Nieuw

NGO’s en kerken geschokt – Salvini pakt door: Italië scherpt asielwetgeving aan

De populariteitscijfers van Matteo Salvini blijven toenemen, geen wonder, de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken wil zijn verkiezingsbeloften nakomen en actie ondernemen tegen illegale migratie. Op verzoek van Salvini heeft Italië een nieuw veiligheidsdecreet aangenomen, dat voorziet in een duidelijke aanscherping van de asielwet, maar ook gericht is tegen de maffia.

Zoals verwacht, protesteren hulporganisaties en kerken tegen de wet en spreken van een reeks wreedheden, blijkbaar houdt men vast aan de legende dat zich alleen goede mensen onder de “asielzoekers” bevinden en absoluut geen gelukzoekers en criminelen.

Misschien kunnen Duitse politici – en ook Wolfgang Schäuble – van Matteo Salvini nog leren hoe de wet weer kan worden gehandhaafd als asieltoeristen en criminelen het toverwoord “asiel” misbruiken en hoe ze deze ongenode gasten weer van zich af kunnen schudden, misschien ook met het oog op de interne veiligheid en het besparen van enorme kosten?

“Die Welt” rapporteert:

Minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini legde uit dat het decreet in de toekomst asielaanvragen zou kunnen opschorten als de aanvrager als “sociaal gevaarlijk” werd geclassificeerd of eerder was veroordeeld. De asielaanvragen van asielzoekers die beschuldigd worden van drugshandel of zakkenrollerij zouden worden afgewezen. Salvini verwees ook naar de nieuwe regeling om het Italiaanse staatsburgerschap van “terroristen” in te trekken. Bovendien geeft het decreet meer bevoegdheden aan de veiligheidsautoriteiten en “de kosten van een overdreven immigratie” in te dammen, aldus de minister op Facebook.

De meeste asielzoekers worden voortaan ondergebracht in grote opvangcentra. Alleen onbegeleide minderjarigen en erkende vluchtelingen zullen, als het aan de regering ligt, over het hele land verspreid worden om hun integratie te vergemakkelijken.

Op zijn Facebook-pagina van maandag schreef Salvini dat “criminelen” en “valse asielzoekers” sneller zouden worden uitgezet. De wet, die bij decreet is uitgevaardigd, is “een stap voorwaarts in het veiliger maken van Italië”. Het heeft ertoe bijgedragen dat Italië “sterker werd in de strijd tegen de maffia” en tegen mensensmokkelaars.

Bron:

https://politikstube.com/ngos-und-kirchen-entsetzt-salvini-handelt-italien-verschaerft-asylrecht/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7761 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on NGO’s en kerken geschokt – Salvini pakt door: Italië scherpt asielwetgeving aan

 1. Zou het gezonde verstand toch langzaam gaan doorsijpelen in de EU voor dat het te laat is?

  Like

 2. De kerken ook geschokt? Wie is er niet geschokt over wat er in de kerken heeft plaatsgevonden!

  Verder alle hulde voor Matteo Salvini!

  Like

 3. Reinier Vangie // september 25, 2018 om 10:05 //

  On begeleide minderjarige hoe verzin je het. Deze figuren zijn door volwassenen naar Europa gedumpt en moeten wat mij betreft terug gedumpt worden naar waar ze vandaan komen.

  Like

 4. Frans Wouterse // september 25, 2018 om 10:46 //

  Hoe je ook over Putin denkt, hij is in ieder geval intelligent en realistisch. Hij zei, jullie lokken ze naar Europa met hoge uitkeringen en faciliteiten. Als dat stopt, dan stopt ook de immigratie tsunami.

  Like

 5. Samen met Hongarije en Polen vormt Matteo Salvini nu een sterk front tegen de invasietroepen die Europa al decennialang belagen en bezetten.

  Zoals gebruikelijk schreeuwen de linkse activisten en de kerken weer moord en brand omdat de zielige vluchtelingen en de vredelievende moslims de verdere toegang dreigt te worden ontnomen op weg naar de verzorgingsstaat.

  Hoge uitkeringen, diverse toeslagen plus een mild strafklimaat zijn de perfecte lokmiddelen om de gehele derde wereld hierheen te halen en dat levert op termijn een totale chaos op.
  Wie protesteert zoals in Zweden het geval is krijgt direct het stempel ‘extreemrechts’ en wordt angstvallig buiten een regeringscoalitie gehouden.

  Als voorspelbare reactie op een rechtvaardig asielbeleid waarbij de bokken van de schapen worden gescheiden spreken de linkse activisten nu van ‘wreedheden’ t.a.v. criminelen, aanranders, verkrachters, oplichters, drugshandelaren en andere nepvluchtelingen die met liegen en bedriegen hier een beroep komen doen op onze naïviteit, aangepraat schuldcomplex, diversiteit en vergrijzing.

  Salvini is geen populist maar een realist die donders weet dat de eigen bevolking ten onder dreigt te gaan aan een totale ontwrichting door de komst van miljoenen immigranten die geen enkele positieve bijdrage kunnen en willen leveren aan hun samenleving.

  Laten we de dingen gewoon bij hun naam noemen en nuchter constateren dat de NGO’s in feite criminele organisaties zijn die nauw samenwerken met de mensensmokkellaars en de maffia om Europa blijvend te ontwrichten en om te vormen tot een multiculturele lappendeken waar op den duur het recht van de sterkste zal gelden.

  Europeanen zullen bij ongewijzigd beleid gedwongen worden wapens te dragen om hun vrouwen en kinderen te beschermen tegen de barbaren. De bevoegde autoriteiten verliezen de controle over de talloze probleemwijken, de censuurwetgeving wordt langzaam maar zeker aangescherpt om inhoudelijke kritiek op het beleid van Brussel en Straatsburg in de kiem te kunnen smoren.

  Hier moet de onvermijdelijke conclusie worden getrokken dat er achter dit gehele scenario een sinister en duister plan verborgen moet zitten.
  Zeker gezien het feit dat zelfs de rechterlijke macht uitspraken doet die regelrecht in tegenspraak zijn met ieder gevoel voor rechtvaardigheid, strikte toepassing van de wet- en regelgeving, veiligheid van de eigen bevolking en uitsluitend rekening houden met de belangen van de al of niet uitgeprocedeerde asielzoekers. Ongeacht de signatuur van hun misdaden en de omvang van hun strafblad.

  De grote vraag is natuurlijk hoe lang dit nog kan voortduren zonder de kans op een escalatie en grote maatschappelijke onrust. De politieke elite verliest langzaam maar zeker haar macht en zal haar huidige status niet willen prijsgeven omdat de kans niet gering is dat er verantwoording zal moeten worden afgelegd voor de situatie waarin geheel Europa zich momenteel bevindt.

  Een kat in het nauw kan rare sprongen maken…

  Like

 6. Von Puffelen // september 25, 2018 om 19:28 //

  Wanneer het RK kerken betreft is dat logisch want o.a. hun bazen in het vaticaan zitten achter de omvolking van het westen.

  Like

 7. Citaat: ‘Zoals verwacht, protesteren hulporganisaties en kerken tegen de wet en spreken van een reeks wreedheden, blijkbaar houdt men vast aan de legende dat zich alleen goede mensen onder de “asielzoekers” bevinden en absoluut geen gelukzoekers en criminelen.’

  Ja hoor, er bevonden zich ook alleen maar goede mensen onder de priesters die niet met hun handen van kleine jongetjes af konden blijven.

  Ook ‘goede mensen’ hebben hier niets te zoeken. Ga maar in het land van oorsprong ‘goed’ zijn maar wij willen die goedheid niet hier hebben. En als ‘goede mensen’ hier al niet thuis horen dan gelukzoekers en criminelen al helemaal niet.

  Kan die Salvini overigens hier geen Minister-President worden. Die van ons is al een tijdje stuk.

  Trouwens, mensensmokkelaars dienen hard aangepakt te worden roept ook D66.
  https://www.oneworld.nl/movement/mensensmokkel-is-niet-het-grootste-kwaad/

  Maarre D66 …………………….. wat te denken van die mensen die dat nog steeds ondersteunen door die migranten vervolgens niets in de weg te leggen om hier binnen te komen.

  Maar als je dan toch de echte mensensmokkelaars wil vervolgen, ik zou zo zeggen ….. leef je uit en begin eens bij de organisatie ‘Artsen zonder grenzen’ oftewel de ‘mensensmokkelaars zonder fatsoensgrenzen’.

  Oh by the way AIVD. Nu u toch mee leest, de gevaren voor onze samenleving en de landverraders vindt u niet hier. Die moet u toch echt in meer Linkse kringen zoeken.

  Liked by 1 persoon

 8. Ik zou wel eens willen weten hoe de protestantse kerk Nederland daar over denkt,iemand misschien antwoord?

  Like

 9. Als gedoopte Protestant zeg ik,ER UIT ALLEMAAL inclusief dit Armoe Kabinet.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s