Nieuw

Prague: Muslim planning jihad massacre frequented mosques, says spiritual role model was imam

Despite the stated view that “there are more Jedi Knights than Muslims in the Czech Republic,” a convert to Islam who was planning a jihad terror attack has been arrested.

The radicalised Slovak, who frequented mosques in Prague and appeared under the adopted name of Abdul Rahman, wasn’t a member of an organised group and should rather be considered a ‘lone wolf’…The Muslim community in the Czech Republic didn’t alert the authorities about the radicalisation of the Slovak.

One cannot blame the authorities of the Czech Republic, as the country has been diligent in protecting its citizens by rejecting open-door immigration; however, there needs to be monitoring of mosques throughout the West.

Jihad Watch >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10076 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s