Nieuw

Politie staat op het punt ‘de controle over de straat’ te verliezen – Politiechef

Een toppolitieagent heeft ons gewaarschuwd dat we ‘op het punt staan de straat te verliezen’, aangezien de bezuinigingen op de overheidssubsidies blijven bijten.

Sergeant Simon Kempton, operationeel politiebeambte voor de politiefederatie, wees naar een daling van het aantal agenten als oorzaak van een stijging van de gewelddadige criminaliteit, schrijft Metro.

Hij riep de regering op zich te concentreren op het beschermen van zijn burgers en zei dat de toekomst er somber uitziet als de ‘onderfinanciering van de politie’ voortduurt.

De reden waarom we belasting betalen voor een politiedienst is dat we ons veilig voelen in onze huizen, dit zijn fundamentele zaken waaraan we als samenleving moeten voldoen.

Zijn grimmige waarschuwing kwam slechts enkele dagen nadat een toppolitiechef beweerde dat de diensten op het ‘breekpunt’ waren na ernstige bezuinigingen op hun budget.

Het Instituut voor Fiscale studies zei dat in de laatste acht jaar de financiering van de politie door de centrale overheid met ongeveer 20% is gedaald.

Ken Marsh, voorzitter van de Metropolitan Police Federation, gaf toe dat de grootste politiemacht van het land ‘geen dingen meer te verkopen’ had nadat het de afgelopen zes jaar gedwongen was geweest om meer dan £1 miljard aan onroerend goed te verkopen.

Uit cijfers blijkt dat sinds 2010 606 politiebureaus gesloten zijn, waardoor sommige steden, zoals Bath en St. Albans, helemaal geen politiebureau meer hebben.

Gloucestershire heeft 21 van de 28 bureau’s verloren, terwijl 100 bureau’s in Londen in de afgelopen acht jaar zijn gesloten – een beweging die een toename van crimineel gedrag zou kunnen betekenen, aldus Sgt Kempton.

Er waren 21.331 minder politieagenten in Engeland en Wales vanaf maart van dit jaar vergeleken met dezelfde datum in 2010, volgens het Home Office.

Hij drong er bij de regering op aan meer financiering te vinden of het land riskeert zijn politievermogen te verliezen.

Gelukkig heeft de politie wel tijd om veroveringsparades van de bezetter te beschermen:

Om te iftarren en op ballonnen te jagen, of om huiszoekingen bij studenten te doen die memes verspreiden.

Vergelijk dat eens met een land als Japan, dat geen immigratie toestaat, waar 15.000 politiemannen beschikbaar zijn als er eens iemand een paar sokken steelt.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

14 Comments on Politie staat op het punt ‘de controle over de straat’ te verliezen – Politiechef

 1. Reinier Vangie // september 25, 2018 om 03:01 //

  Dus inwoners van welk land of stad weet wat je te doen staat!!!!

  Liked by 2 people

 2. Gek hè, overal hetzelfde verhaal, in bijna alle eu landen is de politie weg bezuinigt en sluiten de bureaus bij bosjes, je zou haast denken dat het afgesproken is.
  De politie word uitgedund en ingezet tegen burgers die proberen iets aan de onhoudbare toestanden in hun land te doen.

  Like

 3. Eugene de Groot // september 25, 2018 om 08:35 //

  Dit is allemaal opzettelijk gedaan.
  De kleine bestuurlijke kliek heeft het op ons als Europees volk gemunt, en men kan daar geen “rebellerende” agenten bij gebruiken.
  Dus hebben ze uiteindelijk maar 1 doel: Een paar ‘agenten’ om hen te beschermen, en dat mogen dan de enigen zijn met fatsoenlijke wapens. Zo hou je zelfs met een paar dozijn mensen de macht over miljoenen.

  Like

 4. Ze hebben geen tijd voor criminaliteit, wel voor perversiteit…..

  Like

 5. Als je de foto’s ziet is er maar een conclusie: wat een zooi paljassen ! Zoiets neem je niet serieus, en al helemaal niet voor je veiligheid of die van je kinderen.

  Agenten die met Homolesboikweetensnaphetniet optochten meelopen of vlaggen zwaaien met allemaal kleurtjes of in parades meelopen als deelnemer zijn clowns in uniform.
  En kijk eens wat het is dat een uniform aan heeft, de helft kan nauwelijks lopen vanwege lichamelijke beperkingen….

  Fuck it, agenten zijn onderdanig aan de moslims en andere allachtonen en daar zit het gat in de veiligheid. Wel ons autochtonen op de kop zitten en bedriegen maar kruipen voor moslims. Die agent in Almere die in elkaar werd geslagen en op de grond lag werd op een bepaald moment door zijn collega’s ahctergelaten. Waarom heb je als agent een wapen als je het niet durft te gebruiken om jezlef te beschermen tegen moslim tuig? Och natuurlijk, dat is er om de autochtoon te intiminderen of neer te knallen. Mij staat na 25 jaar nog helder het beeld voor de geest van enkele agenten die met een buldozer erbij een bejaard echtpaar het tuinhuisje kwam slopen. Met de hand op het pistool en breed uitgezette schouders werden de bejaarden uitgekafferd door de dienaren van de wet. Zelden zag ik zulk zielig vertoon van macht.
  De drugsdealers en ander allachtoon tuig een kilometer verder werd vooral met rust gelaten en waarhet kon gemeden.
  Een paar jaar geleden zag ik een schoolklasje die bezig waren met een speurtocht en een drink pauze hadden in het lokale parkje. Omdat school juffrouwen nu eenmaal snowflake teefjes zijn had er een autotje op het gras gezet met daarin de drinkpakjes. De wijkagent kwam al schreeuwend op hun toegelopen, tekeergaand vanaf 50 meter afstand tot aan waar de kinderen drinken kregen. Alle fatsoensnormen ver voorbij. Het lijkt wel of triestheid een pre is voor overheids functies.

  Maar goed, ik snap het wel, het is makkelijker je frustraties af te reageren op iets wat zwakker is dan jou en autochtoon, zeker als een uniform met stijfsel je ruggengraat heeft vervangen.

  Onze eigen veiligheid en die van onze kinderen en buren is niet in andermans handen te leggen, werkt gewoon niet. Alleen slaven laten zich slaan. Misschien is dat wel de reden voor vluchtende en angstige agenten. Wie vrijwillig eigen geweten parkeert voor een maandloon en blind orders opvolgd is vrijwillig slaaf. Dappere mensen zijn geen slaven maar denken zelf.

  Moslims en andere geloofstuig zijn ook slaven, geven hun eigen geest en denken op in ruil voor een plekje op de bidmat in de grote kazerne. Dit is denk ik wat agenten en Islam verbind, het kiezen om slaaf te zijn en alle eigen verantwoording te mogen afschuiven op het grote geheel. Het afscheid van het mens zijn in al zijn glorie, om vervolgens anderen met geweld te begroeten.

  Respect…..?

  Liked by 1 persoon

 6. koddebeier // september 25, 2018 om 10:57 //

  De politie is een decadente organisatie geworden !!

  Like

 7. Cees Kooijman // september 25, 2018 om 11:16 //

  ??

  ________________________________

  Like

 8. Von Puffelen // september 25, 2018 om 11:46 //

  Politie staat op punt om ….
  Dat punt zijn ze al jaren geleden gepasseerd maar dat was ook nooit een probleem want daar zijn ze uiteindelijk ook niet voor.
  Het primaire doel van de coppers is het beschermen van de elites.
  Dat ze zo af en toe nog eens een misdrijfje tegen het gepeupel half kunnen oplossen zou het jaarlijkse budget voor deze club moeten goedpraten want het gepeupel betaalt deze bende.
  Ze kunnen beter helemaal uit het straatbeeld verdwijnen want het enige wat ze nog kunnen is wat autochtonen lastig vallen of in elkaar rossen.

  Like

 9. tim pietersen // september 25, 2018 om 12:17 //

  Waarom heb je als agent een wapen als je het niet durft te gebruiken om jezlef te beschermen tegen moslim tuig?

  omdat als een agent hem gebruikt hij gelyncht wordt door politiek en media en politietop zoals akersboom

  Like

 10. Reinier Vangie // september 25, 2018 om 12:27 //

  Duchesne // Ik weetniet of u nog kan herinneren In Utrecht wijk Ondiep waar een politie agent een Nederlander dood schoot die stelsel matig werd getreiterd door een groep marokkanen. De politie was niet gediend van zijn commentaar en toen die Nederlander gefrustreerd die agent even de waarheid vertelde over de situatie in het ondiep werd na wat kabaal deze weerloze Nederlander dood geschoten ik noem dat vermoord. De marokkaanse rat die daar vlakbij stond en grijnsde toen die Nederlander werd neer geknald werd ongemoeid gelaten.Ik ken dat ondiep niet zo,n fijn buurtje.arbeiders sinds dat tering tuig daar gekomen is is het daar onleefbaar geworden. En zoals overal de politie doet NIETS.

  Liked by 2 people

 11. Piet Karbiet // september 25, 2018 om 13:44 //

  Okay, de nep-elite stuurt aan op burgeroorlog. Maar waarom?

  Like

 12. Like

 13. Like

 14. Von Puffelen // september 25, 2018 om 19:59 //

  Same cops, same shit.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s