Nieuw

Poetin: Politici in de EU trekken zelf de immigranten aan  – met hoge uitkeringen

De instroom van immigranten uit derdewereldlanden naar EU-landen zal niet ophouden zolang de politici van die landen een hoge bijdrage aan de immigranten blijven uitdelen. Dit constateert de Russische president Vladimir Poetin, meldt RT.

Het immigratieprobleem dat de landen van West-Europa heeft getroffen, heeft volgens Vladimir Poetin een eenvoudige verklaring en een eenvoudige oplossing.

De instroom zal niet ophouden voordat de EU-landen hun beleid, dat vandaag actief immigratie “aanmoedigt”, veranderen, merkte de Russische president op na een ontmoeting met de Hongaarse premier Viktor Orbán in Moskou.

– Als u migratie aanmoedigt met behulp van hoge sociale uitkeringen en andere bonussen, waarom zou deze stroom dan ooit ophouden? zei Poetin.

Hij ging verder:

– Maar het is aan onze collega’s in Europa om te beslissen wat het beste is voor Europa en de Europeanen.

Vladimir Poetin merkte op dat de immigratie naar de EU gestaag hoog blijft, maar hij merkte op dat de landen van herkomst van de immigranten lijken te veranderen.

– Eerst waren het mensen uit Syrië, Irak en andere landen in het Midden-Oosten. Nu is het is het uit Afrika ten zuiden van de Sahara, zei Poetin.

Rusland heeft ook te maken met problemen in verband met immigratie, maar die zijn totaal verschillend van de problemen die Europa hebben getroffen, aldus de Russische president. Hij merkte op dat de meerderheid van degenen die het land zijn binnenkomen, afkomstig zijn uit voormalige Sovjetstaten. Veel van deze mensen spreken Russisch en zijn gemakkelijker te integreren in de Russische samenleving, zei Poetin.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8645 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Poetin: Politici in de EU trekken zelf de immigranten aan  – met hoge uitkeringen

 1. Reinier Vangie // september 25, 2018 om 09:01 //

  Wat heeft deze president weer gelijk. Dat kan je van die halve zolen in de EU niet zeggen. Die laten liever letterlijk en figuurlijk de eigen bevolking dood bloeden

  Liked by 1 persoon

 2. Welke politieke idioten ook die debiel hoge voorzieningen en uitkeringen hebben bedacht voor immigranten, snap er geen zaak van. Vervolgens gaan ze ook nooit meer aan het werk omdat er geen enkele prikkel is om het wel te doen.

  Liked by 1 persoon

 3. Reinier Vangie // september 25, 2018 om 10:08 //

  Al die ongeluk zoekers niets meer geven kijken hoelang ze nog hier blijven. Rovers donderen we gelijk in een onderaardse kerker voor altijd.

  Like

 4. Wie dit ook zegt of ooit gezegd heeft maakt niet uit. Wordt toch nooit naar geluisterd! Maar geef het niet op!
  Blijf het roepen elk persoon die wakker wordt is er één!
  Ware het niet dat de statushouders ook stemrecht krijgen en die stemmen echt geen PVV of FvD

  Like

 5. De hoge uitkeringen zijn slechts één van de redenen, waarom ´vluchtelingen´ naar West Europa komen. De meesten komen, omdat ze geloven dat ze hier een beter en welvarender leven zullen hebben dan in hun thuislanden. Daar willen ze ook best wel voor werken. Als er tenminste werk is. Het is heus niet zo dat ze alleen maar komen omdat hier toevallig hogere uitkeringen zijn. Zolang het algemene welvaartsniveau hier hoger ligt dan in Afrika, zullen ze blijven toestromen.

  Bovendien is wat we tot nu toe gezien hebben, nog maar een schijntje van wat er aan gaat komen. Van de negers in Afrika is op dit moment 40 % jonger dan 18 jaar. Als die binnen de komende 10 jaar volwassen zijn geworden, zullen velen van hen de sprong naar Europa willen magen.
  Ze komen eraan en ze zullen heus niet in Afrika blijven omdat wij zo graag willen, dat ze daar blijven.
  Wen maar alvast aan dit idee : Over 30 jaar is een kwart van de Nederlandse bevolking een Afrikaanse neger. Of daarvan afstammend in het kader van gezinshereniging en overijverige voortplanting.
  Hopelijk worden onze politici eens wakker, als ze dit eens tot zich door laten dringen. Het is namelijk geen verzonnen sprookje of overtrokken verhaal, maar keiharde realiteit. Dit is wat eraan staat te komen.

  Like

 6. koddebeier // september 25, 2018 om 10:58 //

  100% gelijk !!

  Like

 7. Scrutinizer // september 25, 2018 om 13:11 //

  @Johan
  Er zijn verschillende mensen met verschillende motieven.
  Sommigen zullen inderdaad komen in de hoop hier emplooi te vinden.
  En mits ze dat vinden, al dan niet in een eigen zaakjem is dat ook prima.
  We hebben geen last van Indische ITers, noch van Huawei-Chinezen, evenmin van restaurant houders die hard werken en belastingen betalen.

  Het probleem met de horden Afrikanen is evenwel dat ze niet of nauwelijks kunnen lezen of schrijven én onze taal niet eens spreken. En ja, zelfs een relatief ongeschoolde is slim genoeg om te begrijpen dat in een land waarvan ie de taal niet eens spreekt, zijn arbeidsmarktperspectieven nog lager liggen dan in het thuisland. Dus wie desondanks tóch komt (en daar zelfs veel geld voor dokt!) die doet dat omwille van de freebies: gratis huis, gratis zorg, gratis leefgeld en voor de kids gratis school en zorg + extra geld (zg. kindergeld). En ja, dat soort verhalen van melk en honing doen de ronde als een vuurtje, zeker als er een organisatie achter zit om hen te overtuigen een oversteek van 7000 euro te betalen.
  M.a.w. i.t.t. de spreekwoordelijke Chinees of Indier, geldt voor 90% van de huidige Afrikaanse immigranten dat ze komen, puur en alleen om de reden die ook Putin zojuist uitlegde.

  Verder denk ik dat de toestroom over een aantal jaar wel zal opdrogen.
  Maar voor u zich verheugt over dit vooruitzicht, even het slechte nieuws: de reden waaróm de toestroom zal opdrogen, is simpelweg dat t.g.v. de vergrijzing in combinatie met de bijstand-explosie t.g.v. de analfabeteimmigratie, de hele welvaartstaat over enkele jaren onvermijdelijk als een kaartenhuisje zal instorten. Dan valt er in de EU plots niets meer te rapen (of hooguit nominaal in geinflateerde waardloze munt, maar zelfs een analfabeet beseft wel dat als een brood 100 euro kost, een uitkering van alsdan wel 10.000 euro/mnd in wezen nog steeds een schijntje is en de moeite niet om de oversteek voor te maken). Dus vermoedelijk houdt die immigrantenstroom voor 2030 weliswaar op, maar als je de reden ervoor kent, sta je niet bepaald te juichen met het totaal-plaatje. Zeker niet als je zelf niet meer werkt en van een AOW afhankelijk bent om maandelijks rond te komen.
  Overigens… als de analfabeten plots (net als onze gepensioneerden) niets meer krijgen, en gezien ze niet in staat zijn zelf een inkomen uit arbeid te verwerven en evenmin amper over spaartegoeden beschikken, waar denkt u dat ze dan zullen van leven?
  Juist ja, DAN zal je pas ECHT een ware explosie van inbraken, roofovervallen etc. meemaken. Als je in 2030 terugkijkt op 2018 dan zal je nostalgisch terugverlangen naar die goede oude tijd toen het leven nog zo veilig was (alles is immers relatief…).

  Like

 8. Von Puffelen // september 25, 2018 om 17:34 //

  Dat is de chaos waar op aangestuurd wordt.
  Eerst het halve MO en donker Afrika aan de uitkeringstiet en dan trek je de stekker uit de banken, een soort Cyprus 2 turbo.
  Waar denkt u dat de tribes hun vreten gaan halen?
  Het is ze al verteld dat blanke vrouwen naar kip smaken.

  Liked by 1 persoon

 9. van dat binnenstromende vreemden volk is er nog geen 15% aan het werk, zo ziet het uit. De rest hangt aan de uitkeringen, gratis zorg en andere voorzieningen. Een miljarden begroting, die de werkende Nederlander mag betalen, hogere premies, prijzen, hogere benzine accijnzen ect. zo harkt men het geld binnen. Wat ik ook als sommigen denk, is dat men op een conflict uit is.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s