Nieuw

VN-migratiepact: Oostenrijkse regering dringt aan op voorzichtigheid, Duitsland ondertekent

De turkooisblauwe regering in Oostenrijk roept ook op tot voorzichtigheid in het grootste multiculturele experiment ooit, het VN-migratiepact, dat volgens de democratisch nooit gelegitimeerde VN door alle lidstaten in december in het Marokkaanse Marrakech ondertekend moet worden, schrijft Jouwatch.

“Migratie moet zelfstandig in Oostenrijk alleen worden beslist. Alles wat inhoudelijk in tegenspraak is met dit principe in het VN-verdrag vindt geen steun van mij”, aldus de Oostenrijkse vice-kanselier Heinz-Christian Strache (FPÖ) over de zeer gevaarlijke VN-migratieovereenkomst, het “Global Compact for safe, orderly and regular Migration”-pakket. Dit is om de wereldwijde migratie in de toekomst te reguleren en het voor migranten mogelijk te maken zich te verplaatsen “op basis van hun eigen keuze en niet op basis van een noodzaak die is ontstaan”. In ruil daarvoor moet migratie worden opgevat als een “kans en een onvermijdelijke bestemming” door de landen die door de VN worden gedefinieerd als migratiebestemmingen, d.w.z. voornamelijk de Noord-Westerse landen. De “randvoorwaarden” hiervoor – kritiek daarop strafbaar stellen en migranten onbeperkte toegang geven tot de sociale systemen – zijn ook vastgelegd in dit fatale pact.

Zowel bondskanselier Sebastian Kurz (ÖVP) als vice-kanselier Heinz-Christian Strache van de FPÖ zijn voor de soevereiniteit en de zelfbeschikking van Oostenrijk en hechten bijzonder belang aan deze punten, schrijft de Kronezeitung. “Zelfs als dit pact door de Verenigde Naties zou worden aangenomen, is dit geen aanleiding om onze wetten om deze reden te veranderen of zelfs maar aan te vullen,” zei het regeringsduo.

Naast de VS heeft Hongarije ook geweigerd te tekenen. “Dit document moedigt mensen aan om te emigreren en is gevaarlijk voor de wereld en Hongarije,” zei minister van Buitenlandse Zaken Peter Szijjarto na overleg met premier Viktor Orbán. De Hongaren betwijfelen ook of het VN-pakket van maatregelen niet “bindend” is nadat het is ondertekend. “De overeenkomst kan staten verplichten om hun grenzen open te stellen voor immigranten”, aldus de Hongaarse zorg.

Ook uit Zwitserland, die verantwoordelijk waren voor de productie van het 34 pagina’s tellende pamflet, wordt hevige kritiek geuit. “Het verdrag is niet verenigbaar met de onafhankelijke controle van de immigratie en met de zelfbeschikking van Zwitserland”, aldus de Zwitserse Volkspartij, die het verdrag als “wereldvreemd en schandalig” beschouwt.

Merkel-Duitsland en de aangesloten mainstream media hebben echter geen enkele kritiek geuit op het zeer gevaarlijke pact. Zonder de Duitse bevolking vooraf te hebben gevraagd, zal de handlanger van Angela Merkel, de VN-ambassadeur en vertrouweling Christoph Heusgen (CDU), de overeenkomst namens Duitsland ondertekenen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.199 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

14 Comments on VN-migratiepact: Oostenrijkse regering dringt aan op voorzichtigheid, Duitsland ondertekent

 1. Koffie Banaan is al gestorven. De rest mag ook sterven wat mij betreft. Gewoon via een gruwelijk ziekbed. Ze geven ons tenslotte ook gruwelen. Oorlogen kunnen ze niet stoppen dus richten ze hun pijlen hier op en onze zwarte Piet.

  Liked by 1 persoon

 2. Voor mij als autochtone Nederlander betekend het ondertekenen van dat verdrag hier mijn doodvonnis en dat van mijn kinderen.
  Ik beschouw het dan ook als een daad van agressie waarvoor geen excuus is, een moordaanslag op mijn persoon.

  Ik ga mij beraden over de toekomst.

  Liked by 3 people

 3. ….het pluspunt is mogelijk dat als Nieuw Zeeland mee ondertekend wat zou maken dat ik vrij acuut met kids die kant op ga…..maar het zal “nie voor blankes zijn”….

  Like

 4. …en dat ik financieel niet binnen zal worden gelaten…had ik maar een bonnetje van Teeven, en een nieuwe naam…

  Liked by 1 persoon

 5. jungleelephant // september 25, 2018 om 12:39 //

  jonge,wat een ezels om dit zelfmoordcontract te tekenen!Iedere burger in de Eu zou zich hier tegen moeten verzetten:land plat gooien en regering naar huis sturen wegens wanbeleid!

  Like

 6. Reinier Vangie // september 25, 2018 om 12:49 //

  Duchesne // zwarte schoensmeer is goedkoop en je paspoort kwijt raken lijkt mij niet moeilijk.
  Ik ben je voor gegaan naar de Filipijnen. Alleen ben ik niet gevlucht voor dat gajes want daar reken ik anders persoonlijk wel mee af. Want respect voor de politie en justitie heb ik al heel lang niet meer.

  Like

 7. Piet Karbiet // september 25, 2018 om 13:41 //

  Verdragen waar onder de bevolking geen enkele steun voor is. Soit, ik ga in Zwitserland wonen, of gelden deze regels niet voor blanken?

  Like

 8. Eén van de kernpunten welk de VN nastreeft is bijvoorbeeld “gelijkheid tussen mannen en vrouwen”.

  Als ik zie dat leden van de VN o.a. zijn, Turkije, Saoedi-Arabië, Pakistan, Marokko en meer van dit soort landen, dan lijkt mij dat de VN toch écht andere prioriteiten heeft dan zulke westerse wereld slopende verdragen!

  Nooit, maar dan ook nooit en te nimmer tekenen door welk westers land dan ook voor dit schandalig verdrag.

  Like

 9. Scrutinizer // september 25, 2018 om 14:06 //

  @Duchesne
  In NZ laten ze je niet binnen, als je boven de 50 bent, tenzij je met veel geld komt.
  Maar bedenk dat er behalve landen ook steden zijn.
  Als je denkt aan Brazilie, dan schrijg je het mentaal al af omdat je beelden in je hoofd hebt van Rio of Sao Paolo met veel criminaliteit (en veel zwarten) en de allergoedkoopste “aantrekkelijke” badplaatsen als Fortaleza zijn van zulks een etnische samenstelling dat je vermoedelijk al hallucineert bij het vooruitzicht hoe dat over enkele jaren zal ontaarden.
  Maar heb je wel eens van Florianopolis gehoord? Of Blumenau in “de alpen”? Je waant je er inderdaad in Beieren, Oostenrijk of Zwitserland, niet in het minst door de bouwstijl, de alomtegenwoordige Duitse taal alsook de looks van de mensen.
  (tip: geef in google images eens in “Blumenau Oktoberfest”, serieus. Geen grap).
  Dat is óók Brazilie en is ver weg van het criminele gewoel van Rio, SP en … de rest van de smeltkroes.
  M.a.w. als je denkt in termen van landen, zou je Brazilie meteen terzijde schuiven, maar als je redeneert op lokaal niveau, dan zijn er her en der op de wereld nog onontdekte pareltjes.
  OK, je moet je dan wel de vraag stellen of dat zo kan blijven. Als land heeft Brazilie de nodige problemen. Maar de vraag is: wat merk je ervan als je in Blumenau zit? Ik bedoel: reeds in de jaren ’70 stonden Rio en SP bekend om hun criminaliteit en stond daarmee heel Brazilie te boek als gevaarlijk land. Dat is niets nieuws. We zijn nu 40 jaar verder en in wezen is er niks veranderd: Rio en SP zijn nog steeds erg onveilig en Blumenau … is nog steeds een paradijsje.
  Er zal de komende decennia met de regelmaat van de klok wel een economische crisis zijn en dan wordt je linksom of rechtsom met wat meer staatsroof geconfronteert etc. Maar in mijn inschatting zit je ginds heus wel veilig. Uiteraard is het zaak voortdurend op je hoede te blijven. Eenmaal ergens neergestreken kan je het niet maken om dan maar in te dommelen. Blijf alert voor ontwikkelingen. Maar m.i. is Brazilie een voorbeeld van een land waar het kán goed vertoeven zijn, mits je weet waar.

  LBNL ik ken zelfs een blank koppel ex-US-citizens die de helft van de tijd op Dominica wonen, nochtans een 90% zwart eiland en het er prima naar hun zin hebben. (Afgezien van het feit dat hun huis in 2017 zwaar gehavend werd door de tropische storm Maria). Maar in de kleine gemeenschap (het hele eiland telt maar 72k inwoners en hun community maar een goede 3000) zijn de sociale banden hecht en is de criminaliteit laag, zelfs jegens “rijke buitenlanders”. Persoonlijk zou ik me onprettig voelen op een te klein eiland met een te lage bevolking. Hoeveel infrastructuur is daar en wat als het plots getroffen wordt door bv. een zware storm? Wel, die verhalen ken ik inmiddels uit de 1e hand. Dus zelf zie ik het niet echt zitten maar het punt wat ik wil maken is: wie met open geest de werkelijkheid onderzoekt, moet vaststellen dat zelfs als blanke op een z.g.a. compleet zwart eiland wonen, niet altijd problematisch hóéft te zijn. Op Dominica kan dat best jarenlang goed gaan. De storm kan je hen uiteraard niet aanrekenen.

  Like

 10. Die rustoases zijn vaak door Europeanen gemaakt in de vorige eeuw, maar bijna iedere stad is gevaarlijk. Criminaliteit is echter relatief, men wil iets hebben en is klaar als het is gepakt, met Islam wil men jou spullen en jou kapot, ligt net even een wereld van verschil tussen. Mij stoort het meest dat mij op straffe van cel en ellend eword verboden door mijn eigen soort mezelf te verdedigen, terwijl al die “hulpbehoevenden” die men importeerd op roof en plundertocht gaan ten koste van mij en U.
  Wij moeten ondergaan en sterven, maar waarvoor? Om vergrijzing tegen te gaan, het grootste lul excuus van de eeuw ! We zijn verkocht. Ons land is verkocht ! We zijn verraden, en de verraders lachen ons vanuit hun pluche stinkstoel uit. Dood moeten we, zoveel is duidelijk.

  We zijn verkocht als volk aan de olieboeren, door VVD , CDA en PVDA hoeren.
  De EU is een kleik verraders van de eigen bevolking en hoort in de wind mee te bewegen, gescheiden van de zwaartekracht door verse hennep en boomtak. Gevlochten en geslagen hennep met vet !

  Liked by 1 persoon

 11. Reinier Vangie // september 25, 2018 om 15:53 //

  Dus wat gaan we maar dan wel massaal ons bewapenen honkbal knuppel hooivork zelfs een schroevendraaier doet wonderen.

  Like

 12. Scrutinizer // september 26, 2018 om 11:04 //

  @Duchesne
  De criminaliteit is inderdaad nergens nul. Maar sommige plekken zijn veiliger dan andere. Daar waar Rio of Sao Paolo vele malen erger zijn dan Amsterdam (vandaag), is Blumenau een oase van veiligheid maar inderdaad, ook daar is de criminaliteit niet helemaal 0.
  Inderdaad de EU is verraden door haar politici en inderdaad hun propaganda is leugenachtig.
  Vraag is alleen: wat gaat u als individu ondernemen om uw eigen lot en dat van uw familie te verbeteren? En mijn positieve bericht was: er zijn meerdere mogelijkheden dan u denkt. Als je redeneert in termen van landen, ben je al snel geneigd Brazilie af te wijzen, maar dat land is que oppervlak groter dan de hele EU. Net zoals er hier grote verschiiel zijn tussen Warshau en Stockholm, zo zijn die er ginder ook tussen de steden. Helaas zijn de bekendste de slechtste. Net als in Europa. Vraag een Amerikaan om 5 Europese grootsteden te noemen en hij begint met Londen, Parijs en Berlijn (alvast 3 shitholes) en vervolgt vermoedelijk met Brussel en Amsterdam (of evt. met Rome en Stockholm). Maar de eerste die bij hem opkomen zijn niet Praag, Warshau, Budapest, etc.
  Als ik mensen vraag: noem eens 3 steden in Brazilie dan zijn het altijd minstens Rio en SP en de 3e wil dan varieren, maar mensen denken spontaan niet aan Florianopolis of Blumenau. Sterker nog: 99% in Europa heeft van deze steden nog nooit gehoord.
  Punt is echter: zoekt en gij zult vinden.
  Nieuw Zeeland heeft als land een goede reputatie maar daar kan je niet binnen. Brazilie kan je makkelijk heen maar wilde je waarschijnlijk niet omdat het als land geen goede naam heeft. Wel… graaf dieper en je zal er je paradijsje ontmoeten: zowel aan de kust (Flor) als in de bergen (Blum). Je kan dus zelfs kiezen wat voor landschap je wil 🙂

  Like

 13. We zijn al een tijd verraden door Rutte
  En het domme Nederlandse volk blijft lekker op de bang zitten
  Opstand mensen dat werkt de regering omver werpen .
  Helaas Nederlander is een laf volk .
  Daarom ben ik hem ook gesmeerd
  Om daar niet bij te horen

  Like

 14. Alleen een gek zou dit ondertekenen

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s