Nieuw

Steve King: Migrantenstromen nemen Duitsland sneller over dan een binnenvallend leger kon + Video

Volgens de waarnemingen van het Republikeinse Amerikaanse congreslid Steve King is massale migratie naar Duitsland en Europa een vreedzame invasie van het continent. De Europese cultuur moet worden vervangen door de islamitische cultuur. Maar “de Duitsers zijn de inboorlingen van dit land”, zegt King in een interview.

Het Republikeinse Amerikaanse Congreslid Steve King gaf enkele dagen geleden tijdens het Amerikaanse Eagles Council Congress een Skype-interview met blogger en freelance journalist Hagen Grell over zijn observaties over massamigratie naar Duitsland en Europa.

Steve King, die zelf Duitse wortels heeft, reisde lange tijd door Europa, nadat hij hoorde over de immigratiestromen van het Midden-Oosten, Afrika en Azië naar Duitsland en Europa, evenals Merkels “Welkomsbeleid”. Hij sprak met zowel politici als migranten.

De conclusies van King na zijn reizen zijn duidelijk: de Europese en Duitse cultuur moeten worden vervangen door de islamitische cultuur. “Op mijn reizen begreep ik plotseling wat er gebeurde, namelijk een uitwisseling van de ene cultuur door het binnendringen van een andere cultuur. Sneller dan een invasieleger kon,” zei het Amerikaanse Congreslid.

Volgens King zouden imams de massa’s in hun land vragen: “Ga naar Europa”. Het plan is de “hijra” zoals het wordt beschreven in de Koran, een vreedzame migratie met als doel zich in een vreemd land te vestigen om het later over te nemen. Dit maakt deel uit van hun religie, hun ideologie en nu ziet de praktijk er zo uit”, aldus de Amerikaanse politicus.

Moslims moeten zich niet integreren, maar hun eigen enclaves met moskeeën bouwen, hun eigen families stichten en hun families halen, zo vervolgde de Republikein. Als er voldoende enclaves waren, konden ze op een gegeven moment het land en de beschaving daadwerkelijk overnemen.

Dit wordt ook ondersteund door het feit dat hij vaststelt dat 80% van de migranten jonge mannen zijn. “Het is heel duidelijk dat ze hun vrouwen later zullen halen”, zegt King.

De meesten van hen zijn economische migranten en een klein aantal zijn terroristen. Zij hadden noch een gezin, noch een baan in het vooruitzicht, maar waren er zeker van: “Duitsland zal voor ons zorgen”.

Volgens King zou Erdogan ook het Turkse volk in deze richting aanmoedigen. “Ga naar Europa, woon daar, rijd met de auto, profiteer van hun welvaartsstaat en heb minstens vijf kinderen“, zegt Erdogan.

Daarnaast gebruikt Erdogan de één miljoen migranten in Turkije als hefboom om geld van de EU af te persen. Anders zou “Erdogan hen loslaten op Europa”.

King sprak alle Europese landen aan: “Wees trots op uw cultuur, uw taal en uw geschiedenis. Maar hij waarschuwde ook: “Denk goed na over welke mensen je het land binnenbrengt en in welke mate ze werkelijk bijdragen aan de maatschappij en het land ten goede komen. In plaats van ze je land te laten veranderen”.

In Amerika zouden ze het probleem al hebben. Ondanks legale migratie zou slechts 7 tot 11 procent van de migranten daadwerkelijk een positieve bijdrage leveren aan de samenleving.

Hij staat kritisch tegenover het feit dat Duitse politici zich vandaag de dag nog steeds verontschuldigen voor hun nationale verbondenheid met Duitsland. Duitsland heeft al laten zien dat het geleerd heeft van de geschiedenis en dat het de omgang met het verleden serieus neemt.

De Duitsers hebben alle reden om trots te zijn op hun prestaties, zoals de kwaliteitsproducten en -technologie die wereldwijd worden geëxporteerd, in plaats van zich te schamen voor de geschiedenis, aldus King.

“De Duitsers zijn de inboorlingen van dit land. Het is uw land en uw grond. Het is uw geschiedenis en uw cultuur en u heeft het recht en zelfs de plicht om al deze waardevolle activa te behouden en uw cultuur en samenleving voor toekomstige generaties te verbeteren”, aldus Steve King.

Epoch Times >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on Steve King: Migrantenstromen nemen Duitsland sneller over dan een binnenvallend leger kon + Video

 1. Stuur ze terug.

  Like

 2. Edi Joan van den Eede // september 25, 2018 om 21:16 //

  er wacht een trein naar Siberië, daar is er voldoende plaats

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // september 26, 2018 om 00:20 //

  “Ondanks legale migratie zou slechts 7 tot 11 procent van de migranten daadwerkelijk een positieve bijdrage leveren aan de samenleving.”

  Naar mijn idee overschat hij de positieve bijdrage, 2 à 3 % is realistischer.

  Liked by 1 persoon

 4. Deze mijnheer king is wel een Trump basher

  Like

 5. Scrutinizer // september 26, 2018 om 11:26 //

  @Tijl
  U verwart met de EU, vrees ik.
  Wie naar de VS emigreert doet dit niet voor de uitkeringen.
  Wellicht is initieel de netto bijdrage nog negatief als iemand weliswaar werkt en belasting betaalt doch meer ontvangt aan benefits zoals gratis onderwijs voor zijn kinderen.
  Besef evenwel dat in de VS 50% van de bevolking (waaronder ca. 30 blanken) netto ontvanger is van belastinggeld (ook al heeft ie een baan en betaalt ie wel belasting). Dus dat immigranten (als het niet om ITers of Telecomingenieurs gaat) in eerste instantie niet nettobijdragers zijn, is niet zo bijzonder. Maar als ze minstens een baan hebbenm bestaat de mogelijkheid dat ze zich door de tijd heen opwerken … of dat hun zoon Apple sticht.
  Terug naar dat percentage: gezien men niet naar de VS migreet omwille van de uitkeringen (als dat je doel is, kies je voor Europa), denk ik dat het percentage immigranten wat werkt juist erg hoog is (misschien wel 80 of meer) maar dat is dan inclusief bordewassers en portiers bij Walmart. Dus degene die meer belasting betaalt dan consumeert is misschien inderdaad maar 7-11%. Alleszins is dit veel beter dan de EU waar 90% gewoon in de bijstand belandt en er niet meer uit komt. En van die laatste 10% zijn er misschien 1 a 2 die netto bijdragen aan het systeem.

  Like

 6. Af en toe bekruipt mij de gedachte als het mijn tijd maar duurt hoe egoïstisch dat ook is maar je wordt er met de dag moedelozer van, het voelt als zo’n nachtmerrie waarin je wilt rennen maar het lijkt alsof je in pot stroop staat.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s