Nieuw

Migranten-criminaliteit in Göteborg wordt eindelijk een halt toegeroepen – met koffie en broodjes

Nordstan (Noordstad) is al lange tijd een verzamelplaats voor wat het links-liberale dagblad Göteborgs Posten omschrijft als “mensen met sociale problemen en jongeren in een risicozone”, maar de inwoners van de stad noemen hen terecht criminele immigrantenbendes.

Maar nu zal dan eindelijk hun criminaliteit gestopt worden. Sociale en wetshandhavingsinstanties zijn namelijk overeengekomen om een cafébus te kopen waar de asociale en criminele migrantenjongeren de mogelijkheid wordt geboden om een kopje koffie te drinken en een broodje te eten, in plaats van te roven, stelen en drugs verkopen.

Men hoopt dat de cafébus, ook wel de “Beschermingsbus” genoemd, “rust en veiligheid in onrustige weekendnachten buiten het winkelcentrum zal verspreiden”. Het bus-project zal het grootste deel van de meer dan 500.000 euro belastinggeld voor zich opeisen die ideële organisaties, zoal het ‘Vrijhuis’ en Verschansing’, van de sociale gemeentedienst krijgen – in een nieuwe poging “veiligheid creërende activiteiten” te lanceren.

Naast het serveren van koffie en broodjes zal de bus ook dienen als basis voor het “opbouwen van relaties” met de asociale en criminele immigranten. Gehoopt wordt dat deze relatieopbouw de jongeren vatbaar zal maken voor “ontmoetingen met raadgevende en motiverende gesprekken”.

De cafébus moet vooral ’s avonds en’ s nachts in de weekeinden aanwezig zijn en zal tussen een aantal “rommelige plaatsen” in Göteborg rijden. Het afgelopen weekend is een eerste poging gedaan.

De proef duurt vier maanden en wordt vervolgens beoordeeld op een mogelijke verlenging.

Bron:

https://samnytt.se/gangkriminaliteten-i-goteborg-ska-stoppas-med-kaffe-och-smorgas/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7745 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Migranten-criminaliteit in Göteborg wordt eindelijk een halt toegeroepen – met koffie en broodjes

 1. Henk der Niederlander // september 25, 2018 om 21:33 //

  De vraag is dus!!
  Hoe lang zal het duren voor deze bus de hens in gaat’,of hoe lang zal het duren voor die koffiezetters en broodjessmerrders er de brui aan geven omdat het toch te link blijkt te zijn om zonder gedegen beveiliging op pad te gaan.
  Persoonlijk zet Ik in dat ze de eerste termijn niet vervolmaken.
  Maar ja Ik ben dan ook een pessimist.

  Like

 2. Koffie en broodjes kunnen ze ook in de gevangenis krijgen.
  Het is werkelijk ongelofelijk hoever de Zweedse socialisten gaan om hun buitenlandse criminelen te pamperen. Even tussen het roven en verkrachten door een kopje koffie drinken.

  Liked by 2 people

 3. Flying_Dutchman74 // september 25, 2018 om 21:43 //

  Hahaha broodjes bus moet niet gekker worden.
  Straks op het Zweedse nieuws.
  Bus in de fik personeel verkracht en broodjes weg.

  Liked by 1 persoon

 4. De Zweden zijn nog achterlijker dan de moslims zo te zien. Manman wat een armoedig zooitje daar in Zweden. Wat moet je hier nog over zeggen? Totaal verloren dat eens zo mooie land. Manman.

  Like

 5. Scrutinizer // september 26, 2018 om 11:29 //

  Sorry, we hebben alleen maar broodjes ham.

  Liked by 1 persoon

 6. CurvedAir Bellair // september 26, 2018 om 11:46 //

  Jihadisten zullen de onderneming kunnen waarderen: na het nuttigen van koffie en broodjes wordt de bus gekaapt en naar een centraal stadsdeel gereden alwaar men weer een flink aantal ongelovigen kan overrijden.

  Succes is niet zelden te danken aan de infantiliteit van anderen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s