsen:

Als ze terug is uit ons eigen overzeese shithole.

Ons leger is niet meer bedoeld om te vechten, dat laten we over aan de jihadi’s. Ons leger moet een grote diverse genderspeeltuin worden.

En zelfs dat mislukt nog:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

9 Comments on Vrouwen ‘bemannen’ de top van defensie – sturen militairen naar de Noordpool in onderbroek

 1. Met alle respect stelde het Nederlandse leger sowieso nooit echt iets voor maar met de hedendaagse dames aan het roer is het helemaal een lachertje. Defensie moet flink op de schop met echte diehards voorop. Dat softe gedoe en betuttelingen moet nu maar eens afgelopen zijn. Maarja, als ik kijk welke debielen er momenteel in de tweede kamer zitten heb ik er een hard hoofd in.

  Like

 2. Wat stelt de regering voor?
  Wat stellen zgn. politieke partijen voor?

  Handjeklap voor een baantje als minister of staatssecretaris, ONGEACHT.. kwaliteiten.
  En ALLEMAAL maken ze zich er zonder uitzondering schuldig aan.

  Dat soort onrendabelen bedrijft met ons mandaat ” politiek??”.
  M’n buurvrouw op de hoek kan het beter.

  Wat m.i “onze” regering representeerd, zijn hielenlikkers, koorballen, graaiers en wat er verder nog rondloopt om ons belastinggeld te graaien.
  Het woord tokkies heeft voor mij een geheel andere betekenis gekregen.

  De echte tokkies wonen in Den Haag, en in paleizen en op plaatsen waar eigenlijk de integere burgers uit onze mozaïeksamenleving met zijn allen horen te wonen.

  Liked by 1 persoon

 3. Stuur Ank BotteBijl(eveld) en Barbaar Visser even in hun zomerjurkjes op verkenning. Dan kunnen ze wakker worden uit hun zomerslaap en ervaren waarom de mannen fatsoenlijke winterkleding nodig hebben. Zombies.

  Liked by 1 persoon

 4. Von Puffelen // september 25, 2018 om 20:46 //

  Wanneer je voor je eigen ammo moet zorgen kan een jasje er ook nog wel bij.

  Like

 5. Teunis van Nes // september 25, 2018 om 21:37 //

  Ik ben even de weg kwijt. Als het in een bedrijf vriest, hier gewoon in Nederland, en de baas schaft dan voor het personeel kleding aan, zoals lange onderbroeken, lange mouwen shirts en of jassen, dan moet dat bedrukt zijn met grote logo’s van het bedrijf, anders wordt het als loon aangemerkt door de Staats-belastingdienst en mag je er top-belasting voer betalen, geef je het niet aan, dan nog een dubbel en kan de baas worden aangeklaagd wegens fraude en kan die de bak ingaan.
  En nu lezen we dat de militairen geld krijgen om zelf, dus zonder Staatslogo, kleding mogen aanschaffen tegen de kou ?
  Wie betaald straks al die belastingaanslagen en wie verschijnt er voor het hekje, of gaat dat allemaal niet gebeuren …

  Like

 6. Het holle land,wederom a TOTAL clusterfuck

  Like

 7. Misschien moeten we als burgers maar eens met wat militairen gaan praten over waar ze de spullen aanschaffen. Liefst inclusief de wapens, ammo en extra patroonhouders. En dan kijken of we als groep gezamenlijk dergelijke goederen in bulk kunnen aanschaffen.
  Het is duidelijk dat je als burger niet hoeft te rekenen op politie of leger om je te beschermen tegen de baarbaars horden

  Like

 8. Reinier Vangie // september 26, 2018 om 01:56 //

  Nu schrijven we over de zoveelste miskleun bij defensie. Maar noem eens op wat doet de overheid wel goed. Zelfs bij de belastingdienst is het een zooitje. O ja vergeten die griezel van Kaag en het COA dat loopt gesmeerd.

  Like

 9. Von Puffelen // september 26, 2018 om 17:27 //

  Zonder tekst.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s